proti noži...

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod diablik » stř 26. dub, 2006 22:53

...
Naposledy upravil diablik dne úte 05. zář, 2006 9:29, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mantis » stř 26. dub, 2006 22:59

Diablik

O nahrazení chladných zbraní palnými už jsem psal.
Doufám, že žertuješ, když pochybuješ o účinnosti meče. Vezmi si sekeru, ostrou, pak se snaž přeseknout 8cm větev, a věř, že být to tělo, tak už je o končetinu nebo hlavu kratší.
Meč je to samé, jen to je otřejší, s delší čepelí a rychlejší.

Najdi si na netu nějaké zkoušky seků, bývá to na různých Budo show, nebo si přečti testování čepelí v Japonsku.
Zajímavé jsou také dobové učebnice čermu např. rapírem. Takové prasárny, co se tím dají dělat.....

Chaldná zbraň s dlouhou čepelí není jen rapír nebo kord.

Promiň, ale myslím, že tomuhle zase moc nerozumíš ty.

Pokud mám bouchačku a meč, a musím to použít, beru obojí, s obojím si poradím.

Tohle není náhrada toho, že lidé přesedlají zpět na chladné zbraně, oni vlastně ani nemůžou, stejně tak, jako si málokdo koupí koně a prodá auto.
Tohle je prostě můj zájem, nic víc, nic míň. Mě to baví, ty máš určitě mnoho svých věcí.

Mantis
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mantis » stř 26. dub, 2006 23:00

Diablik, to poslední od Tebe jsem před posledním přízpěvkem nečetl, s tím jen souhlasím.

Mantis
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mantis » čtv 27. dub, 2006 0:03

A ještě k používíní chladných zbraní jako takových, vzhledem k tomu, že jejich používání patří pokud vím do stálého výcviku spec. jednotek, znamená to, že trěmto ještě neodzvonilo.

Dále pak troška z historie, střelné zbraně nejsou nic nového (luky, kuše). Už dříve se lidé snažili pro zvýšení ranivého účinku zbraní dělat různé typy hrotů s různými "čepelemi", protože potřebovali dosáhnout toho, aby cíl zlikvidovali co nejříve. A my se po mich opičíme s různými typy celplášťů. poloplášťů a bůh ví čím, nic nového jsme nevymysleli. Všechno tu už bylo, jen je to upraveno pro současné použití.
Tady je jasně vidět, že se lidé chtěli přiblížit zbraním na blízko, které jsou v porovnání se sřelnými mnohem ničivější.
Kulomety a pod. jsou totéž, ale aby se opět zvýšil ranivý efekt nebo možnost zasažení více cílů, dokáží automaty střílet rychleji, principielně to podle mě je pořád totéž. (Pokud bodnu tím nožem stejně krát, jako zasáhne kulka, opět mám větší ranivý efekt).
Silnější zbraně jsou proti odolnějším cílům a navíc už využívají energie výbuchů a to už je jiná kategorie.
Jak jsem psal, nejsem odborník a tak to vidím já.

Mantis
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod NAIA » čtv 27. dub, 2006 8:13

To Mantis: A co bys doporucil zenam jako obranu proti nozi? Me z toho vychazi zase pistole. To je prekvapeni ze? :D

A ted trochu obecne. Z meho pohledu je hlavnim cilem bojovych umeni schopnostochranit sebe a lidi kteri mi za to stoji. Duchovni stranka je taky fajn, ale je az na druhem miste. A konkretne proti nozi se musi puzit ty maximalne ucinne postupy protoze nedava moznost druhe sance na obranu. No a tady je moje otazka. Taky mate nejake techniky, o kterych vite ze nejsou nejpraktictejsi, ale cvicite je protoze se vam libi? Ja to znam z vlsatni zkusenosti ze je tezke vykaslat se na techniku, ktera se vam osobne libi, kdyz najdete nejakou ucinejsi?

Ted trochu narazim na Mantise, protoze se mi zda se se ze stejneho duvodu drzi tech mecu. Neber to osobne chlape, pisu to tobe protoze jsi jeden z mala co sem pise. Aleplati to asi pro vsechny....
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 8:45

diablik píše:S474N:PRAVE SOM POZERAL NA ICH STRANKU,CO ZA PROGRAM SI SI ZVOLIL..PORAD..VYZERA TO ZAUJIMAVO,ZE SOM TO KURNA NEMAL PRED ROKOM A POL :evil: KED SA TEN INCIDENT ODOHRAL,BOLO BY MI LEPSIE :oops: NA SRDCI :lol: :lol: :lol:

Mam ten nejvyssi program, ktery stoji 4200 rocne. Na jednu stranu mozna moc penez, na druhou stranu uplne smesna castka. Za par ukonu pravnika v delce 15 minut zaplatite 2800, v ramci pojisteni je 0,5 milionu na zaplaceni pravnika - a dokonce muzes mit i vlastniho, oni ho pouze plati. Prave resim jeden problem a DAS me zastupuje a vsechno jde jako na dratkach. Za sebe mohu jenom doporucit.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 8:57

Mantis píše:Nejsem povinenen znát odbornou terminologii něčeho, co není můj obor ani zaměstnání. Nikde tady NETVRDÍM, že jsem odborníkem na střelné či palné zbraně ani na zákony týkající se toho.

No pokud o necem nevim, tak se do toho s prominutim "neseru".

Mantis píše:Zavolat policii, je jich prací tohle řešit. Pomoci někomu, určitě, ale přemýšlím, co tím vlastně způsobím? Mám na to?

To je pekne, ze zavolas policii, kdyz uvidis, jak nekdo kope do hlavy lezicimu cloveku. Jenom jsem zvedav, jakou ma sanci na preziti ten lezici a druhou veci je, ze tim na zemi muzes byt ty. A jak si potom tu PCR zavolas?

Mantis píše:Asi by to ale vypadalo trochu jinak, kdyby cíle byly pohyblivé, chtěli ti ublížit a stály více od sebe, takhle jsme cvičily my bojový šerm.

Nasimulovat pohyblive cile neni zas takovy problem. Opetovne tu mam jedno video - je to kamarad, ktery zkusil vyprazdnit cele dva zasobniky do tri pohybujicich se postav. Vychozi vzdalenost byla cca 10 metru. Cele to bylo pojate ze srandy (mysleno ty dve suplata), kdyby dal kazdemu dve tri rany, tak s nimi mohl byt hotov samozrejme drive.

Mantis píše:Za mnoho let práce ve veřejném sektoru můžu říci, lidé se drží OD problému, málo kdo pomůže.

Ano, to je nejvetsi problem. Nikdo nepomuze ani za cenu, ze by mel jenom zvednout telefon a zavolat 158.

Mantis píše:Jen pro informaci, konvenční střelu jsem myslel celoplášť, ale i kdyby ne - čepel 15cm má zpravidla 3-3.5 cm šířky, k 9mm to má fakt celkem daleko. A dum dum snad stále JE, mimo zákon.

Celoplast na osobni ochranu vazne ne, ma maximalni pruraznost a minimalni stop efekt. Nejdulezitejsi je predat veskerou energii strely primo do tela a minimalni mozne ohrozeni v pripade prustrelu. Tyto veci asi nejlepe vychazi pro Federal EFMJ. Nemusim dodavat, ze se jedna o povolene vyrobni provedeni a tudiz legalni strelivo.

Mantis píše:Kuguar Team, velmi zajímavé - jen tam bylo jsaně uvedeno, že to bylo za ideálních podmínek, ty ale často bývají spíše na straně útočníka, nemyslíš?

Uz si pripadam jako kolovratek. Jsi opravdu presvedcen, ze kdyz te nekdo bude chtit okrast s pouzitim noze jako vyhruzky toto udela tak, ze vytahne nuz, pozada te o penezenku a potom te jen tak bodne? Pokud te bude chtit zabit, tak to udela rovnou a nepomuze ti zadna zbran. Pokud chce jen penize, da se to odvratit jinak, proste mu tu penezenku das a kdyz bude na odchodu (treba v uctive vzdalenosti 3 metru zady k tobe) vytasis zbran. Pachatel vzdycky musi nejak opustit misto cinu, urcite se nebude teleportovat.

Mantis píše:Poslední věc, nejhorší na debatě s tebou je, že mě z něčeho nařkneš, tvrdíš že já o sobě tvrdím, ale nikdy mi neukážeš kde to tvrdím. Naopak, pokud si tím nejsem jistý nebo to nevím, férově to napíšu. To už jsem s tebou řešil. Mám z tebe pocit, že se chováš jak uražený puberťák, kterému pořád někdo bere jeho názor. Když už přisvědčíš, tak stylem, hmm no jo, ale........ Jako by ses urážel. Nechci tě urážet a stejně tak nechci, aby někdo urážel mě, pak to není diskuze, ale slovní souboj. o tohle nemám zájem, tohle fórum je si myslím o šíření informací z daného oboru.

To si delas legraci ne? A od ceho si myslis, ze delam tyhle rozkouskovani tveho vykladu a davam k tomu jednoznacne komentare. Co vic ti mam jeste rict?

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 9:02

Mantis píše:(Pokud bodnu tím nožem stejně krát, jako zasáhne kulka, opět mám větší ranivý efekt).

Kulky mas tak mozna v pytliku, bavme se radeji presne - jsou to strely. Nuz te zasahne obvykle do urcite hloubky a navic nedela takovou paseku, jako prave strela. Pokud je tato strela napriklad s rizenou deformaci ci ruzne hydrosokove, tak ver, ze tohle kdyz ti vleti do tela, tak ti to doslova obrati krevni obeh. Tohle s nozem nikdy nedocilis.

Pro zajimavost zde davam jedno video, co udela strela s ruznymi materialy (ovoce, plechovky, atd). Velmi zajimave je ta 1,5 litrova PET flaska naplnena vodou:
:arrow: http://www.fugly.com/videos/5158/slow-m ... ullet.html

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 27. dub, 2006 9:30

2 Naia
Já zastávám spíš názor, že nejsou techniky které by byli lepší než jiné a tím je úplně vyřadili ze hry, spíš že každá situace je jiná a tím pádem je někdy vhodnější i ta technika, která se může jinak jevit jako méně praktická či neprakticjá vůbec, ale v tu chvíli prostě zrovna "sedne" nejlíp...viz třeba kop z otočky který jsem takhle použil přiznám se snad jen jedno dvakrát, jinak to bylo spíš pro šou a stejného efektu bych dosáhl za kratší dobu a bezpečněji....ale zase je třeba zdůraznit že je neumím kopat tak dobře jako třeba nějaký taekwonďák který by je použil líp...zkrátka některé tehchniky jsou nejlepší v 90ti procentech situací, jiné nejlepší jednou za rok :)
No a se zbrněmi to vidím podobně, záleží na situaci v jaké je použiješ a na tvé vzručnosti, ale určitý trend jako třeba že aby člověk s pistolí dostal člověka s nožem tak v 90ti procentech případů nemusí být žádný profík, zatímco aby člověk s nožem dostal člověka s pistolí, tak v 90 procentech případů musí být docela profík a ještě mít tak trochu štěstí...nějaký takový trend by se snad vypozorovat dal..
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » čtv 27. dub, 2006 10:35

No a o tom mluvim. Ze vsechno se da pouzit. Ale nektere veci trvaji strasne dlouho. A tim padem jsou prakticky nenaucitelne. Ale lidi se jich drzi protoze se jim libi.

A dalsi problem vdidim v tom ze se dava lidem moc na vyber. Kdyz se souper pohne tam udela to kdyz jinam udelate ono... ve finale je z toho hromada technik a nikdo to neni schopnej pouzit v realu. Aspon z moji zkusenosti.
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » čtv 27. dub, 2006 11:41

S474N píše:
majkx píše:Chápu ale člověka, kterého přepadli nějací ozbrojení grázlíci, že si střelnou zbraň, kvůli falešnému pocitu jistoty, pořídí.

No nevim, kolegu strelcu mam spoustu a informaci o tom, ze by nekoho z nich prepadli tedy nemam. A o tom falesnem pocitu jistoty tedy take moc nevim. Spousta lidi to bere jako pracovni nastroj pripadne jako nezbytnou vec kvuli ochrane sebe, sve rodiny ci blizkych lidi v okoli.

Já taky nepoukazuju na lidi, které nošení střelné zbraně živí neob to mají jako koníček, ale na lidi, které někde přepadli a oni si následně, po téhle zkušenosti, pořídí střelnou zbraň a mají pocit bezpečí, dle mě falešného, ti jsou nebezpeční hlavně sami sobě a někdy i okolí :cry: . Myslím, že kdo se zbraní umí zacházet a je správně pro její nošení motivovaný viz. ty, tak je to v pořádku, nos jí každý den, a když to někomu pomůže v ohrožení zdraví, tak jenom super, to platí i pro ostatní. Každý kdo nosí běžně zbraň, si také nese velkou odpovědnost za její případné použití.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 27. dub, 2006 17:15

S474N píše:No pokud o necem nevim, tak se do toho s prominutim "neseru"

To si, s prominutim, delas uz prdel, ne? Ja nevim, kdo tu zacal s kriminalitou v Britanii, kterou jsi videl tak mozna z letadla, frajere. Nemam nic proti tomu, ze ti staci malej ceskej pisecek... pokud v tom nejsou hnedy spodky z toho opustit maminku vlast a vyrazit na to vetsi piskoviste, kde clovek musi trochu vic zamakat, aby se prosadil.

Jeste jsi mi neodpovedel kolikrat uz jsi v realne (civilni situaci) tu svou zbran pouzil... nevim, mozna mockrat, ale pokud ani jednou, tak si zase precti to, co tu od tebe cituji. Byt ja v pozici cloveka, na koho bys tasil zbran, tak bych ti rekl asi "strilej, protoze jestli ti ji vezmu, tak strelim ja". A ver, ze bych to zmacknul bez mrknuti oka, protoze vytahnout kver umi kazdej mameluk, ale poradit si jinak uz je neco jineho. Ono je jiste hrozne jednoduchy chodit po svete s frnakem nahore a kverem u pasu.

Jako sorry, ale tohle uz me fakt nasralo (a poprvy, co jsem tu na foru vulgarni). Souhlasim s Mantisem v tom, ze jsi obcas jako male dite, kteremu chce nekdo vzit lizatko.

Zatim jsem od tebe moc prinosnych veci neprecetl, krom toho, jak tu snizujes vyznam chladnych zbrani a delas ramena se svym Glockem. Se vubec divim, ze nejdes diskutovat nekam na www.zbraneastrelivo.cz treba.

Co se tyce cviceni obrany proti strelne zbrani (diskuze na to tema tu nekde taky probehla i s tvym neohrozenym prispenim) bych ti jeste rad rekl jedno. Pokud by takova obrana byla nemozna, nebo by nemela smysl, tak by se proste neucila. Muzes bejt dobrej (a ze jiste jses), ale v prni rade jsi porad jenom clovek. A clovek dela chyby.

PS: nez priste budes delat ramena na Mantise, precti si znovu tohle
Mantis píše:Mé dovednosti s mečem jsou rozhodně větší než s pistolí. Ale i s pistolí asi budu lepší než ty s mečem.
Tim jsem s tebou domluvil.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » čtv 27. dub, 2006 19:06

Pokud by takova obrana byla nemozna, nebo by nemela smysl, tak by se proste neucila. Muzes bejt dobrej (a ze jiste jses), ale v prni rade jsi porad jenom clovek. A clovek dela chyby.-PROTI PISTOLI A NOZU SA ODMIETAM UCIT HOLE RUKY ..ZBYTOCNE VYHODENE PRACHY A CAS..HOLE RUKY VS.KUDLA A KWER UZ SPADA DO OBALSTI MYSTIKY :twisted: :twisted: NIC V ZLOM,INAC VY CVICTE CO VAS BAVI...POHODAJAZZ
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 19:33

majkx píše:Já taky nepoukazuju na lidi, které nošení střelné zbraně živí neob to mají jako koníček, ale na lidi, které někde přepadli a oni si následně, po téhle zkušenosti, pořídí střelnou zbraň a mají pocit bezpečí, dle mě falešného, ti jsou nebezpeční hlavně sami sobě a někdy i okolí :cry: . Myslím, že kdo se zbraní umí zacházet a je správně pro její nošení motivovaný viz. ty, tak je to v pořádku, nos jí každý den, a když to někomu pomůže v ohrožení zdraví, tak jenom super, to platí i pro ostatní. Každý kdo nosí běžně zbraň, si také nese velkou odpovědnost za její případné použití.

Samozrejme, psal jsem to jiz drive, pokud ma nekdo zbran a netrenuje s ni, tak je pouze majitelem zbrane a ne strelec (analogie majitel housli vs. houslista). Dalsi veci je zodpovednost, ktera vyplyva z noseni zbrane - zadny alkohol a podobne vylomeniny.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 19:41

Gino píše:To si, s prominutim, delas uz prdel, ne? Ja nevim, kdo tu zacal s kriminalitou v Britanii, kterou jsi videl tak mozna z letadla, frajere. Nemam nic proti tomu, ze ti staci malej ceskej pisecek... pokud v tom nejsou hnedy spodky z toho opustit maminku vlast a vyrazit na to vetsi piskoviste, kde clovek musi trochu vic zamakat, aby se prosadil.

Nezlob se na me, ale vic verim oficialnim statistikam, nez nejakemu pisalkovi na netu. Kriminalita v Britanii po zakazu zbrani vzrosta o skoro 300% a to je proste fakt, i kdybych zil na druhe polokouli.
Nevim jak ty, ale jelikoz mam zakladni hygienicke navyky, tak hnede spodky opravdu nemam. Nechapu, proc bych mel nekam jezdit a vzdat se kvuli tomu spoustu veci - i tech zbrani.

Gino píše:Byt ja v pozici cloveka, na koho bys tasil zbran, tak bych ti rekl asi "strilej, protoze jestli ti ji vezmu, tak strelim ja". A ver, ze bych to zmacknul bez mrknuti oka, protoze vytahnout kver umi kazdej mameluk, ale poradit si jinak uz je neco jineho. Ono je jiste hrozne jednoduchy chodit po svete s frnakem nahore a kverem u pasu.

Byt ty v pozici cloveka, na ktereho bych byl nucen tasit zbran, tak bys bud klecel na zemi s rukama propletenyma na hlave a nebo bys lezel na zemi a v hrudniku bys mel tri vcelicky. Zadna jina varianta neni.

Gino píše:Jako sorry, ale tohle uz me fakt nasralo (a poprvy, co jsem tu na foru vulgarni). Souhlasim s Mantisem v tom, ze jsi obcas jako male dite, kteremu chce nekdo vzit lizatko.

Neumis-li se ovladat, vyuzij sluzeb nejakeho renomovaneho psychologa ci se zamer na nejake meditace.

Gino píše:Zatim jsem od tebe moc prinosnych veci neprecetl, krom toho, jak tu snizujes vyznam chladnych zbrani a delas ramena se svym Glockem. Se vubec divim, ze nejdes diskutovat nekam na www.zbraneastrelivo.cz treba.

Diky za tip, ale na tom serveru zadnou diskuzi nevidim.

Gino píše:Co se tyce cviceni obrany proti strelne zbrani (diskuze na to tema tu nekde taky probehla i s tvym neohrozenym prispenim) bych ti jeste rad rekl jedno. Pokud by takova obrana byla nemozna, nebo by nemela smysl, tak by se proste neucila. Muzes bejt dobrej (a ze jiste jses), ale v prni rade jsi porad jenom clovek. A clovek dela chyby.

Netvrdim, ze jsem Chuck Norris, nicmene se snazim pravidelne pripravovat a trenovat. Mozna bys proti me sanci mel, mozna ne...

Gino píše:PS: nez priste budes delat ramena na Mantise, precti si znovu tohle
Mantis píše:Mé dovednosti s mečem jsou rozhodně větší než s pistolí. Ale i s pistolí asi budu lepší než ty s mečem.
Tim jsem s tebou domluvil.

Nemam zapotrebi na nekoho delat ramena. Pokud ten dotycny tu nebude psat totalni blbosti, kterych tu nasekal spoustu - viz. zakaz noseni naboje v komore, plete si pojmy a dojmy o nutne obrane, krajni nouzi atd. A o tomto jsem mluvil, ze dotycny toto videl maximalne z vlaku a hraje si na to, ze "do toho vidi".

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 27. dub, 2006 19:43

diablik... tady ani tak nejde o to, co si cvicim ja doma za stodolou, ale o to, co se uci sily specialne cvicene pro tyto pripady. Viz. policie, armada... vsechny armady se to uci... Ceska, Americka, Nemecka, Anglicka, Izraelska, Iranska... proste to tak je. On v tom nejaky ten smysl bude. A co si myslis ty je jim patrne uplne volne, protoze jsi pouhy civilista, ktery ma 400x vetsi sanci, ze se nedostane do takovych pruseru, jako ti hosi :))
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 19:44

diablik píše:PROTI PISTOLI A NOZU SA ODMIETAM UCIT HOLE RUKY ..ZBYTOCNE VYHODENE PRACHY A CAS..HOLE RUKY VS.KUDLA A KWER UZ SPADA DO OBALSTI MYSTIKY :twisted: :twisted: NIC V ZLOM,INAC VY CVICTE CO VAS BAVI...POHODAJAZZ

Asi tak, lepsi cvicit nez nekde fetovat v parte. S rukama se da zvladnout vsechno, ale procentualni uspesnost bude dosti mala. Tot muj nazor.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 19:45

Gino píše:diablik... tady ani tak nejde o to, co si cvicim ja doma za stodolou, ale o to, co se uci sily specialne cvicene pro tyto pripady. Viz. policie, armada... vsechny armady se to uci... Ceska, Americka, Nemecka, Anglicka, Izraelska, Iranska... proste to tak je. On v tom nejaky ten smysl bude. A co si myslis ty je jim patrne uplne volne, protoze jsi pouhy civilista, ktery ma 400x vetsi sanci, ze se nedostane do takovych pruseru, jako ti hosi :))

Samozrejme, je to proste komplex dovednosti a je to take jejich zivobyti. Kdyz selze pistole, maji noze, kdyz nebude nuz, pouziji ruce. Ale je to jejich chleba a proti nim obvykle stoji profesionalove. Myslis si, ze te nejaky profesional pujde obrat do parku o penezenku? Ano, stat se to muze, ale ta pravdepodobnost, ta pravdepodobnost...

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 27. dub, 2006 19:50

S474N: uz jsem unavenej.

Jenom doufam, ze ti tyhle postoje vydrzi cely zivot. Ze ti je nenarusi nejaka osobni, nemila zkusenost. To myslim vazne.

K tomu serveru, ten jsem napsal jen jako priklad. Ani jsem netusil, ze na te adrese nejaka stranka je.

Ano, s ovladanim mam veliky problem, jsem horka hlava protoze na netu ma kazdej velkou hubu, ale v realu uz by volil jina slova. A to tak nejak nemohu skousnout.

Co se tyce sanci proti tobe, to se uvidi. Sam verim, ze jsem v Cechach nebyl naposledy.

Zatim se vsichni drzte (ja se jdu snazit sklidnit hormon :wink: )
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 27. dub, 2006 20:13

Gino píše:S474N: uz jsem unavenej.Jenom doufam, ze ti tyhle postoje vydrzi cely zivot. Ze ti je nenarusi nejaka osobni, nemila zkusenost. To myslim vazne.

Ale s tim samozrejme souhlasim, clovek postupem casu na zaklade jistych indicii muze zmenit nazor.......ale taky nemusi.

Gino píše:K tomu serveru, ten jsem napsal jen jako priklad. Ani jsem netusil, ze na te adrese nejaka stranka je.

Aha, takze kdyz nejsou argumenty, tak si vypomuzeme slepou ulickou jinam...

Gino píše:Ano, s ovladanim mam veliky problem, jsem horka hlava protoze na netu ma kazdej velkou hubu, ale v realu uz by volil jina slova. A to tak nejak nemohu skousnout.

Ano, to jsem si jiz racil vsimnout, rozhodne doporucuji nejake meditace a nebo proste jit do sebe.
PS. s velkou hubou je lidi dost, ja se setkani v realu problem nemam - a toto je otevrena nabidka na kohokoliv z fora. Proti pokecu u caje/kavy opravdu nic nemam.

Gino píše:Co se tyce sanci proti tobe, to se uvidi. Sam verim, ze jsem v Cechach nebyl naposledy.

A to ma byt vyhruzka a nebo spatnej vtip ? :roll:

Gino píše:Zatim se vsichni drzte (ja se jdu snazit sklidnit hormon :wink: )

Hlavne se nezpij do nemoty...

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...