Teda kluci... vy tu tema kilama zase hazite

Buakaw 60kg, Royce 80kg...
hele ze vy se snazite trumfnout debatu o procentech, ktera probehla v jednom z vedlejsich for
Ad sebeobrana... muzska, nebo zenska... osobne jsem jeste nenarazil na kurz sebeobrany, ktery by vicemene vyhovoval memu nahledu na tento problem (na ulici jsem byl bitej dost, takze mam nahled pomerne radikalni), ale... zase musim dodat, ze muj nahled je porad jenom muj nahled a to je furt jen subjektivita...
Ale souhlasim, ze jsou podobne kurzy dost slusnej job... zejmena slouzi dobre k zaplneni diry v klubove kase. Sam jsem kdysi o otevreni podobneho kurzu uvazoval, jenomze kdyz jsem si pocital jakym stylem bych to vedl a jake nasazeni bych na cviceni po devcatech pozadoval a jake soky jim ustedroval, dosel jsem k nazoru, ze by mi vsechny utekly a ja bych na tom seredne prodelal (ono prostory v Praze jsou drahe) a nepomohl bych ani sobe, ani tem holkam.
Ono priznejme si, ze ani nejde vyucovat tak tvrde, jak by clovek chtel a jak clovek vi, ze by to melo nejvetsi prinos. Ono je potreba najit takovou trochu optimalni hranici mezi tim, aby tam ty holky chodily a a aby se i neco naucily - a to je asi ten nejvetsi problem. Kdyz budete jemni, budete mit mozna plno, ale ty lidi na ulici nepripravite... kdyz budete zas az moc tvrdi, nebudete mit ani koho pripravovat, pac vam tam nikdo nevydrzi.
Snad je z toho tak trochu mozno vycist, co jsem chtel naznacit.