Křeče

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod ly » úte 14. bře, 2006 22:17

Este k tomu horciku-bacha na vysoke davky, vyrazne znizuje krvny tlak. Clovek s nizkym tlakom moze po pohari sumiveho magnezia zazit pekne motaky alebo aj odpadnut :twisted:.
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » stř 15. bře, 2006 10:23

Low píše:rbr: no vidis ja se z zadnym odbornikem neradil ,koupil sem ty sracky s nulovou koncentraci a ten problem zmizel v podstate okamzite, od ty doby co jsem to zacal jist jsem uz nikdy krec nemel:)

Asi tak: vše je individuální. Je celkém přesně stanoveno v jakém rozmezí se má pohybovat koncentrace konkrétních stopových prvků a minerálů v krvi. U tebe tam asi byl pouze mírný krátkodobý pokles, který se rychle vyrovnal. U mě to bylo kapku horší. Přiblížil jsem se už příliš blízko k minimální hranici a bylo potřeba nasadit účinější léčbu, proto ty prášky s vyšší koncentrací. Proto doporučuji navštívit lékaře. Nikdy nevíš kolik ti ve skutečnosti chybí minerálů a stopových prvků. Navíc máš zpětnou vazbu. Po léčbě se bere krev a znova se kontroluje stav. Ty víš kulový zda-li je vše OK. Pouze si to myslíš.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 15. bře, 2006 10:31

woty píše:No me se podobne veci stavaj taky,akorat jedine kdyz zatnu lytkovej sval naprazdno,bez zadny zateze,tak potom. A kdyz se to stane tak staci narovnat a je to :) Ale boli to taky jako cert. Nejhorsi je ze se to obcas stava ve spani,coz je potom dost blby probuzeni :?

Já jsem takové problémy neměl. Cítil jsem se docela dobře. Pouze jsem šel z ke sportovnímu lékaři na test a byl jsem po měm kapku unavený víc než bych měl být (Dokonce mě bodli injekci magnézka). Tak mi hned udělali odběry a bylo jasno.
V tvém případě to může být jen pouze malý deficit, ale může to být i horší. Proto doktor. Nejsi v současném době pod zvýšeným stresem? Zkouškové období atd.?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod woty » stř 15. bře, 2006 16:09

RBR píše:
woty píše:No me se podobne veci stavaj taky,akorat jedine kdyz zatnu lytkovej sval naprazdno,bez zadny zateze,tak potom. A kdyz se to stane tak staci narovnat a je to :) Ale boli to taky jako cert. Nejhorsi je ze se to obcas stava ve spani,coz je potom dost blby probuzeni :?

Já jsem takové problémy neměl. Cítil jsem se docela dobře. Pouze jsem šel z ke sportovnímu lékaři na test a byl jsem po měm kapku unavený víc než bych měl být (Dokonce mě bodli injekci magnézka). Tak mi hned udělali odběry a bylo jasno.
V tvém případě to může být jen pouze malý deficit, ale může to být i horší. Proto doktor. Nejsi v současném době pod zvýšeným stresem? Zkouškové období atd.?

RBR

Ne ne ve stresu nejsem. Obcas se mi to stava uz nekolik let,ale neni to tak strasne,kdyby mi to v necem moc vadilo asi bych k tomu doktorovi zasel. Ikdyz nejake vitaminy bych mel zacit brat,ponevadz mam i dost lamavy nehty a tak,proste asi vapnik chybi :)
Kdybych vedel,ze svetlo svicky je ohen,jidlo uz by bylo davno uvarene.
Snehova vlocka nidky nepadne na nespravne misto.
zenova prislovi
woty
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Předchozí

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj