W.Cheung vs Boztepe

knihy, časopisy, TV, film a internet...

.

Příspěvekod luen » čtv 21. pro, 2006 11:24

martinYT píše:dětska myslím, že se my zdají tyto žabomyší války celkem trapný. Chápu, že jsou tady lidi, kteří rádi přivádí lidi na tu správnou "tradiční" cestu.. :?

:?: :?: :?: Sem si nevsiml, ze by tady nekdo nekoho vodil :?: :?: :?: ani toho, ze by tady nekdo valcil :?: :?: :?:

Valky jsou jinde, toto vlakno je pomerne hodne klidne :wink: Nebo nam chces rici neco jineho a nevis jak na to :?: :wink: :D
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » čtv 21. pro, 2006 13:29

zorro píše:KIK, ty už si mal skúsenosť vyskúšať nejakého človeka čo robí wing chun8

jo měl dali jsme si lehké kumítko a sranda byla že jsme měli jen jedny chrániče ,ale když jsem zjistil že se mě ani nedotkne tak jsem si je nechal :twisted: já mám pocit ,že WT je super pro ulici protože tam jsou věci které se běžně na ulici používají,pokud se mýlím tak mne opravte ,ale myslím že ve WT se bojuje na krátkou vzdálenost a vlastně karate je na dlouhou a s tím on měl problém ,ale boj je o lidech a né o BU a možná by mi zas nějaký jiný wingčunák napráskal.WT se mi líbí chtěl jsem ho dělat ,ale odradila mne cena a jak jsem zjistil i ty vnitroplitické boje kdy jeden říká druhému ,že necvičí WT a blabla.Karatčo je v tom jednodušší ,když si nejsem jistý technikou tak se mrknu třeba na Kanazawu a není o čem debatovat.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » čtv 21. pro, 2006 15:22

Pro luen:
Ne nechci nic jinýho povědět, akorát se mi zdá zrovna tady na tomto tématu, že se ukazujou videa, většinou nepovedený,ale nikdo nemlví o tom, že to je jenom jeden úzkej pohled....
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » čtv 21. pro, 2006 16:00

martinYT píše:Pro luen:
Ne nechci nic jinýho povědět, akorát se mi zdá zrovna tady na tomto tématu, že se ukazujou videa, většinou nepovedený,ale nikdo nemlví o tom, že to je jenom jeden úzkej pohled....

jenze jde o to, ze

a) to bylo svinstvo
b) i kdyz se to cele prepadeni vlastne vubec nepovedlo, EWTO z toho stejne vyzdimalo co slo - videl jsi komentovany zaznam, mysleno komentovany z ust EWTO?
c) to jak se perou, je sice ostuda, ale o to tady nejde - jde o pozadi cele mafianske akce - duvody, priprava, samotna akce, sestrihany videozaznam, radne okomentovany a rozeslany do x stovek WCH skol po celem svete. a nebyla to akce posledni - viz Giese vs. Blech, viz dalsi akce. proste spina, zadna fair vyzva, tecka.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 21. pro, 2006 16:09

Trosku ti nerozumim ... trochu (opravdu jen povrchne) se tady otevrela a rozebrala konkretni akce a z teto akce jedno (vice jich neni) konkretni video ... To, ze se tam nekomu neco nepovedlo je evidentni a prave o tom se tady bavime ... jaky obecny pohled na konkretni zalezitost ...
Nabidni nam nejakej dalsi pohled ... rozsir nam nas uzkej pohled ... nemyslim to nijak ironicky, ale priznam se, ze se ve tvejch reakcich trochu ztracim a nerozumim jim ... muzes to nejak specifikovat plz
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » čtv 21. pro, 2006 16:14

pm píše:

jenze jde o to, ze

a) to bylo svinstvo
b) i kdyz se to cele prepadeni vlastne vubec nepovedlo, EWTO z toho stejne vyzdimalo co slo - videl jsi komentovany zaznam, mysleno komentovany z ust EWTO?
c) to jak se perou, je sice ostuda, ale o to tady nejde - jde o pozadi cele mafianske akce - duvody, priprava, samotna akce, sestrihany videozaznam, radne okomentovany a rozeslany do x stovek WCH skol po celem svete. a nebyla to akce posledni - viz Giese vs. Blech, viz dalsi akce. proste spina, zadna fair vyzva, tecka.

Jasně s tím souhlasím, že EWTO nemá zrovna čistý způsobi. Jenomže osobně si myslím, že v tomto nejde ani tak o to co je vidět na videu,ale co stojí v pozadí, přesně jak jsi napsal. viz. bod č. b,c,d. v těchto bodech nejde o to co je vidět ale o to co je za tím. Jenomže mě jde,ale i o to co je vidět na ostatních vidích, které jsou tak kritizovaná a spousty lidí co to kritizuje o tom neví nic, stejně tak jako já. Ovšem já si nedovolím je kritizovat. Ne zažil jsem např. v karate že by na sebe lidi psuli tak jako ve Ving Tsun. TED MYSLIM I KRITIZOVANI VIDEII NA TEMATU VING CHUN VIDEA...

Blecha i Giese jem mimochodem taky viděl.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » čtv 21. pro, 2006 17:53

cinske gungfu je o

- mou dak 武德, bojovnickych ctnostech

a

- mou gung 武功, bojovnickych dovednostech

nejde o pomlouvani a kritizovani, ale nazyvani veci pravymi jmeny. vyse uvedene video a cele pozadi one veci je proste ostuda obou aspektu c.b.u. jak dlouho jeste budou lidi mluvit o stavnatem ovoci, zatimco se divaji na na shnile jabko? jak dlouho jeste budou omlouvat ocividne srabarny a svinstva?
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 21. pro, 2006 18:12

Přesně, jak to může někdo srovnávat s někdejším staroslavným zápasem Pavela&Zdeněk. To BYLO fair play, uřízl jsem si ostudu zcela rovně a spravedlivě. Tyhle trapný přepadovky, pak sestříhaný a vykládaný všelijak to je fakt svinstvo. Když chce někdo biwu, neboli porovnat síly, má se vyzvat, v klidu přijít, postavit se proti sobě a poprat se. Nějaký rány pod pás, to jsou sračky. Takže jestli to schce někdo porovnávat s naší souloží vorvaně s bankomatem(hehehhe) tak je vedle, to byl zápas fair play.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 21. pro, 2006 18:12

martinYT píše:
pm píše:

jenze jde o to, ze

a) to bylo svinstvo

Jasně s tím souhlasím, že EWTO nemá zrovna čistý způsobi. Jenomže osobně si myslím, že v tomto nejde ani tak o to co je vidět na videu,ale co stojí v pozadí, přesně jak jsi napsal. viz. bod č. b,c,d. v těchto bodech nejde o to co je vidět ale o to co je za tím. Jenomže mě jde,ale i o to co je vidět na ostatních vidích, které jsou tak kritizovaná a spousty lidí co to kritizuje o tom neví nic, stejně tak jako já. Ovšem já si nedovolím je kritizovat. Ne zažil jsem např. v karate že by na sebe lidi psuli tak jako ve Ving Tsun. TED MYSLIM I KRITIZOVANI VIDEII NA TEMATU VING CHUN VIDEA...

Blecha i Giese jem mimochodem taky viděl.

Asi vim co jsi chtěl říct.Je pravda že člověk by se měl vždycky bránit přílišnému jednostrannému pohledu na věc.
Ale v momentě kdy jde něco očividně proti všemu co podle mě BU mají zosobňovat, ta bys neměl váhat to odsoudit.Já teda jakýkoli takovýhle "pokus o přepadení" jendoznačně odsuzuji.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DrGlock » čtv 21. pro, 2006 18:51

Já vůbec nevidím do té politiky okolo a ani mě to moc nezajímá. Pro mě je to video zajímavý z jiného důvodu. Je na něm člověk, který učí lidi, jak se bojuje a jak se mají chovat a bránit při přepadení. Když to učí, asi by to měl umět. Ale když ho přepadl zřejmě nepříliš dobrý útočník, tak to nezvládl. V tomhle já vidím něco prohnilého... :roll:
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 21. pro, 2006 20:20

Vetsinou jsou tve prispevky zajimave ale tohle cos ted napsal je hooodne mimo.
Zabyváš se realnou sebeobranou tak přece víš že výsledek střetnutí závisí z 90 peocent na počatečních podmínkách, o kterých z toho videa nic nevíš a ktere si vždy vybira utočník.
Druhak si opravdu myslíš že by LT poslal na trestnou výpravu "někoho ne moc dobrého"?
Nepřeháněj to s tou křížovou výpravou proti všemu co nema v nazvu real nebo street,z čeho soudíž že ti instruktori by dopadli lepe, máš nějké video kde je nekdo prepadl? nechci flameovat jen diskutovat :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » čtv 21. pro, 2006 20:48

No máš pravdu, že zrovna zápasy emin vs. cheung a Giese vs. blech nebyli zrovna korektní. Jinak zápas Pavely se zdeňkem jsem myslel spíše o tom jak vypadal než vše kolem.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » čtv 21. pro, 2006 20:52

martinYT píše:No máš pravdu, že zrovna zápasy emin vs. cheung a Giese vs. blech nebyli zrovna korektní. Jinak zápas Pavely se zdeňkem jsem myslel spíše o tom jak vypadal než vše kolem.

byl si tam, primo u toho?
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » čtv 21. pro, 2006 20:52

martinYT píše:No máš pravdu, že zrovna zápasy emin vs. cheung a Giese vs. blech nebyli zrovna korektní. Jinak zápas Pavely se zdeňkem jsem myslel spíše o tom jak vypadal než vše kolem.

je někde ten zápas Paveli k shlédnutí?
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » čtv 21. pro, 2006 22:11

DrGlock píše:Já vůbec nevidím do té politiky okolo a ani mě to moc nezajímá. Pro mě je to video zajímavý z jiného důvodu. Je na něm člověk, který učí lidi, jak se bojuje a jak se mají chovat a bránit při přepadení. Když to učí, asi by to měl umět. Ale když ho přepadl zřejmě nepříliš dobrý útočník, tak to nezvládl. V tomhle já vidím něco prohnilého... :roll:

Boze, boze, ale predsa niekto musi byt lepsi. Vzdy sa najde niekto, kto je lepsi. To by potom mohol trenovat iba jeden clovek na celom svete :?
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 21. pro, 2006 22:32

tak umí ten Emin bojovat, nebo neumí, je to padavka?
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DrGlock » čtv 21. pro, 2006 23:20

Panda píše:Vetsinou jsou tve prispevky zajimave ale tohle cos ted napsal je hooodne mimo.
Zabyváš se realnou sebeobranou tak přece víš že výsledek střetnutí závisí z 90 peocent na počatečních podmínkách, o kterých z toho videa nic nevíš a ktere si vždy vybira utočník.
Druhak si opravdu myslíš že by LT poslal na trestnou výpravu "někoho ne moc dobrého"?
Nepřeháněj to s tou křížovou výpravou proti všemu co nema v nazvu real nebo street,z čeho soudíž že ti instruktori by dopadli lepe, máš nějké video kde je nekdo prepadl? nechci flameovat jen diskutovat :wink:

Jen se hned tak nečerti :)

Myslím si, že výsledek střetnutí závisí jen na tom, jestli ti útočník dá nebo nedá šanci se bránit. A pokud ti ji dá, záleží už jen na tvé vůli přežít, dovednostech a štěstí.

Na tom videu zřejmě chybí začátek toho souboje nebo přepadení, ale vzhledem k tomu, že se už nějak drží ve stoje, moment překvapení je asi ten tam. Útočník útočil špatně, nebo z nějakého jiného důvodu nešel na jistotu a dal obránci šanci se bránit. Co všechno se stalo v postoji, je jedno, důležité je, co se děje na zemi, protože na zemi stejně končí většina střetů. A tam je pěkně vidět, že ten nahoře neumí útočit, nebo se chce jen prát (ale proč by se jen pral? je tam přece kvůli tomu, aby ukázal že má jasně navrch). Měl toho dole zasypat úderama, případně koleny, nebo rychle vstát a kopat. A ten dole, i přesto že se to na něj nesypalo ze všech stran, se útočníka jen snažil od sebe odtlačit rukama. Evidentně nevěděl co má udělat, aby ho soupeř nebil, nevěděl jak zapojit nohy, jak se má bránit. Na konci už není moc pozant, jestli ho ze sebe dostal, nebo útočník sám přestal.

A tohohle všeho si všímám, když vidím soulož bankomatu s vorvaněm :wink: a proto jsem napsal co jsem napsal. A myslím si, že kdyby to bylo naopak a přepadl ten druhej toho prvního, dopadlo by to podobně :roll: Ale jinak proti nikomu z nich ani proti Wing Chun nic nemám :)
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » pát 22. pro, 2006 7:35

Dr Glock napsal:
Myslím si, že výsledek střetnutí závisí jen na tom, jestli ti útočník dá nebo nedá šanci se bránit. A pokud ti ji dá, záleží už jen na tvé vůli přežít, dovednostech a štěstí.

Útočník tě nemusí chtít zabít,a přesto s momentem překvapení tě sejme rychle,a většinou myšlenkou útočníka je vždycky vyhrát ,takže když bude mít šanci tak tě nenechá se bránit,není to o jeho dobré vůli !

Na tom videu zřejmě chybí začátek toho souboje nebo přepadení, ale vzhledem k tomu, že se už nějak drží ve stoje, moment překvapení je asi ten tam

Když se drží ve stoje tak je ten tam moment překvapení ?FAKT?To sem třeba nevěděl a rozhodně stím nesuhlasím...

Útočník útočil špatně, nebo z nějakého jiného důvodu nešel na jistotu a dal obránci šanci se bránit

Co to je jít na jistotu?Hákem do čelisti ?Do spánku?Do k...í?Já nevím co si mám předstacit pod jistotu v souboji a jen těžko se ti naskytne situace ,kdy máš úplně volnou ruku a můžes si dělat co chceš v souboji .

Měl toho dole zasypat úderama, případně koleny, nebo rychle vstát a kopat.
Když na něm klečel tak ho měl zasypat koleny ?A já tam viděl docela velký slet úderů ale můžu se mýlit!

Evidentně nevěděl co má udělat, aby ho soupeř nebil, nevěděl jak zapojit nohy, jak se má bránit. Na konci už není moc pozant, jestli ho ze sebe dostal, nebo útočník sám přestal

Myslím že jsi nikdy neviděl Emina Boztepe se mlátit ,já sem tu čest měl,tady nejde o to že děla Wing Tsun nebo cokoliv co dělá,Emin Botepe je bitkař(taky by si byl kdyby jsi byl Turek v Německu,ten kluk neměl lehkej život) a věř mi že kopat umí ...takže v tom bude asi něco jinýho

A tohohle všeho si všímám, když vidím soulož bankomatu s vorvaněm a proto jsem napsal co jsem napsal. A myslím si, že kdyby to bylo naopak a přepadl ten druhej toho prvního, dopadlo by to podobně Ale jinak proti nikomu z nich ani proti Wing Chun nic nemám
jo a proč si to myslíš ?podle čeho tak usuzuješ?Nevím ale připomenu,tohle video je 150x přestříhaný zjev pro WT onanisti...
NEmyslím to zle ,nic proti WT lidem,nc mi neudělali ale bohužel sou tací kteří musí vidět jak někdo od nich někoho porazí ale se cítili OK

Napsal sem mů názor ,nic víc nic mín :)+- s tebou Pando souhlasím...
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TAPTAK » pát 22. pro, 2006 12:00

Pokud se nepletu, Emin kazdorocne porada otevrene seminare v CR.
Takze mate moznost mu ten moment prekvapeni vysvetlit.
Jen pozor, abyste se u toho necitili jako vorvan pred bankomatem!
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kik » sob 23. pro, 2006 19:14

čuste zabijáci dáte tu teda nějaké videa jak se bijou wingčuňáci já tu dám moje oblíbené video http://www.youtube.com/watch?v=a4JiNrU7jEk
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...