marvin píše:- a to je ti malo ??? clovece ked sa vsetci rozhodnu vyslat na teba zle woodoo tak si to uzijesjen zhruba 20)))))))))))))))))))))
andromeda píše:Sorry, já dnes řeším deset věcí najednou, ten anonym o příspěvek zpět jsem byl já - zapomínám se přihlašovat.
Chci ještě k předešlým příspěvkům říci, že se můžete klidně trefovat do mnějak je libo, ale nikdo neměl žádnou vážnější námitku k textu, který jsem sem dal (myslím logickou - nadávky lidí, které neznám a oni neznají mne mne nijak neberou
).
Jinak jsem už napsal, že zbraně se netýkají malých dětí - pokud jste to přeskočili.
Takže zatím díky
wushi píše:andromeda - chlape, ty si fakt nedáš pokoj...veď tu ľudia argumentujú celkom vecne, dokonca si sám priznal, že sa do niektorých oblastí nerozumieš, argumenty k tomu sú VECNÉ - keď niečo neovládaš, ako to chceš učiť??? a zlátať dohromady kopu štýlov, to tiež nie je bohviečo...tie argumanty sa mi zdajú fakt priame a vecné a zatiaľ si ich nevyvrátil
andromeda píše:pro patrika :
Je mi líto, človíčku, ale fakt byste si měl řešit své frustrace. Hodně štěstí a síly
wushi píše:andromeda - nikto tu nepovedal, teda ani ja, že rozumieme všetkému, zasa si niečo nečítal a domýšľaš si súvislosti. Ja len opakujem to, čo si sám povedal a pýtal sa na to - teda napr.výuka detí (ako na to?), použitie bokkenu (ako palice obojruč - odkedy?), zlátanie ninjutsu, wing-chun a neviem ešte čoho dohromady - zaváňa to lacnou reklamou na VYTVORILSOMSI©TÝL, pričom v ani jednom z týchto umení si asi nejako nevynikal. osobne si viem predstaviť štúdium ninjutsu po celý život, obdobne ako wushu, ktorého súčasťou je wing_chun (alebo yongchun quan). Takže, sorry ak sa mýlim, ale tvrdím, že pokiaľ niečo neovládam aspoň na určitej úrovni, tak to neučím. tiež som robil goju-ryu karate, asi 3-4 roky a neučím ho, lebo ho NEOVLÁDAM tak, aby som ho učiť mohol. ja nikomu neberiem jeho osobný tréning, ale učiť hatlaninu ostatných ľudí? to ako, viem anglicky, čínsky, nemecky a rusky, tak z toho urobím vlastný mišmaš a predám ho ľuďom - silná káva...![]()
andromeda píše:pro patrika :
a co mám na těhle hláškách považovat za kritiku ?
andromeda píše:Rozumím dost Ninjutsu a znám techniku. Vím, co jsem přejal z Ving Tsun Kung Fu a umím to skombinovat.
andromeda píše:Neznám vše dokonale, to vy také ne.
andromeda píše:Přijímám myšlenku a styl úvah Bruce Leea - vy se také inspirujete všichni od svých mistrů - jste snad blázni, nebo tak dobří, jako vaši mistři ? Přesto je napodobujete. No a ? Přejímat techniku, či strategii myšlení - obojí je o bojových uměních a děláme to všichni.
andromeda píše:Tvrdím snad, že učím tu a tu tradiční školu meče ? Umění toho a toho mistra ?
andromeda píše:Zařazuji do sebeobrany pár základních pohybů, bloků a výpadů, které umím a ovládám.
andromeda píše:Na rozdíl od leckterých podvodníků dávám své škole své jméno a nový název a na nic si nehraju.
andromeda píše:V souboji s mistrem meče bych neobstál a ani se o to nepokouším. Nejsem mistr meče. A ke skutečnému mistrovi bych choval skutečnou úctu. Ale o mistrovství v sebeobraně nejde. de o užitečné znalosti a praktické JEDNODUCHÉ dovednosti. Kdo chce poznat cestu meče celou a beze zbytku, nechť se přihlásí k vám. Ale nejde o sebeobranu.
wushi píše:andromeda- som fakt rád, že si už začíname rozumieť, ono to človeka tak zahreje pri srdci keď vie, že ten druhý chápe zmysel diskusie...
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků