Moderátor: Toman
Low píše:ja co vidim kolem sebe "profiky" z policie tak zadnej se nevenuje jj, systeme ani nicemu podobnymu ale hned nekolik boxu, mt a ultimatum .. pak musado ale kombinuje to zas s fullcontactem.. kazdej potvrdi ze nic bez sparringu kde si do nekoho muzes naplno bouchnout je k nicemu. a cim ve vetsi mire ten sparing je tim lip. nejaky paky to je na ulici casto proti vetsim a tezsim a daleko vic agresivnim jedincum nepouzitelny. mluvim z toho co jsem slysel od lidi co par let delaj u pmj tak snad vedi o cem mluvej.
Low píše:u nas na treninkach tohle postupuje pravidelne nekdo kdo na sebe vezme hokejovy kahoty a chranic hrudniku a helmu a dve minuty naplno se do nej reze a 70kg kluka to od 100kg borce boli urcite vic nez od 50kg zensky a tech lidi po sobe jde treba 10, a to si myslim ze netrenujem nijak tvrde. nebo spis existujou mista kde se trenuje x krat tvrdeji
Low píše:co se tyce tech stranek tak koukejte natocit dalsi sebeobranu zenskejch ta posledni uz je rok starapropadne doplnit nejaky fotky zadny tam nejsou.
Gino píše:Makoto: nejak mi unikla pointa tveho prispevku z 19:20...
Uz jsem myslel, ze reagujes na muj vypad a ono je to jen to same, co predtim. To je nejaky zakerny tah z tve strany?) (Ted uz jen delam legraci, tak klid, hihi)... nebo chyba systemu...
hellas píše:jo, at zije JJ![]()
![]()
majkx píše:a nejlíp z toho vyšli hokejsti, takže jsme všichni dost mimo, takže já si du koupit hodejovou výstroj a přihlásím se do zdejšího hokejového klubu ať mám na ulici vůbec šanci.
Low píše:makoto: ja tema pakama nenarazel ale na zadny JJ..ale i tak. my v karate zadny nemame
Low píše:samozřejmě že tam jsou ale myslim že každýmu je jasný že jde hlavně v první řadě někoho umlátit a ne hodostávat do nějakejch pák
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků