2DMC se zeptej těch znásilněných a jak jim při tom bylo a jak jim bylo potom......než se začneš ochomejtat takovýma blbostma.....
debilové jsou všude i mezi psychologama, či těmi co si na ně hrají, nějaký stupidní přiblblej článek od "erudovanýho" blba který získal bůhví jak diplom neznamená, že to co on si myslí, když to nikdy nezažil jen si to nějak záhadně vydedukoval je pravda a fakt Upozorňující
já mám dvě kamarádky kterým se tohle stalo a ze ktrými jsem o tom mluvil, tak mám na čem stavět a už jen když se člověk zamyslí tak to co tedy ten "psychlolog" vyplodil je pěkná blbost, jak si to žena může užít, jak se může uvolnit? při tom co se právě děje.....tohle dokáže snad jen žena s určitou sexuální úchylkou, ale kolik jich z těch znásilněných asi bylo....
DMC píše: Sezenes mi nejakou znasilnenou, at se muzu zeptat? Nebo si ji mam jako znasilnit sam? Jinak o to v tom clanku slo, ze se bude potom citit daleko lip(=mensi psychicke trauma), kdyz si to "uzije"(pokud uz neni zadna jina moznost)![]()
Debilove sou vazne vsude...takze mam radsi verit tomu cos zahadne vydedukoval ty?
"Mne jeden soudruh na vlastni oci vypravel"...verim, ze i ten pan mel zkusenosti z pohovoru s obetmi znasilneni. Kazdopadne to nema nic co delat se mnou, jak jsem koupil, tak jsem prodal. To, jestli je to pro nejakyho Ladu debilni ci ne me zase az tolik nezajima.
Osobne me podobne rady nazvedavaji ze zidle, protoze to pisou lide, kteri o tom nic nevedi, ale mysli si, ze to takhle bude mozna lepsi....To je jako by jsi rekl: Usmivej si, az ti budou rozbijet drzku, vice si to tak uzijes....pokud neni jina moznost...je to stejne....
Pokaze dochazi k vnejsim i vnitrnim poranenim a to nemluvim o psychickem traumatu.
Co je na tom k dedukci ???? Jen uchyl si dokaze uzit nakladacku a ZADNA z divek, ktera k nam prisla na kurz o znasilneni nestala, natoz si to dokazala uzit....
Zeptam se jinak: Lada hovoril s lidmi "soudruhy", kterym se to stalo, ty jsi cetl clanek a pokladas jej za pravdivy...soudim dle tvych reakci. Kdo myslis, ze ma asi pravdivejsi udaje?
Myslim, ze se ti pouze snazi vysvetlit, ze je to kravina, co se tam psalo.
Navic, pokud je tim psychologem muz, ktery pravdepodobne znasilneny nikdy nebyl.
migli píše:4DMC:
Hele, a muzes sem dat link na ten clanek, ve kterem jsi to cetl? Pripadne pokud to nebylo na internetu, jmeno autora, a kdy a kde to uverejnil?
Ono to muze dost napovedet - pred dvaceti lety byly na znasilneni urcite nazory, dale v ruznych zemich je to taky jinak,
rozdil je kdyz to pise clovek s diplomem z psychologie ziskanym napr. v USA jako soucast studia prirodnich ved a jina vec je nazor psychiatra s dvacetiletou praxi...
Panda píše:Ale imho je nesmysl kamenovat DMC ktery jen interpretoval nazor nekoho jineho a jeste ani neprohlasil ze se s nim ztotoznuje...naopka prohlasil jak sem koupil tak prodavam.
DMC píše:migli píše:4DMC:
Tohle zase ja nepochopim. Jak to muze byt "v ruznych zemich jinak"? To maji napr. v Norsku jiny znasilneni nez v Cine? Bud je to pravda, nebo to neni pravda.
Billie píše:
Na druhou stranu jsem furt nějak nepochopil, jak Makoto rozpoznává ty znásilněné holky na kurzu...
Tohle zase ja nepochopim. Jak to muze byt "v ruznych zemich jinak"? To maji napr. v Norsku jiny znasilneni nez v Cine? Bud je to pravda, nebo to neni pravda.
Zjevne vidis, ze v tom rozdil neni - mistni guruove rozhodli, ze je to blbost, at to psal kdokoliv.
nickname píše:Jednou si z ní chtěl vystřelit a vyskočil na ní z křoví
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků