Moderátor: pm
hele pucmaz, polopaticky, chtěl jsem tim říct, že to nebyl žádnej úmysl, napsal jsem to jméno, protože mi utkvělo v paměti z komentářů pod videem, tak sorry, jestli se tě to nějak dotklo. Fakt jsem nevěděl, že se váš master jmenuje taky Miagi, OK? Je to teda Yanagi Ruken, ten zoufalecpucmaz píše:pavela píše: No počkej, dyť na tom videu v komentářích ho nazývají Mr.Myagi
Nenazyvaji, i v popisku i ve videu je jmeno Yanagi Ryukenneni jméno Myagi něco jako pan Novák?
prave ze neni
Chapu ze jsem offtopic a rad skoncim, staci uplne kdyz toho nechas a nebudes se nijak dal vykrucovat
Ty jsi nějak rychlej, dyť jsem k tomu právě sednul a ještě jsem si nestačil ani přečíst všechny příspěvky, nesedim u toho celej denEmanuele píše:Pavelo ,já ti napsal můj trénink na tvou žádost,od tebe by bylo slušností udělat to samé!Jak si ostatně už napsal...
-----koncim k tejto debate,az ma serie ze som sa dal vytocit jak male decko...pre mna je ta debata ukoncena...trenuj a obdivuj si co chces,ja urobim to istepavela píše:hele to mi nedělej, já se tady v reakci na tvůj příspěvek rozčiluju a ty ho smažešdiablik píše:...mazem...este stale si myslim ze wushu je najlepsie..![]()
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků