Kdo je podle vás vůbec největší osobnost v oblasti BU?U nás a ve světě?
Aby to bylo jednodušší,tak "žijící" osobnosti...

Jendis píše:Jen mne tak napadá,pořád se tu bavíme o stylech,instruktorech,mistrech....tak bych si udělal takovej průzkum![]()
Aby to bylo jednodušší,tak "žijící" osobnosti...![]()
Jendis píše:Jen mne tak napadá,pořád se tu bavíme o stylech,instruktorech,mistrech....tak bych si udělal takovej průzkum![]()
Aby to bylo jednodušší,tak "žijící" osobnosti...![]()
Picard píše:Tak za Kendo>>
po Evrope znami:
Kiyoshi Nakakura http://www.abkf.be/images/Nakakura/Nakakura1.jpg
Kozo Ando http://www.circles99.com/elements/album ... Sensei.jpg
Oba nedavno zesnuli, oba velci mistri a siritele Kendo mimo Japonsko a to i ve velmi pozdnim veku (Nakakura jezdil po Evropskych seminarich bylo mu hodne pres 80, Ando totez)
Jendis píše:Jen u nás tak nějak nevím....považuju za velkou osobnost Vladimíra Hotovce,ale není jediný a nemůžu se rozhodnout pro toho nej...asi je blbé,napsat jednoho kamaráda,že?Nemá dan,ale dle mého je to člověk,který si zaslouží titul "sensei".Přemýšlí do hloubky,má to v hlavě srovnané,jde si po svém,vychovává.....takhle si mistra představuju![]()
A že jeho obi není černé barvy?Mně na tom nezáleží
![]()
patrik píše:Jendis píše:Jen vyjmenuj celej SanDoMon...to už je taky kult![]()
![]()
(v dobrém)
Jo Sandomon jo, ale Kacubó Kenri kai si to nezaslouží, protože plánují turnaje v blbém termínu...
Patrik
Picard píše:patrik píše:Jendis píše:Jen vyjmenuj celej SanDoMon...to už je taky kult![]()
![]()
(v dobrém)
Jo Sandomon jo, ale Kacubó Kenri kai si to nezaslouží, protože plánují turnaje v blbém termínu...
Patrik
njn program je nabity, neda se vyhovet vsemNicmene prazskych turnaju se az na prumerne 2 vyjimky ucastni stejne vzdycky jen Prazaci... U mimoprazskych turnaju se to zvysuje tak na 5 vyjimek
No to je za se offtopic, Patriku cos to zase proved, nechapu jak jste mohli vyhrat extraligu... no zase offtopic, no styd se ....
LiPa píše:Jinak za aikido bych si dovolil uvést Shoji Nishio senseie - dnes je to už 86-tiletý pán, zakladatel velmi zajímavého stylu aikido,...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků