tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...
Moderátor: PC
od ly » úte 14. bře, 2006 22:17
Este k tomu horciku-bacha na vysoke davky, vyrazne znizuje krvny tlak. Clovek s nizkym tlakom moze po pohari sumiveho magnezia zazit pekne motaky alebo aj odpadnut

.
-
ly
- pokročilý diskutér

-
-
od RBR » stř 15. bře, 2006 10:23
Low píše:rbr: no vidis ja se z zadnym odbornikem neradil ,koupil sem ty sracky s nulovou koncentraci a ten problem zmizel v podstate okamzite, od ty doby co jsem to zacal jist jsem uz nikdy krec nemel:)
Asi tak: vše je individuální. Je celkém přesně stanoveno v jakém rozmezí se má pohybovat koncentrace konkrétních stopových prvků a minerálů v krvi. U tebe tam asi byl pouze mírný krátkodobý pokles, který se rychle vyrovnal. U mě to bylo kapku horší. Přiblížil jsem se už příliš blízko k minimální hranici a bylo potřeba nasadit účinější léčbu, proto ty prášky s vyšší koncentrací. Proto doporučuji navštívit lékaře. Nikdy nevíš kolik ti ve skutečnosti chybí minerálů a stopových prvků. Navíc máš zpětnou vazbu. Po léčbě se bere krev a znova se kontroluje stav. Ty víš kulový zda-li je vše OK. Pouze si to myslíš.
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od RBR » stř 15. bře, 2006 10:31
woty píše:No me se podobne veci stavaj taky,akorat jedine kdyz zatnu lytkovej sval naprazdno,bez zadny zateze,tak potom. A kdyz se to stane tak staci narovnat a je to

Ale boli to taky jako cert. Nejhorsi je ze se to obcas stava ve spani,coz je potom dost blby probuzeni

Já jsem takové problémy neměl. Cítil jsem se docela dobře. Pouze jsem šel z ke sportovnímu lékaři na test a byl jsem po měm kapku unavený víc než bych měl být (Dokonce mě bodli injekci magnézka). Tak mi hned udělali odběry a bylo jasno.
V tvém případě to může být jen pouze malý deficit, ale může to být i horší. Proto doktor. Nejsi v současném době pod zvýšeným stresem? Zkouškové období atd.?
RBR
-
RBR
- mistr diskutér

-
od woty » stř 15. bře, 2006 16:09
RBR píše:woty píše:No me se podobne veci stavaj taky,akorat jedine kdyz zatnu lytkovej sval naprazdno,bez zadny zateze,tak potom. A kdyz se to stane tak staci narovnat a je to

Ale boli to taky jako cert. Nejhorsi je ze se to obcas stava ve spani,coz je potom dost blby probuzeni

Já jsem takové problémy neměl. Cítil jsem se docela dobře. Pouze jsem šel z ke sportovnímu lékaři na test a byl jsem po měm kapku unavený víc než bych měl být (Dokonce mě bodli injekci magnézka). Tak mi hned udělali odběry a bylo jasno.
V tvém případě to může být jen pouze malý deficit, ale může to být i horší. Proto doktor. Nejsi v současném době pod zvýšeným stresem? Zkouškové období atd.?
RBR
Ne ne ve stresu nejsem. Obcas se mi to stava uz nekolik let,ale neni to tak strasne,kdyby mi to v necem moc vadilo asi bych k tomu doktorovi zasel. Ikdyz nejake vitaminy bych mel zacit brat,ponevadz mam i dost lamavy nehty a tak,proste asi vapnik chybi

Kdybych vedel,ze svetlo svicky je ohen,jidlo uz by bylo davno uvarene.
Snehova vlocka nidky nepadne na nespravne misto.
zenova prislovi
-
woty
- diskutér - nováček

-
-
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj