roza píše:Low - to je maly nedorozumeni ,"Yong Tjun" je wingchun psany jinou transkripci.Potom ti cely ten Romanuv prispevek dava jiny smysl.
Roza
vorech píše:jj hlavně ty papíry v AVSE (vlastně certifikáty)![]()
![]()
![]()
![]()
vorech píše:WT ostuda (jak jinak) - Timmy Lee (info o nem na www.vingtsun.cz , AVSE), zak Leung Tinga a ucitel Romana Bittnera a L.Hodace (od nej si koupili svoje certifikaty)
http://www.youtube.com/watch?v=C5WrC3NFpLU
![]()
![]()
Skateordie píše:to Vorech: na teba ani nema zmysel reagovat
Hark píše:Smula, no.
Nejak mi prijde nemistne se posklebovat.
Mozna proto ze jsem sam zatim zadne drevo neprerazil.
Kazdopadne mi tenhle snimek neposkytl ani pobaveni ani zadnou hodnotu.
TAPTAK píše:vorech - podle me slo o to demostrovat prerazeni desky kratkym uderem. Uz napoprve to zrovna moc kratky uder neni, ale mozna to tak nejak melo vypadat. Kdyz se prerazeni delsi dobu nedari, je uplne normalni, ze kazdy nasledujici pokus je cim dal horsi. Zvlaste pokud se clovek na takove pevnejsi desce drzi puvodni ideje prerazit kratkym uderem...
Take me nenadchlo, jak Timmy Lee boucha, ale ani nemam potrebu soudit, kdyz nevim, o co presne slo...
MirekBusin píše: Shodou okolností dnes tam Roman letí opět - potřetí. Proč by to dělal, když se v penězích rozhodně netopí, a Timy - podle zdejších objektivních - nic neumí? Někdo samozřejmě může věřit tomu, že je to podvod (třeba Roman letěl jen na dovolenou Slovensko a všechno si vymyslel, a cerifikáty padělal, a fotky, letenku, víza a natočená videa... - argumenty z tohoto fóra), ale, soudruzi, vaše víra vypovídá jen o vás, to je vaše vysvědčení, vy sami dobře víte, proč ji takovou máte, s Romanem a Timym to nemá nic společného.
Bušín
MirekBusin píše:for Klárka:
Neměla jsi tu náhodou před časem ve vedlejším fóru debatu na téma kolik tomu kterému z diskutujících měří jeho pohlavní orgán? Je nutné k úrovni Tvých příspěvků něco dodávat?
Jak to, že nemá jasno, kdo je jeho sifu? Jak jsi na to přišel? Protože ho učí sifu Hodač a LYT taky? To nemůže mít dva učitele? Nejsi tak trochu ke sbírce svých vlastností ještě paranoidní?
K názoru o pravidlech fonetického přepisu... (Tobě se hodí, vorechu, do kšeftu i ta sebevětší pitomost, viď?) IR jistě sám dobře ví, že ani výslovnost prvního znaku zdaleka nepřipomíná "wing", takže ani to není správný přepis.
To za prvé. Za druhé, je-li jedinou správnou transkripcí "chun", tak prvním pakem komolícím tuto jedinou foneticko-transkripční pravdu musel být už Yip Man, protože založil VING TSUN Hong Kong Athletic Association.
pm píše:to jen na okraj, nehodlam do teto komedie nejak zasahovat
pm píše:nehlede na to, ze markentingove odlisovani produktu je k smichu (pripomina mi to boty Adihash nebo PLIMA z trznice)...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků