Jediné a prave Wing Chun Kung Fu

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Emanuele » pát 08. pro, 2006 15:28

Pavelo ,já ti napsal můj trénink na tvou žádost,od tebe by bylo slušností udělat to samé!Jak si ostatně už napsal... :!:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » pát 08. pro, 2006 15:48

přiznám se že mě se to video docla líbilo, pohodička demoška, jen se z toho nedá nic usoudit o jejich kvalitách a treningových metodách, ale to z videa malokdy, jinak bych si k nim klidně přišel zacvičit.
Z technik se mi nelibilo to mawashigeri na pytel, pokud to nebyl záměr, přišlo mi jen tak lehce plácnuté bez kostrče, boků pánve, bez síly, zastavovací efekt nic moc pokud neni na genitalie...ale já tak občas na pytel taky jen tak na relax kopnu.
Diabliku, kdyžtak postni nějaké další video jestli je k vidění, dík.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 17:08

pucmaz píše:
pavela píše: No počkej, dyť na tom videu v komentářích ho nazývají Mr.Myagi

Nenazyvaji, i v popisku i ve videu je jmeno Yanagi Ryuken

neni jméno Myagi něco jako pan Novák?

prave ze neni

Chapu ze jsem offtopic a rad skoncim, staci uplne kdyz toho nechas a nebudes se nijak dal vykrucovat :wink:
hele pucmaz, polopaticky, chtěl jsem tim říct, že to nebyl žádnej úmysl, napsal jsem to jméno, protože mi utkvělo v paměti z komentářů pod videem, tak sorry, jestli se tě to nějak dotklo. Fakt jsem nevěděl, že se váš master jmenuje taky Miagi, OK? Je to teda Yanagi Ruken, ten zoufalec :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 08. pro, 2006 17:13

Pavelo nekecej :D :lol:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 08. pro, 2006 17:21

...mazem...wushu je najlepsie..alelujah :?
Naposledy upravil diablik dne pát 08. pro, 2006 18:15, celkově upraveno 2
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 17:23

Emanuele píše:Pavelo ,já ti napsal můj trénink na tvou žádost,od tebe by bylo slušností udělat to samé!Jak si ostatně už napsal... :!:
Ty jsi nějak rychlej, dyť jsem k tomu právě sednul a ještě jsem si nestačil ani přečíst všechny příspěvky, nesedim u toho celej den :lol: Tak počkej, popíšu to u nás: ráno v 6, běh směr od baráku k parku, potom nějaké to rozhýbání starého zrezivělého těla, cca 10-15 min protahování zoufale zkrácených šlach-nepříjemné bolestivé, potom nějaké ty posilovací doplňovací cviky, jako kočičí kliky a tak. Potom pokračujeme s masterem «inem cvičením základů, kopání a tak, znáte to(ji ben gong) Pak cvičíme sestavy dlouhého boxu na protažení. Potom s mistrama ©ao a Lei chodim do kruhu(pakua) do zblbnutí (nevim jak dlouho co je, neberu si hodinky). Potom Xingyi sestavy a sparringové sestavy (něco podobnýho jako máte chisao) . Pak podle toho, kdo je v parku, buď spárujeme s klukama který dělaji Sanda, nebo s pár mistrama děláme volné tuishiou a snažím se vymyslet, jak se na ně dostat, na filuty :lol: Potom, když je tam mnich a já už jsem naprosto vyflusanej tak přejdu k mnichovi a Čang Ting Ting a cvičím s nima tradiční šaolin, zbraně atd. Potom, když je ještě čas a nespěchám do firmy, tak se věnujeme "výzkumu wušu", tzn. snažím se dostat s přítomnejch nějaké info jak se prát, případně to zkoušíme(fígle) no a to je asi tak všechno, pak už nemám většinou čas a upaluju pryč. Takhle je to dencoden, když zrovna nemám něco důležitýho po ránu ale to je málokdy. uffff :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 08. pro, 2006 17:26

...mazem...este stale si myslim ze wushu je najlepsie..
Naposledy upravil diablik dne pát 08. pro, 2006 18:16, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 08. pro, 2006 17:37

to nedokazuje skutecne nic 8)
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 18:58

Diablík, ty jsi fakt padlej na hlavu, PRO V©ECHNY: SANDA jsou JENOM PRAVIDLA, rozumíte tomu česky kurva? PRAVIDLA pro bojování v ringu. Borci který to dělaji za Čínu samozřejmě cvičí klasický wušu. To je opravdu píčovina, jako kdybych řekl, ukažte mi karatistu, kterej opravdu někoho zbije, ale KUMITE NEPOČÍTÁM, to je okopírovanej kickbox. Chápete co plácáte za pitomosti? Taky proto se ty zápasy nejmenujou SANDA proti tomu a tomu ale "Chinese Kungfu VS Thaibox, karate, box" atd... A protoože je top otázka národní prestiže, státy na ně nominují ty opravdu nejlepší. Někdy zvítězí Kungfista, někdy Thaiboxer, to už je prostě tak. Ale kungfisti se rozhodně nemají za co stydět. Je prostě vidět, že obrázek o čínskym wušu máte akorát z filmů s Van Dammem. Ohledně toho dědy(armádního speciála) co cvičí pakua a dalších dědků v Číně, který sfouknou kdekoho, tak já nemam žádný videa ale znam ty lidi osobně. KOHOKOLIV rád uvítám v Pekingu a vezmu ho jak za Ma Chuan Xu, tak za dalšíma borcema toho, co vy nazýváte jemný styly. Poznáte brzo, že je to zatraceně tvrdý. A nevim jak vy ale já z toho videa moc dobře poznam, jak je ten chlapík dobrej, že to nepoznáte vy je váš problém... :evil:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 19:01

hellas píše:Pavelo nekecej :D :lol:
Nekecam, namouduši :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 19:01

diablik píše:...mazem...este stale si myslim ze wushu je najlepsie..
hele to mi nedělej, já se tady v reakci na tvůj příspěvek rozčiluju a ty ho smažeš :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 08. pro, 2006 19:10

pavela píše:
diablik píše:...mazem...este stale si myslim ze wushu je najlepsie..
hele to mi nedělej, já se tady v reakci na tvůj příspěvek rozčiluju a ty ho smažeš :lol: :lol: :lol:
-----koncim k tejto debate,az ma serie ze som sa dal vytocit jak male decko...pre mna je ta debata ukoncena...trenuj a obdivuj si co chces,ja urobim to iste :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 08. pro, 2006 19:21

AMEN :idea:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 08. pro, 2006 19:30

hele to mi nedělej, já se tady v reakci na tvůj příspěvek rozčiluju a ty ho smažeš

verbalne taichi ;)

alebo po slovensky odfajcil - ta ;)
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 08. pro, 2006 19:45

:twisted:
Naposledy upravil diablik dne úte 20. bře, 2007 19:58, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 08. pro, 2006 20:02

:roll:
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 23:39, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » pát 08. pro, 2006 20:13

Jak trenuješ tak bojuješ,to doufám platí jak v BU tak v BS :wink: :!:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Hark » pát 08. pro, 2006 20:40

pavelo, nějak jsem z Tvého příspěvku vyčetl akorát, že začínáš v šest ráno. Ale na kolik hodin jdeš do práce? Není z toho poznat jak dlouho to ráno cvičíš :)

A jinak abych nebyl off topic: před operacemi a když jsem byl každý den se svým SiFu, tak jsem cvičíval 6 dní v týdnu pětihodinovky. Teďko (po operacích) je to minimálně hodina denně, s tím, že když to jde, tak dvě, podle aktuálního stavu.

Až budu mít nohy v pořádku, tak budu zase začínat 10 minut švihadlo. Teď začínám 20 minut zahřívání nohy (zvedání kolene, techniky nohou), pak zahřívání a rozhýbávání rukou (10 minut), pak sestavy, každou nejméně dvakrát za sebou, pak 20 minut cvičím jednu nějakou vybranou techniku, (když je čas tak pak dalších 20 minut druhou techniku), pak zase sestavy, jógový pozdrav slunci na protažení, deset minut (a více) mabu s tyčí jako posilování.

Jeden měsíc cvičím jednu techniku (nebo dvě), další měsíc zas jiné dvě (vybírám kousky sestav). Za dvacet minut se dá zvládnout 400 opakování (podle rytmu) za měsíc to dá přes deset tisíc opakování :)

Jednou za 14 dní se SiFu a GF bratry chisao, práce nohou, cvičení ve dvojicích - pětihodinovka. SiFu mi ukáže co cvičit líp, odpoví mi na všechny věci, co mě napadly při sólovém cvičení a zas mám námět na hromadu sólového cvičení.

----

No a vedle toho ještě šerm, italská škola, 4x týdně hodina a půl až dvě hodiny na každý trénink. Tam je cvičební osnova daná víceméně programem viz. http://jentak.moje.cz/program.html
Tam si mj. vychutnávám sparring při volném šermu, včetně testování použití WCH.
Naposledy upravil Hark dne pát 08. pro, 2006 20:52, celkově upraveno 1
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 20:46

Marvin, spíš se udržuju v tom chátrání, je mi z toho čím dál hůř, žádná sláva :lol: :lol: :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 20:49

hark, většinou začínám pracovat od 9. někdy i později a dělám většinou až do večera, takže tak hodinka dvě tréningu, neni to moc, tak akorát pro zdraví, to je taky nejdůležitější, nejsem nejmladší :? ...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...