Kocka píše:Anonym:
To ja mam taky, ale nic ke mne nepronika, diky bohu ...
Už k tobě proniklo toto téma - a nutí tě reagovat....... a to už je posun energií. Na jemné úrovni. Chceš v této diskuzi pokračovat ? Teď to nemyslím nijak špatně.

Kocka píše:Anonym:
To ja mam taky, ale nic ke mne nepronika, diky bohu ...
F4ust píše:"Bojovníkův život se podobá třpytivé lesní pavučině po letním dešti. Běžné všední dny, stejné, jako běžné všední dny všech ostatních lidí, se u bojovníka prolínají s magickým vnímáním dalších vrstev jsoucna, lidem běžně nepřístupných. A toto prolínání rovin existence zanechává na vláknech každého všedního dne diamantově třpytivé krůpěje hlubokých prožitků. A proto se život bojovníka třpytí tisíci momenty magických chvil, stejně, jako lesní pavučina po vlahém letním dešti .….
andromeda"
no tak to je ovšem ryzí zlo... jak dlouho jsi takovouhle chytráckou frázi generoval?;)
patrik píše:andromedo, jste nekonkrétní a pořádáte na nás hon... a jestli se Vám tady v tom fóru nelíbí, běžte si jinam...
Patrik
P.S.
Takže teď se ten film jmenuje Barevný svět...? Jo, ten tam je...
Kocka píše:Ani nevim, jestli chci v teto diskusi pokracovat. Vetsinu casu se mi z ni totiz dela spatne a jelikoz jsem v praci, nemohu si dlouhodobejsi indispozici dovolit.
Ano, nuti me to reagovat (obcas), protoze i kdyz se povazuju za otrlejsi osobu, tak z nekterych hlasek tady mi vstavaji vlasy na hlave. Takze bych rekla, ze toto tema ke mne sice proniklo, ale spis ve smyslu ceho se mam vyvarovat, zkratka "tudy ne".
wushi píše:proste deloha a hotovo...sranda...ale vážne, takéto niečo bolo myslím aj vo falun gong, neviem to presne, no i tam energeticky pracovali s pohlavnými orgánmi...má to nejakú súvislosť?
wushi píše:vidím to na opätovné rozvinutie debaty s andromedou...z akého dôvodu je ten film uvedený ako "Barevný svět", keď tu propagujete "šaman - príchod sily"? zdá sa mi to nejaké scestné...
andromeda píše:
Já na vás pořádám hon ?![]()
![]()
![]()
No já se fakt picnu
![]()
Človíčku, ty mně vždy překvapíš !!!!
andromeda píše:Barevný svět je první celovečerní svět režiséra Pavla Soilise - nyní již dokončovaný. "©AMAN - příchod síly" je jeho druhý film (a můj jako producenta první), který se teď začne natáčet - na www.nagual.info budou průběžné informace.
Stačí toto vysvětlení ?
andromeda píše:mark4 píše:ze str. www.nagual.info
BOJOVNICE ZÁMĚRU - ®ena je díky svému jedinečnému orgánu (děloze) uzpůsobena přirozenému napojení na toky energií ...
Beru všechno zpět. To nemá cenu.
A víš vůbec, o čem je řeč ?
patrik píše:andromeda píše:Barevný svět je první celovečerní svět režiséra Pavla Soilise - nyní již dokončovaný. "©AMAN - příchod síly" je jeho druhý film (a můj jako producenta první), který se teď začne natáčet - na www.nagual.info budou průběžné informace.
Stačí toto vysvětlení ?
Mě teda ne, já Vás nezklamu... podívejte se na datum toho článku o připravovaných filmech (duben 04) a na kategorie... dokončeno, právě se natáčí, připravováno...
Patrik
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník