diablik píše:S474N:PRAVE SOM POZERAL NA ICH STRANKU,CO ZA PROGRAM SI SI ZVOLIL..PORAD..VYZERA TO ZAUJIMAVO,ZE SOM TO KURNA NEMAL PRED ROKOM A POLKED SA TEN INCIDENT ODOHRAL,BOLO BY MI LEPSIE
NA SRDCI
![]()
![]()
Mantis píše:Nejsem povinenen znát odbornou terminologii něčeho, co není můj obor ani zaměstnání. Nikde tady NETVRDÍM, že jsem odborníkem na střelné či palné zbraně ani na zákony týkající se toho.
Mantis píše:Zavolat policii, je jich prací tohle řešit. Pomoci někomu, určitě, ale přemýšlím, co tím vlastně způsobím? Mám na to?
Mantis píše:Asi by to ale vypadalo trochu jinak, kdyby cíle byly pohyblivé, chtěli ti ublížit a stály více od sebe, takhle jsme cvičily my bojový šerm.
Mantis píše:Za mnoho let práce ve veřejném sektoru můžu říci, lidé se drží OD problému, málo kdo pomůže.
Mantis píše:Jen pro informaci, konvenční střelu jsem myslel celoplášť, ale i kdyby ne - čepel 15cm má zpravidla 3-3.5 cm šířky, k 9mm to má fakt celkem daleko. A dum dum snad stále JE, mimo zákon.
Mantis píše:Kuguar Team, velmi zajímavé - jen tam bylo jsaně uvedeno, že to bylo za ideálních podmínek, ty ale často bývají spíše na straně útočníka, nemyslíš?
Mantis píše:Poslední věc, nejhorší na debatě s tebou je, že mě z něčeho nařkneš, tvrdíš že já o sobě tvrdím, ale nikdy mi neukážeš kde to tvrdím. Naopak, pokud si tím nejsem jistý nebo to nevím, férově to napíšu. To už jsem s tebou řešil. Mám z tebe pocit, že se chováš jak uražený puberťák, kterému pořád někdo bere jeho názor. Když už přisvědčíš, tak stylem, hmm no jo, ale........ Jako by ses urážel. Nechci tě urážet a stejně tak nechci, aby někdo urážel mě, pak to není diskuze, ale slovní souboj. o tohle nemám zájem, tohle fórum je si myslím o šíření informací z daného oboru.
Mantis píše:(Pokud bodnu tím nožem stejně krát, jako zasáhne kulka, opět mám větší ranivý efekt).
S474N píše:majkx píše:Chápu ale člověka, kterého přepadli nějací ozbrojení grázlíci, že si střelnou zbraň, kvůli falešnému pocitu jistoty, pořídí.
No nevim, kolegu strelcu mam spoustu a informaci o tom, ze by nekoho z nich prepadli tedy nemam. A o tom falesnem pocitu jistoty tedy take moc nevim. Spousta lidi to bere jako pracovni nastroj pripadne jako nezbytnou vec kvuli ochrane sebe, sve rodiny ci blizkych lidi v okoli.
S474N píše:No pokud o necem nevim, tak se do toho s prominutim "neseru"
Tim jsem s tebou domluvil.Mantis píše:Mé dovednosti s mečem jsou rozhodně větší než s pistolí. Ale i s pistolí asi budu lepší než ty s mečem.
majkx píše:Já taky nepoukazuju na lidi, které nošení střelné zbraně živí neob to mají jako koníček, ale na lidi, které někde přepadli a oni si následně, po téhle zkušenosti, pořídí střelnou zbraň a mají pocit bezpečí, dle mě falešného, ti jsou nebezpeční hlavně sami sobě a někdy i okolí. Myslím, že kdo se zbraní umí zacházet a je správně pro její nošení motivovaný viz. ty, tak je to v pořádku, nos jí každý den, a když to někomu pomůže v ohrožení zdraví, tak jenom super, to platí i pro ostatní. Každý kdo nosí běžně zbraň, si také nese velkou odpovědnost za její případné použití.
Gino píše:To si, s prominutim, delas uz prdel, ne? Ja nevim, kdo tu zacal s kriminalitou v Britanii, kterou jsi videl tak mozna z letadla, frajere. Nemam nic proti tomu, ze ti staci malej ceskej pisecek... pokud v tom nejsou hnedy spodky z toho opustit maminku vlast a vyrazit na to vetsi piskoviste, kde clovek musi trochu vic zamakat, aby se prosadil.
Gino píše:Byt ja v pozici cloveka, na koho bys tasil zbran, tak bych ti rekl asi "strilej, protoze jestli ti ji vezmu, tak strelim ja". A ver, ze bych to zmacknul bez mrknuti oka, protoze vytahnout kver umi kazdej mameluk, ale poradit si jinak uz je neco jineho. Ono je jiste hrozne jednoduchy chodit po svete s frnakem nahore a kverem u pasu.
Gino píše:Jako sorry, ale tohle uz me fakt nasralo (a poprvy, co jsem tu na foru vulgarni). Souhlasim s Mantisem v tom, ze jsi obcas jako male dite, kteremu chce nekdo vzit lizatko.
Gino píše:Zatim jsem od tebe moc prinosnych veci neprecetl, krom toho, jak tu snizujes vyznam chladnych zbrani a delas ramena se svym Glockem. Se vubec divim, ze nejdes diskutovat nekam na www.zbraneastrelivo.cz treba.
Gino píše:Co se tyce cviceni obrany proti strelne zbrani (diskuze na to tema tu nekde taky probehla i s tvym neohrozenym prispenim) bych ti jeste rad rekl jedno. Pokud by takova obrana byla nemozna, nebo by nemela smysl, tak by se proste neucila. Muzes bejt dobrej (a ze jiste jses), ale v prni rade jsi porad jenom clovek. A clovek dela chyby.
Gino píše:PS: nez priste budes delat ramena na Mantise, precti si znovu tohleTim jsem s tebou domluvil.Mantis píše:Mé dovednosti s mečem jsou rozhodně větší než s pistolí. Ale i s pistolí asi budu lepší než ty s mečem.
diablik píše:PROTI PISTOLI A NOZU SA ODMIETAM UCIT HOLE RUKY ..ZBYTOCNE VYHODENE PRACHY A CAS..HOLE RUKY VS.KUDLA A KWER UZ SPADA DO OBALSTI MYSTIKY![]()
NIC V ZLOM,INAC VY CVICTE CO VAS BAVI...POHODAJAZZ
Gino píše:diablik... tady ani tak nejde o to, co si cvicim ja doma za stodolou, ale o to, co se uci sily specialne cvicene pro tyto pripady. Viz. policie, armada... vsechny armady se to uci... Ceska, Americka, Nemecka, Anglicka, Izraelska, Iranska... proste to tak je. On v tom nejaky ten smysl bude. A co si myslis ty je jim patrne uplne volne, protoze jsi pouhy civilista, ktery ma 400x vetsi sanci, ze se nedostane do takovych pruseru, jako ti hosi)
Gino píše:S474N: uz jsem unavenej.Jenom doufam, ze ti tyhle postoje vydrzi cely zivot. Ze ti je nenarusi nejaka osobni, nemila zkusenost. To myslim vazne.
Gino píše:K tomu serveru, ten jsem napsal jen jako priklad. Ani jsem netusil, ze na te adrese nejaka stranka je.
Gino píše:Ano, s ovladanim mam veliky problem, jsem horka hlava protoze na netu ma kazdej velkou hubu, ale v realu uz by volil jina slova. A to tak nejak nemohu skousnout.
Gino píše:Co se tyce sanci proti tobe, to se uvidi. Sam verim, ze jsem v Cechach nebyl naposledy.
Gino píše:Zatim se vsichni drzte (ja se jdu snazit sklidnit hormon)
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků