kik píše:Kubik píše:A zase ta slavna dvojka mistru ze severni Moravy - Sosuke a Kik.
Jeden ma 15 let a porazi vsechny mistry ve vsech BU a na druhy ve veku 23 objevil neucinejsi BU v Aikido Senseie Nishia a vsichni ostatni senseiove jsou lopaty, coz on umi samozrejme dokazat...
Vasi ucitele (Radek s Romanem v Karvine a Radim z Ostravy) by nejspise jen kroutili hlavama. Vsechny je osobne znam. Dejte jim precist sve prizpevky a napiste sem jak se jim to libilo... To je vec, ktera me opravdu zajima!
Obavam se, ze pokud tohle ucinite, budete mit vybornou moznost vyzkouset si realnou sebeobranu v praxi. Takze nevahejte, je to opravdova vyzva !!!
Kubajz
Aikido SKP Ostrava
Kubiku: Já netvrdím, že porazím všechny mistry a ani lidi. Já jsem takový teoretik. Praxi nemám, sparing nemám, ale talent a rychlost mi nechybí.
Ale pokusím se to změnit. K Nishiovi mám velikou úctu a stejně tak i k Ikedovi, nebo Toheiovi, Endovi či Seagalovi a Ueshibovi atd.
Ty, když jsi psal, že cvičíš aikido 12 let, tak jsi pravděpodobně danáč když jsem se díval na vaše stránky, tak tam je jeden Kubík 2.dan.
Vítej mistře Kubíku.