Moderátor: Picard
wushi píše:V predaji som videl viacero druhov nunchaku, niektoré vyzerali dosť podivne, napr.jedna strana ok, druhá rozdelená na dve časti, a pod.zdá sa mi to dosť nepraktické...
V nemecku som sa stretol so zopár ľuďmi, čo sa venujú starým školám japonských zbraní, celkom to bolo pekné...
wushi píše:Noooo, pekná predstava, škoda že to nesfilmovali, Cruise mohol nosit aj dva cepky...vyzeral by síce ako magor, ale bol by in...proste nunky....
![]()
wushi píše:vážne...videl som niekde na starých VHS chlapíka makať s obrovskou naginatou alebo niečím podobným, malo to asi do 3 metrov, čepeľ asi 1/3, no proste sekáč, viete, čo by to mohlo byť
wushi píše:nejde mi ani tak o školu, ako skôr o tú zbraň samotnú...také niečo som videl prvý raz, ako viem naginata je bežne dlhá asi 2metre a ostrie tvorí asi 0,5m, ale možnože sa mýlim...
wushi píše:nie, nie, nie...toto vyzerá všetko hrozne cvične, to bola fakt zbraň a navyše je to všetko hrozne tenké a útle, to bol kolos!
Jendis píše:Patrik - Naginata se mi vždycky líbila(jak je to dlouhý,ostrý a špičatý....tak to žeru)![]()
Jsem slyšel,že v Práglu prý je škola,ale berou jen holky
![]()
Nevíš,co je na tom pravdy
![]()
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků