fakt píše:Od doby co nepíše Miro nevysoká kvalita tohoto serveru upadá. Tohle mne však přesvědčilo, abych vytrval.
Ja myslel, ze ty se chces radit mezi ty rozumne lidi? Nebo taky cistite sugesci kostni dren?
Co takhle zajit na onkologii a poradit to tem doktorum a tem pacientum?
Ja myslim resp. vidim, ze si tady par lidi vystaci i bez Mira a jsou to taky kabrnaci. Okecavat, mlzit ... to by "profesurkum" slo ... Zajimave, ze k takovym kravinam netihnou ti primitivni "vnejsaci" ..., ale jen ti z "vysoke" skoly BU/BS - kde je chyba? Ze by ta vejska byla ZVLASTNI

Sun píše:Já se tomu opravdu nedivím. Vy se smějete, já se usmívám.
Mezi vaším a mým úsměvem je ale malinkatej rozdílek.
S tím co prožíváte vy a čemu se smějete, mám já zkušenost, taky jsem to prožíval a taky se smál.
To co prožívám já teď, díky dlouhodobého pravidelného tréninku vnitřního stylu, s tím vy ale zkušenost nemáte. Ovšem já vím,zase na základě vlastní zkušenosti, že to je tak normální a proto z vás nemám srandu, tím bych ukazoval akorát tak svou vlastní hloupost, a tak hloupý zase nejsem nebo nechcem být, i když sem tam by se mi více rozumu sešlo. Jsem ale hloupý natolik, že tady sem tam přispívám. Nu což. Každý máme od přírody hotl jiné předpoklady jak fyzické tak mentální. Pokud někdo utrpěl duševní újmu z mých vážných či nevážných příspěvků, tak se mu omlouvám.
Sune opak je pravdou ... mezi nasema usmevama neni malinkej rozdil, ale propastnej rozdil ... Neporovnavej sve zkusenosti s nekym kdo si neplete qi a nezamenuje qi gung za chorobne predstavy pomatencu ... Srandu? Vis co je sranda? Smejes se nekde v odstrcenem koutku a nemas ani odvahu odpovedet lidem na jejich dotazy ... tvuj smich je z nouze cnost ... Taky jsem zazil ve skole takoveho posklebovacka - dostaval cocku i od holek a pak delal ksandy, ze se tomu smeje

Nezlob se, ale tve cintaty za prispivani nepovazuji ... krom prekladu ... ale to nejsou vase znalosti a dovednosti, za ty se jen skryvate. Kdykoli mate rici neco vlastnima slovama, tak to bud neni jazyk srozumitelnej a nebo mate problem jinde, ale jedno zustava - NEPOCHOPENI! Nechci, aby se toho zase nekdo chopil tak, ze mam neco proti babickam, ktere cvici pro zdravicko ... Kung fu mam rad, ale tohle...???
Aby nebyla mylka, tak to co jsem napsal ve spodni casti meho prispevku bylo adresovano temto bojovnikum SUN & SNOOORRI