http://www.ccm-chrudim.cz/clanky.php?key=124
Docela mě to začíná bavit... hledat tyhle maličkosti...
Patrik
Tento a další články o bojových uměních a cestě Toltéků (celkem 22) byly též otištěny v časopise ASTRO. Abyste věděl, kde je hledat

patrik píše:andromeda píše:Pro Patrika, Wicking a Kočku :
Mohu se zeptat, jaká bojová umění pěstujete a co vás na nich přitahuje ? Co se vám na nich nejvíce líbí ? Díky za odpověď.
viz. seznam členů...je tam odkaz na můj web, kde jsou shrnuty mé aktivity. Web je otevřený každému, né až od druhé úrovně...
Patrik
andromeda píše:Tento a další články o bojových uměních a cestě Toltéků (celkem 22) byly též otištěny v časopise ASTRO. Abyste věděl, kde je hledat
andromeda píše:Mimochodem, máte zajímavé www. stránky. Podrobné. S mnohými texty souhlasím, i s tím, co jste napsal sám o sobě
andromeda píše:Já Vám rozumím, nedůvěra k novému, co nepřichází od uznávaných Velmistů - to určitě nejsem![]()
Já bych ale docela uvítal jednu věc - kdyby někdo přišel ke mně na trénink - zdarma a nezávazně, zacvičil si s námi a promluvil si a pak sem napsal, jak na něj působím, jako člověk, který učí jiné. Když to bude kritika, bude alespoň věcná a konkrétní a já ji uvítám, jako přínos.
Vím, že je spousta různých lidí, kteří dělají různé věci. I mně se občas podaří nechat se napálit a radost z toho nemívám. Ale také vím, proč se všude podepisuji pravým jménem, i když jednám s pseudonymy, proč vždy uvádím své telefonní číslo a proč dávám možnost lidem přijít zdarma mé tréninky poznat.
Nejsem super bojovník a nejsem ani mistr světa v tom, či onom. Nikdy jsem nepáskoval, jediný stupeň, co mám (spíše jako vzpomínku) je hnědý pás (1.kyu) v Jiujistu od Františka Kolmana (7.dan) z jednoho setkání, kdy přišel na můj seminář a zcela sám od sebe, jako pozornost, mi vystavil průkaz s tímto stupněm.
Věnuji se normálním lidem a věnuji se i dětem. Je pravda, že rozsah mé činnost je veliký, ale já dělám to, co mne baví a dělám to proto, že mne to baví.
®e tréninky, semináře a kurzy stojí peníze, že vybírám poplatky ...... no jistě !!!! I banka si vede za vedení účtu 100,- Kč měsíčně, ať už se tam něco hýbe, nebo ne, já si vezmu 100,- Kč ročně (ani ne devět korun měsíčně) za evidenci a spolupráci s hráčem hry. Považuji to za solidní a potřebné.
Takže rád se s kýmkoli osobně a přátelsky setkám, vysvětlím, ukážu, nechám prožít a přijmu nápady, kritiku, která bude k věci. Zatím v tomto sloupku nemám na co moc reagovat ......
Jaroslav Polák
Kocka píše:Cvicim kungfu, konkretene Hungga.
Libi se mi jako harmonicky celek, ktery cloveka rozviji telesne i dusevne.
Libi se mi, ze ma tradici, ktera si udrzuje sve principy.
Libi se mi, ze me to bavi.
Libi se mi i to, ze mi nikdo neslibuje, ze cviceni vyresi vsechny moje problemy (potazmo vsechny problemy spolecnosti),
nikdo na me nedela zbytecne ramena, ikdyz by z titulu fyzicky sily nebo "sluzebniho stari" treba mohl.
Nasla by se spousta dalsich veci.
Takze asi tak. Je to hodne obecne, ale otazka taky nebyla prilis konkretni, takze nevim, co vlastne chcete vedet.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník