trhan píše:Nazdar, cvicime v Praze skladame se v podstate jen na pronajem cvicebnich prostor a na zaplaceni veci okolo.. platime 500,- mesicne... treninky jsou v podstate 5x tydne.. podletoho jak jste daleko.. stejne tak je to se seminari.. Kazdy tu cvicem prosebe.. a zaroven spolecne.. kdyz prijede sifu z ciziny.. zaplatime vsechno okolo a jeste samozrejme neco pridame. Coz hodi peknou sumu za letenky ubytovani atd.. Debaty o tom jestli je vas ucitel profesional nebo ne si s prominutim strcte za klobouk ;-} u nas je par lidi kteri makaji a jeste stihaji cvicit 3 hodiny denne a pochybuju ze vetsina profiku ma svuj osobni trenig dele.. 500,- mesicne se mi nezda moc, ale je to tim co za to dostavam. Ale kdybych zacinal se cvicenim, hledal skolu a videl 6000,- za rok + vydaje za seminare.. tak bych sem nesel. Ale kdyby jo udelal bych dobre ;-}}}} Hlavne cvicte jinak jsou to vyhozene prachy a cas ;-}}} A za 30let si rekneme jestli to byla dobra investice..
ukropcany píše:Ked uz tak nad tym rozmyslam - chlapi, kolko stoji mesiac v kontinetalnej cine u nejakeho majstra? Plus-minus, samozrejme? Aspon zakladny interval. Dik!
Anonymní píše:pavela - Články, které stojí za přečtení :
http://www.animalrights.webz.cz/psi_kocky.htm
http://www.animalrights.webz.cz/nesnesi ... rutost.htm
jo a neurazej lidi, soudruhem ....
marvin píše:Pavela: co si tym chcel povedat ? Mna tiez nic nestoji ked sa pojdem pozerat na ludi ako cvicia ? Nejako som nepochopil zmysel tvojeho prispevku ?
Ty ludia ti len tak daju info o tom ako a co mas cvict, zaoberaju sa tvojimi chybami a vedu ta metodicky v treningu, len preto ze si sa primotal k nim v parku ked cvicia ? Lebo ak nie tak je to sice pekne, ze sa mozes pozerat, ale to je tak asi vsetko. Teda mozno je to tvoj ciel pozerat sa a nie cvicitpotom ok ...
marvin píše:Pavela: co si tym chcel povedat ? Mna tiez nic nestoji ked sa pojdem pozerat na ludi ako cvicia ? Nejako som nepochopil zmysel tvojeho prispevku ?
Ty ludia ti len tak daju info o tom ako a co mas cvict, zaoberaju sa tvojimi chybami a vedu ta metodicky v treningu, len preto ze si sa primotal k nim v parku ked cvicia ? Lebo ak nie tak je to sice pekne, ze sa mozes pozerat, ale to je tak asi vsetko. Teda mozno je to tvoj ciel pozerat sa a nie cvicitpotom ok ...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků