Moderátor: pm
vlado píše:to luen a karlat
nebol som tu par dni a nestiham sa divat ako ste to rozbehli![]()
jasper, daverne, HJR atd. zbytocne sa ohanat menami a snazit sa presvedcit niekoho o funkcnosti urciteho stylu BU po nete. strata casu...
nie je nad osobny kontakt. tak ako som povedal, rad sa u teba (luen) zastavim. je na karlatovi ci sa tiez prida...
neberiem to vsak ako krizovu vypravu. pokecame, pocvicime a uvidime.
myslim, ze najdeme spolocnu rec. cvicenie nie je len o style, ale najma o ludoch, ktori ho cvicia. ako hovori pm ,, chce to koule" navstivit inu BU skolu. snad to nebude samovrazda (zavisi to na tebe)
![]()
tak hodne zdaru a pekny zbytok vikendu.
defendu píše:Víra je od slova věřit,věříš tedy vždy něčemu co nemůžeš jinak dokázat,prostě tomu jen věříš,třeba proto,že ti nic jiného nezbývá,to co jsi napsal je tzv. nekritická víra - neboli fanatismus.
defendu píše:.. Ale s dědkama v parku realitu nepoznáš,po letech tréninku s nima budeš možná perfektně ovládat nějaký superbomba kungfu styl,ale na ulici tě sundá každý klaun ..
defendu píše:Ta trapná obrana proti noži (pokud myslíš záběry s Bobem Breenem) je Kadena de Mano,vynikající filipínský způsob boje a věř tomu,že co se týče chladných zbraní jsou Filipínci podstatně dál než kluci z Číny.
pavela píše:Ach jo, já to vzdávám. Vaše reakce kluci, jsou přesně jako v jednom pekingskym veselym přísloví: Qian Men Lou, Jiba tou (já mluvím o bráně Qian Men a vy mi odpovídáte o bambuli svýho ptáka) PRO V©ECHNY: bojový umění je nahovno, necvičte NIC,když budete cvičit, je vám to nahovno, protože vám první nasranej frajer STEJNĚ ROZBIJE HUBU, nejlepší je STREETFIGHT(i když mi doteď nikdo nenapsal, co to je???) Dědci jsou sračky, wušu je sračka, všechno je sračka, jedině JÁ jsem borec aaaáááá aaáááá aaáááá![]()
![]()
Tímto končím, už mě to ani nepřipadá zábavný...
diablik píše:..pre mna je toto ladnost pohybov...ako anakonda..Genki Sudohttp://youtube.com/watch?v=aIUWH-tuGGk
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník