Moderátor: Picard
Zajímalo by mě co je to za bojové umění na tom videjku nevíš to náhodou? dík.jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)
a tohodle chlapíka:) jestli pak nekdo nestrhne ten žánuv plakát tak nevim:)
http://www.youtube.com/watch?v=g66j2A3dt3Y
Mimochodem tenhle týpek než se dostal k filmu tak učil v koreji amíky a pak delal instruktora američanum i ve vietnamu. A v současný dobe má firmu ,ve který školí bodyguardy. Nebo třeba takovej benny urqvidéz.
Proste než prišel žán tak jsem videl mnohem víc filmu,kde ten poslední statista ovládal BU mnohem líp než von a bitky byli mnohem zabavnější.Mne ty americký filmy o karate přišli ,jako když se češi tancujou sambu a vedle na podiu brazilci:)
villa15 píše:Zajímalo by mě co je to za bojové umění na tom videjku nevíš to náhodou? dík.jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)
Mimochodem tenhle týpek než se dostal k filmu tak učil v koreji amíky a pak delal instruktora američanum i ve vietnamu. A v současný dobe má firmu ,ve který školí bodyguardy. Nebo třeba takovej benny urqvidéz.
Proste než prišel žán tak jsem videl mnohem víc filmu,kde ten poslední statista ovládal BU mnohem líp než von a bitky byli mnohem zabavnější.Mne ty americký filmy o karate přišli ,jako když se češi tancujou sambu a vedle na podiu brazilci:)
jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)
Nevíte co dělá ten Hwanq jang vtom klipu jestli Taekwondo WTF nebo ITF??jeikob píše:villa15 píše:Zajímalo by mě co je to za bojové umění na tom videjku nevíš to náhodou? dík.jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)
tae kvon do tenhle chlapík byl velmistr taek won da
Godfather píše:Nevíte co dělá ten Hwanq jang vtom klipu jestli Taekwondo WTF nebo ITF??
jeikob píše:no něco jinýho je film a realita.já myslím že malokdo chtel vykrejvat a uhýbat kopačkám tohodle chlapíka.mimochodem nejaký rus v K1 taky obcas nekoho sestřelil otočkou:)
Hej o taekwondo jse zajímam už nejmíň měsíc kdyby nebylo náboru až v zaří tak už tam dávno trénuju naskytla jse mi možnost TKD WTF ale ja chci zkusit v prvé řadě ITF co myslíš mám vzít to WTF?jeikob píše:Koukám že zaujal bodej by néjá ho mám hlavně zafixovanýho coby nejelagentnějšího padoucha
tady je jeho nejslavnější role. scenka kde jackiemu nakope zadek už tu je v oblíbených film. bitkách . tady to bude naopak ale ani ožralej cham to nebude mít lehký
http://www.youtube.com/watch?v=esTrVeav ... ed&search=
Jinak přijde mi tae kwondo podcenovaný. Všichni ho maj zafixovaný s nepraktickejma kopama. Mam doma takovou starou z 80 let madarskou
a jsou tam vyobrazený všechny aspekty taekvonda. Ručních technik má stejne jako karate,a navíc má plno kopu i na dolní a strední pasmo a i plno čiste sebeobraných aplikací. Nevím jaký je rozdíl mezi tema organizacema a jak se dnes cvičí .Jestli spíš neprevládají sportovní oddíly.
Je to podobné jako s karate
villa15 píše:Hej o taekwondo jse zajímam už nejmíň měsíc kdyby nebylo náboru až v zaří tak už tam dávno trénuju naskytla jse mi možnost TKD WTF ale ja chci zkusit v prvé řadě ITF co myslíš mám vzít to WTF?jeikob píše:Koukám že zaujal bodej by néjá ho mám hlavně zafixovanýho coby nejelagentnějšího padoucha
tady je jeho nejslavnější role. scenka kde jackiemu nakope zadek už tu je v oblíbených film. bitkách . tady to bude naopak ale ani ožralej cham to nebude mít lehký
http://www.youtube.com/watch?v=esTrVeav ... ed&search=
Jinak přijde mi tae kwondo podcenovaný. Všichni ho maj zafixovaný s nepraktickejma kopama. Mam doma takovou starou z 80 let madarskou
a jsou tam vyobrazený všechny aspekty taekvonda. Ručních technik má stejne jako karate,a navíc má plno kopu i na dolní a strední pasmo a i plno čiste sebeobraných aplikací. Nevím jaký je rozdíl mezi tema organizacema a jak se dnes cvičí .Jestli spíš neprevládají sportovní oddíly.
Je to podobné jako s karate
luen píše:kik píše:třeba jak v kickboxerovi kope maegeri tak to je jak z učebnice a gymnastika je náhodou super.Třeba mě zaráží ,že spoustu lidí dělá BU kde se kope součástí tréninku je i strečink a ti lidi neudělají i po několika letech šnůru přitom šnůru narozdíl od provazu udělá každý.Tak asi bude někde chyba aje smutné Ukropčany ,že jak ty píšeš ,že je gymnasta tak ten gymnasta kope lépe jak někteří lidi co dělají BU.
Nevim co si predstavujes pod pojmem dobre kopat, ale jestli mas pocit, ze Zan kope dobre, tak mas smysl pro humor ...
Jen pro osvezeni pameti pripomenu:
1) Byl prvni na mistr. Belgie v karate - LEZ
2) Byl prvni na mistr. Evropy v karate - LEZ
3) Ma cerny pas v karate (dan) - LEZ
4) Ma nejhezci zadek -![]()
5) Angazoval se v USA proti koureni a sam kouri (doutniky)
6) Tvrdi, ze do USA priletel s 100 USD v kapse - LEZ neb prodal svuj 50% podil siti Fitness studii v Belgii, fakt je ze po case ve staech pracoval jako maser ... a hadej v jakem panskem klubu
7) Kdyz byl jeste novacek u filmu, tak rekl, ze Arnoldovi S., Silvestrovi S.a Stefanovi S. dava max. 5min. v boji * chapes 5min. v boji = ten trouba se nikdy nepral ... nemluve o tom, ze je ten posledni na koho bych sazelMusi byt neskutecnej chlapak a frajer, kdyz se reporterovi z casopisu playboy rozbrecel pri rozhovoru, ze na tak prestizni casak neni jeste pripraven ... CHUDAK
Mam pokracovat nebo sundas jeho plakaty ve svem pokojicku
V bodech 1,2,3,4,6, se jedna o jeho opakovane vyroky v ruznych mediich bod 8 na neho prasknul ten reporter ...
Kik zachran to a rekni, ze je ti 12-roku
Gangstaa píše:luen: Vzdycky jsem mel za to, ze van damme je sampion v karate - tak nejak se to o nem vseobecne vi. Pises, ze to vsechno neni pravda. Zajimalo by me odkud to vis, pze ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...
Gangstaa píše:ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...
Chlapi nevim co jse tu hadate ale vim na 100% ze prostě žán i chuck byly a jsou prostě borci!Toman píše:Gangstaa píše:ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...
Tak to je ta nejdiplomatictejsi veta co jsem tady cetl (hodná špičkového politika).....
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník