Jediné a prave Wing Chun Kung Fu

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod pavela » sob 09. pro, 2006 19:52

Ještě maličkost, Miro, jak si sem dal toho chlapíka "bagua application" to je ještě božský proti tomu co jsem viděl jako Gao style Bagua s Timem Cartmellem(tím opěvovaným streetfighterem :lol: ) a nějakým číňanem. To byl hnus na poblití, nejenom popření všech kou jue z bagua ale i naprostý nedostatek koordinace pohybu vůbec. Fuj :evil:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » ned 10. pro, 2006 11:22

Přidávám se k diablikovi - WUSHU je nejlepší způsob boje na světě,všichni odborníci na reálný boj jsou zcela nevědomí,prostě low level (to,že jim to funguje při skutečných střetech je čirá náhoda)

Nepřijde ostatním návštěvníkům fóra zvláštní,že se tu Miro a Pavela zaštiťují jediným číňanem,kterému to údajně funguje v reálu z mnohamilionové Číny :?: Navíc chlapíkovi,podle toho co tu o něm píšou,který ke svému "killer instinct" přišel evidentně svým tvrdým životem a ne cvičením nějakého....U těchhle lidí je boj. umění jejich psychika a ne pěsti....osobně jich znám dost - nic necvičili,ale leží za nima hromady zmlácených "vyznavačů BU a BS",když k tomu navíc vemu chlapa,který k tomu ještě roky "něco dělá",tak věřím že je to zabíječ,ale nevěřím,že je to díky nějakému supergeniálnímu stylu....to je opět jen pohádka pro malé,naivní vyznavače pravého čínského gongfu.

Ať žije Propaganda :!: :!:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pepah » ned 10. pro, 2006 11:45

Pavelo, Pavelo, Pavelo, Miro, Miro, Miro, :roll:
vyzdvihovat tady nejaky boj proti triadam, a delat z toho dukaz funkcnosti jeho BU ?? :roll:
Vsimnete si jak triady funguji u onech zesmesnovanych streetfighteru :!:
TO JE PRECI JASNY DUKAZ ZE JEJICH UMENI JE DALEKO LEPSI :!: :!: :!:
Triady se tam boji jen jezdit. Mozna maximalne na seminare.
Jejich streetfight je nejlepsi :!: :!: :!:
hosana !
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod defendu » ned 10. pro, 2006 12:02

Ne Pepahu,nejlepší je,vždy bylo a taky vždy bude wushu :!: ,protože jednomu nebo dvoum číňanům to proti těm triádam funguje :!: :!: :!:
Streetfighteři jsou sračky!
V boji se musíš kuckat smíchy jinak to nemůže fungovat (viz.Miro) :!:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pepah » ned 10. pro, 2006 15:07

I kdepak defendu,
nejlepsi je mit viru bez pochybnosti. To vis uplne presne co je nejlepsi. A nemusis se bat, ze te nejake argumenty presvedci o opaku. Dalsi moznost je mit viru s vedomim pochybnosti. To muze vest k otevrenosti vuci jinym argumentum a "realite". Nejhorsi je mit viru, ktera je slaba a nevedome poechybnosti k tomu. To muze vest treba k tomu ze se pachtis za vsemoznymi argumenty, ktere by tu viru mohli podporit, a chabost teto viry podporujes slabosti (ze sveho pohledu) ostatnich ver...
:?:
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod defendu » ned 10. pro, 2006 17:33

Mít víru bez pochybností je to nejlepší :?: :lol: :lol: ,to co jsi napsal je,promiň mi to naprostá hloupost,skoro protimluv,zkus se nad tím zamyslet :wink:
Víra je od slova věřit,věříš tedy vždy něčemu co nemůžeš jinak dokázat,prostě tomu jen věříš,třeba proto,že ti nic jiného nezbývá,to co jsi napsal je tzv. nekritická víra - neboli fanatismus.
Mě nezajíma víra,propaganda,ale věda (to je od slova vědět,víš?):lol: :lol:
Vědět,to je to co mě zajímá,ne dohady o tom,který styl,škola apod. jsou nejlepší.Já tu nekriticky nehájím jediný styl,nebo školu jako někdo,chapáješ :?: :?:
Mě jde jen o to,aby někteří jedinci sestoupili z mraků k nám na zem mezi obyčejné smrtelníky,zatím se vznáší někde mezi neporazitelnými supermistry.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 10. pro, 2006 19:30

vlado píše:to luen a karlat

nebol som tu par dni a nestiham sa divat ako ste to rozbehli :roll:

jasper, daverne, HJR atd. zbytocne sa ohanat menami a snazit sa presvedcit niekoho o funkcnosti urciteho stylu BU po nete. strata casu...
nie je nad osobny kontakt. tak ako som povedal, rad sa u teba (luen) zastavim. je na karlatovi ci sa tiez prida...
neberiem to vsak ako krizovu vypravu. pokecame, pocvicime a uvidime.
myslim, ze najdeme spolocnu rec. cvicenie nie je len o style, ale najma o ludoch, ktori ho cvicia. ako hovori pm ,, chce to koule" navstivit inu BU skolu. snad to nebude samovrazda (zavisi to na tebe)
:twisted:

tak hodne zdaru a pekny zbytok vikendu.

V pohode, to je mimochodem duvod proc nechci diskutovat - ta terminologie je problem ... , ale face to face to bude rychlejsi - nebudeme si muset zdlouhave vysvetlovat pojmy a muzeme hned demonstrovat :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pepah » ned 10. pro, 2006 22:08

defendu píše:Víra je od slova věřit,věříš tedy vždy něčemu co nemůžeš jinak dokázat,prostě tomu jen věříš,třeba proto,že ti nic jiného nezbývá,to co jsi napsal je tzv. nekritická víra - neboli fanatismus.

Namatkou ;)
defendu píše:.. Ale s dědkama v parku realitu nepoznáš,po letech tréninku s nima budeš možná perfektně ovládat nějaký superbomba kungfu styl,ale na ulici tě sundá každý klaun ..

defendu píše:Ta trapná obrana proti noži (pokud myslíš záběry s Bobem Breenem) je Kadena de Mano,vynikající filipínský způsob boje a věř tomu,že co se týče chladných zbraní jsou Filipínci podstatně dál než kluci z Číny.

Jestli treba tyhle vety povazujes za prokazane ... pak nejspis zijes v jine realite. Ale mozna opravdu znas hodne onech dedku v parku, hodne klaunu, domrte znas Kadena de Mano a s klukama s ciny si pas kozy ...
Vira ve vedu je taky dobra. Te se drz. :wink:
Podle me a jenom meho nazoru, tu nekriticky cosi vychvalujes a cosi hanis. No situace tomu velmi nahrava a tva kritika IMHO neni neopodstatnena, ale to uz sem tu psal :lol:
Toz tak, klidne si v tom pokracuj, ja slibuju, ze uz se budu snazit moc nerejpat :oops:
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » ned 10. pro, 2006 22:37

Ach jo, já to vzdávám. Vaše reakce kluci, jsou přesně jako v jednom pekingskym veselym přísloví: Qian Men Lou, Jiba tou (já mluvím o bráně Qian Men a vy mi odpovídáte o bambuli svýho ptáka) PRO V©ECHNY: bojový umění je nahovno, necvičte NIC,když budete cvičit, je vám to nahovno, protože vám první nasranej frajer STEJNĚ ROZBIJE HUBU, nejlepší je STREETFIGHT(i když mi doteď nikdo nenapsal, co to je???) Dědci jsou sračky, wušu je sračka, všechno je sračka, jedině JÁ jsem borec aaaáááá aaáááá aaáááá :evil: :evil: :evil: Tímto končím, už mě to ani nepřipadá zábavný...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pon 11. pro, 2006 8:36

pavela píše:Ach jo, já to vzdávám. Vaše reakce kluci, jsou přesně jako v jednom pekingskym veselym přísloví: Qian Men Lou, Jiba tou (já mluvím o bráně Qian Men a vy mi odpovídáte o bambuli svýho ptáka) PRO V©ECHNY: bojový umění je nahovno, necvičte NIC,když budete cvičit, je vám to nahovno, protože vám první nasranej frajer STEJNĚ ROZBIJE HUBU, nejlepší je STREETFIGHT(i když mi doteď nikdo nenapsal, co to je???) Dědci jsou sračky, wušu je sračka, všechno je sračka, jedině JÁ jsem borec aaaáááá aaáááá aaáááá :evil: :evil: :evil: Tímto končím, už mě to ani nepřipadá zábavný...

Az tak zufalo to nemusis brat :D :D :D
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 11. pro, 2006 8:53

diablik píše:..pre mna je toto ladnost pohybov...ako anakonda..Genki Sudo :wink: http://youtube.com/watch?v=aIUWH-tuGGk

No to byla parada tohle jsem jeste nevidel :oops: Obratnost kočky, 100% převaha nad všemi. Mazec.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 11. pro, 2006 9:03

:D
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 18:23, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 11. pro, 2006 10:10

4Pepah

Neulítávám na žádném stylu (i když se některým věnuju :wink: ),ale beru je jen jako pomůcku,což je ten obrovský rozdíl mezi náma dvěma :idea:
Jinak si doufám tvrdit,že některé pomůcky (styly) jsou prostě lepšími pomůckami než-li jiné.A jak si dovolím tohle tvrdit?Jednoduše,nikdo mě zatím nepřesvědčil o opaku a z reakcí dalších lidí z fóra vidím,že nejen mě :wink:

No jo,no Pepahu,někdo bere za reálný styl nějakého hmyzu,no a někdo třeba vidí realitu v plnokontaktním zápase,takový už je život :wink:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fukki » pon 11. pro, 2006 10:34

.
Naposledy upravil Fukki dne pát 09. říj, 2020 17:57, celkově upraveno 1
Fukki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » pon 11. pro, 2006 11:15

:roll:
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 18:24, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fukki » pon 11. pro, 2006 14:00

Naposledy upravil Fukki dne pát 09. říj, 2020 17:58, celkově upraveno 3
Fukki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » pon 11. pro, 2006 15:05

Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 18:21, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 11. pro, 2006 15:06

marvin :wink:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod krovak » pon 11. pro, 2006 15:35

Fukki píše:Pokud někdo chodí po okraji lavoru tak je krypl :roll:

nesuhlasim, ak niekto zvladne chodit po okraji lavora (samozrejme prazdneho a nie otoceneho hore dnom) tak je ako by povedal major Terazky kúzoľník :D :D :wink: [/b]
krovak
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Fukki » pon 11. pro, 2006 15:35

.
Naposledy upravil Fukki dne pát 09. říj, 2020 17:57, celkově upraveno 2
Fukki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...