NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:30

Kocka píše:Anonym:

To ja mam taky, ale nic ke mne nepronika 8O , diky bohu ...

Už k tobě proniklo toto téma - a nutí tě reagovat....... a to už je posun energií. Na jemné úrovni. Chceš v této diskuzi pokračovat ? Teď to nemyslím nijak špatně. :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:31

andromedo, jste nekonkrétní a pořádáte na nás hon... a jestli se Vám tady v tom fóru nelíbí, běžte si jinam...

Patrik

P.S.
Takže teď se ten film jmenuje Barevný svět...? Jo, ten tam je...
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:32

F4ust píše:"Bojovníkův život se podobá třpytivé lesní pavučině po letním dešti. Běžné všední dny, stejné, jako běžné všední dny všech ostatních lidí, se u bojovníka prolínají s magickým vnímáním dalších vrstev jsoucna, lidem běžně nepřístupných. A toto prolínání rovin existence zanechává na vláknech každého všedního dne diamantově třpytivé krůpěje hlubokých prožitků. A proto se život bojovníka třpytí tisíci momenty magických chvil, stejně, jako lesní pavučina po vlahém letním dešti .….
andromeda"

no tak to je ovšem ryzí zlo... jak dlouho jsi takovouhle chytráckou frázi generoval?;)

Dlouho :D a ještě déle mi trvalo, o čem to je :D

Jo, jsem holt na míle za tebou - nebo před tebou ? Vždyť je to jedno, že ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:33

patrik píše:andromedo, jste nekonkrétní a pořádáte na nás hon... a jestli se Vám tady v tom fóru nelíbí, běžte si jinam...

Patrik

P.S.
Takže teď se ten film jmenuje Barevný svět...? Jo, ten tam je...

Já na vás pořádám hon ? :D :D :D :D No já se fakt picnu :D

Človíčku, ty mně vždy překvapíš !!!!
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kocka » úte 18. kvě, 2004 9:34

Ani nevim, jestli chci v teto diskusi pokracovat. Vetsinu casu se mi z ni totiz dela spatne a jelikoz jsem v praci, nemohu si dlouhodobejsi indispozici dovolit.
Ano, nuti me to reagovat (obcas), protoze i kdyz se povazuju za otrlejsi osobu, tak z nekterych hlasek tady mi vstavaji vlasy na hlave. Takze bych rekla, ze toto tema ke mne sice proniklo, ale spis ve smyslu ceho se mam vyvarovat, zkratka "tudy ne".
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod wushi » úte 18. kvě, 2004 9:36

proste deloha a hotovo... :lol: sranda...ale vážne, takéto niečo bolo myslím aj vo falun gong, neviem to presne, no i tam energeticky pracovali s pohlavnými orgánmi...má to nejakú súvislosť?
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:36

Kocka píše:Ani nevim, jestli chci v teto diskusi pokracovat. Vetsinu casu se mi z ni totiz dela spatne a jelikoz jsem v praci, nemohu si dlouhodobejsi indispozici dovolit.
Ano, nuti me to reagovat (obcas), protoze i kdyz se povazuju za otrlejsi osobu, tak z nekterych hlasek tady mi vstavaji vlasy na hlave. Takze bych rekla, ze toto tema ke mne sice proniklo, ale spis ve smyslu ceho se mam vyvarovat, zkratka "tudy ne".

Dobře. V pohodě. Byl to jen upřímně míněný návrh. Hezký den :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 18. kvě, 2004 9:39

vidím to na opätovné rozvinutie debaty s andromedou...z akého dôvodu je ten film uvedený ako "Barevný svět", keď tu propagujete "šaman - príchod sily"? zdá sa mi to nejaké scestné...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:39

wushi píše:proste deloha a hotovo... :lol: sranda...ale vážne, takéto niečo bolo myslím aj vo falun gong, neviem to presne, no i tam energeticky pracovali s pohlavnými orgánmi...má to nejakú súvislosť?

No, je vidět, co tě zajímá na prvním místě :D Ale to je přirozené :D

Můžem rozvinout debatu na toto téma, je to debata o složitostech energetického těla a týká se pouze žen - mohu se k ní vyjadřovat pouze zprostředkovaně - žena nejsem a dělohu nevlastním. Ale mohu poukázat na energetické pocity cvičících žen při cvičení sestav Tensegrity, které se ženské energie a dělohy týkají - máš-li zájem se na toto téma bavit jako dospělý člověk a ne jako puberťák.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:41

wushi píše:vidím to na opätovné rozvinutie debaty s andromedou...z akého dôvodu je ten film uvedený ako "Barevný svět", keď tu propagujete "šaman - príchod sily"? zdá sa mi to nejaké scestné...

Barevný svět je první celovečerní svět režiséra Pavla Soilise - nyní již dokončovaný. "©AMAN - příchod síly" je jeho druhý film (a můj jako producenta první), který se teď začne natáčet - na www.nagual.info budou průběžné informace.

Stačí toto vysvětlení ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:42

andromeda píše:
Já na vás pořádám hon ? :D :D :D :D No já se fakt picnu :D

Človíčku, ty mně vždy překvapíš !!!!

...jo a taky se do nás trefujete... a neptáte se konkrétně... a to nemáte nic lepšího... vy jste mě rozesmál... a jste roztomilý...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kocka » úte 18. kvě, 2004 9:42

andromeda píše:
Dobře. V pohodě. Byl to jen upřímně míněný návrh. Hezký den :)

Aha, tak to jsem asi nepochopila :(
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod wushi » úte 18. kvě, 2004 9:43

radšej byť puberťák ako úchylný producent (oko za oko, zub za zub) :lol: ...to s tým falunom (je to čínsky a s vaším domnením, že ide o falus ste sa riadne sekol... :wink: ) som myslel úplne vážne, jednoducho by ma zaujímalo, či má vaša téza niečo spoločné s týmto druhom qigongu, nakoľko bol v Číne zakázaný (nie neprávom)...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:44

andromeda píše:No já se fakt picnu :D

potom, že naše kritika nikam nepovede...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:46

patrik píše:
andromeda píše:No já se fakt picnu :D

potom, že naše kritika nikam nepovede...

Patrik

:D :D Asi si tvé hlášky začnu sbírat :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

???

Příspěvekod Sennin » úte 18. kvě, 2004 9:46

Vážení, můžete mi, prosím Vás, vysvětlit, proč se nesmyslně navážíte do Andromedy?
Dokázali jste v životě něco? Pokusili jste se dát někdy dohromady svůj sen? ©li jste za něčím, co Vám připadalo smysluplné?

Prozatím jen píšete, s prominutím, o hovadinách. Je vidět, že se v práci nebo ve škole dost nudíte...

Zkuste svou energii vytáhnout jiným směrem, třeba se zeptat Andromedy, jestli s něčím nepotřebuje pomoct ap...

Kritizovat je snadné, konat skutky už ne!

Marek
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:47

andromeda píše:Barevný svět je první celovečerní svět režiséra Pavla Soilise - nyní již dokončovaný. "©AMAN - příchod síly" je jeho druhý film (a můj jako producenta první), který se teď začne natáčet - na www.nagual.info budou průběžné informace.

Stačí toto vysvětlení ?

Mě teda ne, já Vás nezklamu... podívejte se na datum toho článku o připravovaných filmech (duben 04) a na kategorie... dokončeno, právě se natáčí, připravováno...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:48

pro Sennina :

Děkuji. upřímně.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mark4 » úte 18. kvě, 2004 9:51

andromeda píše:
mark4 píše:ze str. www.nagual.info

BOJOVNICE ZÁMĚRU - ®ena je díky svému jedinečnému orgánu (děloze) uzpůsobena přirozenému napojení na toky energií ...

Beru všechno zpět. To nemá cenu.

A víš vůbec, o čem je řeč ? :)

Já fakt nevim..................o Vás? :lol:
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:51

patrik píše:
andromeda píše:Barevný svět je první celovečerní svět režiséra Pavla Soilise - nyní již dokončovaný. "©AMAN - příchod síly" je jeho druhý film (a můj jako producenta první), který se teď začne natáčet - na www.nagual.info budou průběžné informace.

Stačí toto vysvětlení ?

Mě teda ne, já Vás nezklamu... podívejte se na datum toho článku o připravovaných filmech (duben 04) a na kategorie... dokončeno, právě se natáčí, připravováno...

Patrik

Nepsal jsem ten článek. Nevím, kdo ho psal a jaké měl v té době informace. Ale vím už, jak je složité zákulisí filmové distribuce. Navíc - mohu jen říct, to, co jsem už napsal - nejsem producentem Barevného světa - to byste se museli obrátit na režiséra Soilise. Uvedl jsem to tu jako příklad již realizovaného natáčení.

Mohu se kompetentně vyjadřovat pouze ke svému filmu "SAMAN - příchod síly".
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...