martinYT píše:dětska myslím, že se my zdají tyto žabomyší války celkem trapný. Chápu, že jsou tady lidi, kteří rádi přivádí lidi na tu správnou "tradiční" cestu..

Valky jsou jinde, toto vlakno je pomerne hodne klidne

martinYT píše:dětska myslím, že se my zdají tyto žabomyší války celkem trapný. Chápu, že jsou tady lidi, kteří rádi přivádí lidi na tu správnou "tradiční" cestu..
zorro píše:KIK, ty už si mal skúsenosť vyskúšať nejakého človeka čo robí wing chun8
martinYT píše:Pro luen:
Ne nechci nic jinýho povědět, akorát se mi zdá zrovna tady na tomto tématu, že se ukazujou videa, většinou nepovedený,ale nikdo nemlví o tom, že to je jenom jeden úzkej pohled....
martinYT píše:Pro luen:
Ne nechci nic jinýho povědět, akorát se mi zdá zrovna tady na tomto tématu, že se ukazujou videa, většinou nepovedený,ale nikdo nemlví o tom, že to je jenom jeden úzkej pohled....
pm píše:martinYT píše:Pro luen:
jenze jde o to, ze
a) to bylo svinstvo
b) i kdyz se to cele prepadeni vlastne vubec nepovedlo, EWTO z toho stejne vyzdimalo co slo - videl jsi komentovany zaznam, mysleno komentovany z ust EWTO?
c) to jak se perou, je sice ostuda, ale o to tady nejde - jde o pozadi cele mafianske akce - duvody, priprava, samotna akce, sestrihany videozaznam, radne okomentovany a rozeslany do x stovek WCH skol po celem svete. a nebyla to akce posledni - viz Giese vs. Blech, viz dalsi akce. proste spina, zadna fair vyzva, tecka.
martinYT píše:pm píše:martinYT píše:Pro luen:
jenze jde o to, ze
a) to bylo svinstvo
b) i kdyz se to cele prepadeni vlastne vubec nepovedlo, EWTO z toho stejne vyzdimalo co slo - videl jsi komentovany zaznam, mysleno komentovany z ust EWTO?
c) to jak se perou, je sice ostuda, ale o to tady nejde - jde o pozadi cele mafianske akce - duvody, priprava, samotna akce, sestrihany videozaznam, radne okomentovany a rozeslany do x stovek WCH skol po celem svete. a nebyla to akce posledni - viz Giese vs. Blech, viz dalsi akce. proste spina, zadna fair vyzva, tecka.
Jasně s tím souhlasím, že EWTO nemá zrovna čistý způsobi. Jenomže osobně si myslím, že v tomto nejde ani tak o to co je vidět na videu,ale co stojí v pozadí, přesně jak jsi napsal. viz. bod č. b,c,d. v těchto bodech nejde o to co je vidět ale o to co je za tím. Jenomže mě jde,ale i o to co je vidět na ostatních vidích, které jsou tak kritizovaná a spousty lidí co to kritizuje o tom neví nic, stejně tak jako já. Ovšem já si nedovolím je kritizovat. Ne zažil jsem např. v karate že by na sebe lidi psuli tak jako ve Ving Tsun. TED MYSLIM I KRITIZOVANI VIDEII NA TEMATU VING CHUN VIDEA...
Blecha i Giese jem mimochodem taky viděl.
martinYT píše:No máš pravdu, že zrovna zápasy emin vs. cheung a Giese vs. blech nebyli zrovna korektní. Jinak zápas Pavely se zdeňkem jsem myslel spíše o tom jak vypadal než vše kolem.
martinYT píše:No máš pravdu, že zrovna zápasy emin vs. cheung a Giese vs. blech nebyli zrovna korektní. Jinak zápas Pavely se zdeňkem jsem myslel spíše o tom jak vypadal než vše kolem.
DrGlock píše:Já vůbec nevidím do té politiky okolo a ani mě to moc nezajímá. Pro mě je to video zajímavý z jiného důvodu. Je na něm člověk, který učí lidi, jak se bojuje a jak se mají chovat a bránit při přepadení. Když to učí, asi by to měl umět. Ale když ho přepadl zřejmě nepříliš dobrý útočník, tak to nezvládl. V tomhle já vidím něco prohnilého...
Panda píše:Vetsinou jsou tve prispevky zajimave ale tohle cos ted napsal je hooodne mimo.
Zabyváš se realnou sebeobranou tak přece víš že výsledek střetnutí závisí z 90 peocent na počatečních podmínkách, o kterých z toho videa nic nevíš a ktere si vždy vybira utočník.
Druhak si opravdu myslíš že by LT poslal na trestnou výpravu "někoho ne moc dobrého"?
Nepřeháněj to s tou křížovou výpravou proti všemu co nema v nazvu real nebo street,z čeho soudíž že ti instruktori by dopadli lepe, máš nějké video kde je nekdo prepadl? nechci flameovat jen diskutovat
Myslím si, že výsledek střetnutí závisí jen na tom, jestli ti útočník dá nebo nedá šanci se bránit. A pokud ti ji dá, záleží už jen na tvé vůli přežít, dovednostech a štěstí.
Na tom videu zřejmě chybí začátek toho souboje nebo přepadení, ale vzhledem k tomu, že se už nějak drží ve stoje, moment překvapení je asi ten tam
Útočník útočil špatně, nebo z nějakého jiného důvodu nešel na jistotu a dal obránci šanci se bránit
Když na něm klečel tak ho měl zasypat koleny ?A já tam viděl docela velký slet úderů ale můžu se mýlit!Měl toho dole zasypat úderama, případně koleny, nebo rychle vstát a kopat.
Evidentně nevěděl co má udělat, aby ho soupeř nebil, nevěděl jak zapojit nohy, jak se má bránit. Na konci už není moc pozant, jestli ho ze sebe dostal, nebo útočník sám přestal
jo a proč si to myslíš ?podle čeho tak usuzuješ?Nevím ale připomenu,tohle video je 150x přestříhaný zjev pro WT onanisti...A tohohle všeho si všímám, když vidím soulož bankomatu s vorvaněm a proto jsem napsal co jsem napsal. A myslím si, že kdyby to bylo naopak a přepadl ten druhej toho prvního, dopadlo by to podobně Ale jinak proti nikomu z nich ani proti Wing Chun nic nemám
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků