defendu píše:Obě ty knihy doporučuju,evidentně je psal člověk,který má praxi na ulici

Co učil nebo jak se prezentoval netuším,ale jeho knihy jsou více k "věci" než-li např. ty od p.Cibulky,kde jsou jen převyprávěny knihy cizí.
To o tom,že si někdo otevře školu boje nožem po semináři neozbr. boje u člověka,který se zrovna věnuje tomu samému
a jen díky tomu ,tak takové pitomosti snad nevěříš Jendisi

Já se dál vyjadřovat nebudu,toho pána osobně neznám,info na něj mám z druhé ruky a prezentoval jsem to tu pouze jako svůj názor.Četl jsem některé jeho texty jak v knize,tak na(již zrušených?) stránkách jeho zrušené školy a nezdálo se mi to.Toť vsjo.....čemu věřím,nebo co jsem slyšel,to si s dovolením,nechám pro sebe....jak říkám,neznám ho...ale ani nechci.
Zkuste se na něj zeptat p.Cibulky,p.Brunnera(DiPenShi)....určitě se znají a tak Vám třeba poskytnou více informací......budou-li chtít.
A byl bych rád,kdybys mi nevkládal slova do úst.....tu školu si otevřel po návštěvě semináře u p.Cibulky....tak jsem to slyšel...ale jestli jen díky tomu?!Toť otázka....?!Lidi chtějí dneska vydělat na všem...co frčí....

Ale je-li i toto takový případ???Fakt nevím...neznám.