Už jsem ti to,ale psal - tvé zaměření je jiné proto to nemůžeš chápat,stejně jako já to vaše čínské wushu .V reálu ti bude fungovat asi tak 5% toho co znáš (to extrémně nejjednodužší),to neni můj canc,ale je to fakt.Proto se pro reálný boj trénují přesně takové jednoduché techniky jako z toho videa,aby je byl člověk schopen provést i ve chvíli kdy ti leze adrenalín i z uší.Ty vysoké kopy co tam nacvičovali je podle mě blbost,ale zbytek je super.V reálu,tedy v extrémním stresu je fyziologicky zcela nemožné použít nějakou uvolněnou techniku,vše je o hrubé síle a do reflexu zažitých (jednoduchýc) technik.
Věřím ti,že dědkové u vás v parku ovládají krásné věci,ale hoď je do stresu,řvi na ně,buď agresivní obestup je z kámošema a uvidíš...možná vás ti dědci zmáknou,když to tvrdíš a jsi tak špatný

Koukni se někdy na UFC,jsou tam prostřihy z tréninků těch zápasníků,je to bomba vidět je stínovat a spárovat před kamerama,jak řežou do pytle,lap...super technika a najednou je tu zápas.Úderové přesahy,rány úplně mimo,špatné kryty,máchání rukama a to je jen sport,jeden proti jednomu,navíc se znají z videí,přesto jejich tělo v zápalu boje automaticky využívá (protože na myšlení neni moc času) jen to nejjednodužší co mají natrénováno...
Realita je ještě mnohem horší

Ale s dědkama v parku realitu nepoznáš,po letech tréninku s nima budeš možná perfektně ovládat nějaký superbomba kungfu styl,ale na ulici tě sundá každý klaun,právě proto,že umí BOJOVAT a NEHRAJE si s číňanama na to že se to učí