Pavela napsal :
Ajééééje, zase pohádky naší babičky, že Bruce Lee byl neporazitelný bojovník, a navíc PROTO®E zavrhl tradiční postupy a zavedl nějaké MODERNÍ (nevím přesně jaké )
Už tohle dokazuje že nemá cenu se stebou bavit,já k tobě chovám respekt a ty se snaž udělat to samí,pokud nemáme stejný názor tak se nedá nic dělat ale nesnáším
když mi někdo strká do huby co sem neřekl !
Opět asi po sté bych doporučil shlédnout zápasy dospělých bojovníků Chinese Kungfu vs západní BOX, karate a Thaibox, zejména jména jakop Bao Li Gao nebo Liu Hai Long, aby si přítomní odpustili trapné a neznalé názory, že tradiční wušu v ringu proti profi bojovníkům nemůže uspět. Mě osobně se velmi líbí, jak jsou tihle chlapíci TECHNIČTÍ a nevyhrávají hrubou silou ale technikou.
A já bych ti opět po sté doporučil shlédnou zápasy :ber to postupně,jak to píšu :Mike Tyson,Mohammad Ali,Feitosa,Goodriche,Ignasov, Crocopa,Fedor,Sapp, Schilta, Hansena a to by stačilo pro zařím...
Ano podotkneš sou to těžký váhy tak tady más někoho z lehčích klučinů :
Ajarn Aldo Chiari
Mrkni na ně až bude čas...
Znovu opakuji, že tréningové metody vyvinuté za staletí jsou naprosto dokonalé a není na nich co měnit. Plácáme tady do větru. MLUVME KONKRÉTNÉ, co si myslíte například, že jde inovovat na PAKUA, respektive na tréningové metodě chození do kruhu???
Přemýšlel jsi někdy o tom,že právě ty tréninkové metody BYLI dokonalé,ale doba de dál a proč si je nepřispůsobit?ODPOVĚZ MI NA TOHLE!Kdyt i ti mniši z Shaolin používají mobilní telefony,za jak dlouho myslíš dojdou k tomu že je výhoda ve wu shu použivat moderních věcí ?Prosímtě PŘEMÝ©LEJ!
Ja bohužel o pa kua nevím ani ,,fn,,takže se zeptej někoho jiného !