Jean Claude Van Damme,Chuck Norris

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod jeikob » pon 12. úno, 2007 16:25

Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)
a tohodle chlapíka:) jestli pak nekdo nestrhne ten žánuv plakát tak nevim:)

http://www.youtube.com/watch?v=g66j2A3dt3Y

Mimochodem tenhle týpek než se dostal k filmu tak učil v koreji amíky a pak delal instruktora američanum i ve vietnamu. A v současný dobe má firmu ,ve který školí bodyguardy. Nebo třeba takovej benny urqvidéz.
Proste než prišel žán tak jsem videl mnohem víc filmu,kde ten poslední statista ovládal BU mnohem líp než von a bitky byli mnohem zabavnější.Mne ty americký filmy o karate přišli ,jako když se češi tancujou sambu a vedle na podiu brazilci:)
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod villa15 » pon 12. úno, 2007 16:33

jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)

Mimochodem tenhle týpek než se dostal k filmu tak učil v koreji amíky a pak delal instruktora američanum i ve vietnamu. A v současný dobe má firmu ,ve který školí bodyguardy. Nebo třeba takovej benny urqvidéz.
Proste než prišel žán tak jsem videl mnohem víc filmu,kde ten poslední statista ovládal BU mnohem líp než von a bitky byli mnohem zabavnější.Mne ty americký filmy o karate přišli ,jako když se češi tancujou sambu a vedle na podiu brazilci:)
Zajímalo by mě co je to za bojové umění na tom videjku nevíš to náhodou? dík.
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod rizek » pon 12. úno, 2007 17:14

No vida, celou dobu sem byl presvedcen o tom, ze zan byl druhej na nejakym ME v kickboxu a mistrem belgie, i nejaky ty foto sem videl a ono, du sundat plakat, ja mu tak veril :D ....PS: ale kope fakt pekne, jeikobe nezlob se, ten pan na nej v mych ocich nema :D
rizek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jeikob » pon 12. úno, 2007 18:09

villa15 píše:
jeikob píše:Když už jsme teda u těch kopancu tak srovnejte si baletní techniku žána:)

tae kvon do tenhle chlapík byl velmistr taek won da
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pon 12. úno, 2007 18:56

Jo tohohle človíčka mam jako velký nedostižný vzor, k tomu se klaním každý sudý týden bez legrace :wink:
Říká se i o něm že ho jednou někdo napadl s nožem v ruce a on ho tím samým nožem probodl 8)

2 Ukropcany
Když mě příjde jako nehumální používat při sparingu kopy ve výskoku, protože tvuj sparing partner většinou nemá to srdceč tě ve vzduchu sestřelit protože ví že by sis to strašně škaredě odnesl a tak tě raděj nechá poskakovat, tak mi to vůči němu přijde nefér :lol:
Neboj, dočkáš se ukážu :P
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » pon 12. úno, 2007 19:03

no něco jinýho je film a realita.já myslím že malokdo chtel vykrejvat a uhýbat kopačkám tohodle chlapíka.mimochodem nejaký rus v K1 taky obcas nekoho sestřelil otočkou:)
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod villa15 » pon 12. úno, 2007 19:08

jeikob píše:
villa15 píše:

tae kvon do tenhle chlapík byl velmistr taek won da
Nevíte co dělá ten Hwanq jang vtom klipu jestli Taekwondo WTF nebo ITF??
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Godfather » pon 12. úno, 2007 19:45

Nevíte co dělá ten Hwanq jang vtom klipu jestli Taekwondo WTF nebo ITF??[/quote]

Myslim ze v dobe kdy se ty klipy tocili nebylo TKD rozdeleno do organizaci,ale jak sem koukal blizilo se to spise k WTF

Jinak tohodle chlapka sem mel jako vzor byl to taky jeden z duvodu proc sem s tkd zacal,ale spis nez ze by porad kopal sem mi zda ze to byl komplexni fighter vic nez ostatni bojovnici :wink:
Godfather
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod villa15 » pon 12. úno, 2007 19:49

Godfather píše:Nevíte co dělá ten Hwanq jang vtom klipu jestli Taekwondo WTF nebo ITF??

Myslim ze v dobe kdy se ty klipy tocili nebylo TKD rozdeleno do organizaci,ale jak sem koukal blizilo se to spise k WTF

Jinak tohodle chlapka sem mel jako vzor byl to taky jeden z duvodu proc sem s tkd zacal,ale spis nez ze by porad kopal sem mi zda ze to byl komplexni fighter vic nez ostatni bojovnici :wink:[/quote]Ty cvičíš Taekwondo???Hej taky chci zacit ale rozhoduju se mezi WTF a ITF co by jsi mi spise doporucil?
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Godfather » pon 12. úno, 2007 19:52

bude to obsahly poslu ti SZ :wink:
Godfather
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jeikob » pon 12. úno, 2007 20:19

Koukám že zaujal bodej by né :)já ho mám hlavně zafixovanýho coby nejelagentnějšího padoucha

tady je jeho nejslavnější role. scenka kde jackiemu nakope zadek už tu je v oblíbených film. bitkách . tady to bude naopak ale ani ožralej cham to nebude mít lehký

http://www.youtube.com/watch?v=esTrVeav ... ed&search=

Jinak přijde mi tae kwondo podcenovaný. Všichni ho maj zafixovaný s nepraktickejma kopama. Mam doma takovou starou z 80 let madarskou
a jsou tam vyobrazený všechny aspekty taekvonda. Ručních technik má stejne jako karate,a navíc má plno kopu i na dolní a strední pasmo a i plno čiste sebeobraných aplikací. Nevím jaký je rozdíl mezi tema organizacema a jak se dnes cvičí .Jestli spíš neprevládají sportovní oddíly.
Je to podobné jako s karate
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » pon 12. úno, 2007 22:09

jeikob píše:no něco jinýho je film a realita.já myslím že malokdo chtel vykrejvat a uhýbat kopačkám tohodle chlapíka.mimochodem nejaký rus v K1 taky obcas nekoho sestřelil otočkou:)

Myslis asi Karaeva...no ale borcu co tohle delaji je tam daleko vic...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod villa15 » pon 12. úno, 2007 22:59

jeikob píše:Koukám že zaujal bodej by né :)já ho mám hlavně zafixovanýho coby nejelagentnějšího padoucha

tady je jeho nejslavnější role. scenka kde jackiemu nakope zadek už tu je v oblíbených film. bitkách . tady to bude naopak ale ani ožralej cham to nebude mít lehký

Jinak přijde mi tae kwondo podcenovaný. Všichni ho maj zafixovaný s nepraktickejma kopama. Mam doma takovou starou z 80 let madarskou
a jsou tam vyobrazený všechny aspekty taekvonda. Ručních technik má stejne jako karate,a navíc má plno kopu i na dolní a strední pasmo a i plno čiste sebeobraných aplikací. Nevím jaký je rozdíl mezi tema organizacema a jak se dnes cvičí .Jestli spíš neprevládají sportovní oddíly.
Hej o taekwondo jse zajímam už nejmíň měsíc kdyby nebylo náboru až v zaří tak už tam dávno trénuju naskytla jse mi možnost TKD WTF ale ja chci zkusit v prvé řadě ITF co myslíš mám vzít to WTF?
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jeikob » pon 12. úno, 2007 23:27

villa15 píše:
jeikob píše:Koukám že zaujal bodej by né :)já ho mám hlavně zafixovanýho coby nejelagentnějšího padoucha

Hej o taekwondo jse zajímam už nejmíň měsíc kdyby nebylo náboru až v zaří tak už tam dávno trénuju naskytla jse mi možnost TKD WTF ale ja chci zkusit v prvé řadě ITF co myslíš mám vzít to WTF?

No já zase tolik taekvondu nerozumím .Ale tady v diskuzním foru je sekce korejské bojové umnení a tam to lidi reší. a nebo v you tube video si zadej taekwondo a je tam plno videí s technikama,zápasy,exhibice a určite i neco z tréningu.
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Godfather » úte 13. úno, 2007 0:11

podivej se na trenink,promul s trenery s zaky atd.

Jinak taekwondo neni rozhodne jen zbesily rvani a mavani nozickama jak to vidite na OH.sposuta lidi podle toho posuzuje ale TKD je komplexni BU kde se vyuzivaji jak ruce tak i nohy,paky,obcas i prehozy a atd atd.muzete jak zavodit tak cvicit sebeobranu nebo techniky ,vetsinou soudi opravdu jen ti,co videli olimpiadu,ale na treninku nebyly. :roll:
Godfather
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kik » úte 13. úno, 2007 10:44

luen píše:
kik píše:třeba jak v kickboxerovi kope maegeri tak to je jak z učebnice a gymnastika je náhodou super.Třeba mě zaráží ,že spoustu lidí dělá BU kde se kope součástí tréninku je i strečink a ti lidi neudělají i po několika letech šnůru přitom šnůru narozdíl od provazu udělá každý.Tak asi bude někde chyba aje smutné Ukropčany ,že jak ty píšeš ,že je gymnasta tak ten gymnasta kope lépe jak někteří lidi co dělají BU.

Nevim co si predstavujes pod pojmem dobre kopat, ale jestli mas pocit, ze Zan kope dobre, tak mas smysl pro humor ...

Jen pro osvezeni pameti pripomenu:
1) Byl prvni na mistr. Belgie v karate - LEZ
2) Byl prvni na mistr. Evropy v karate - LEZ
3) Ma cerny pas v karate (dan) - LEZ
4) Ma nejhezci zadek - :D
5) Angazoval se v USA proti koureni a sam kouri (doutniky)
6) Tvrdi, ze do USA priletel s 100 USD v kapse - LEZ neb prodal svuj 50% podil siti Fitness studii v Belgii, fakt je ze po case ve staech pracoval jako maser ... a hadej v jakem panskem klubu Obrázek
7) Kdyz byl jeste novacek u filmu, tak rekl, ze Arnoldovi S., Silvestrovi S.a Stefanovi S. dava max. 5min. v boji * chapes 5min. v boji = ten trouba se nikdy nepral ... nemluve o tom, ze je ten posledni na koho bych sazel
8) Musi byt neskutecnej chlapak a frajer, kdyz se reporterovi z casopisu playboy rozbrecel pri rozhovoru, ze na tak prestizni casak neni jeste pripraven ... CHUDAK

Mam pokracovat nebo sundas jeho plakaty ve svem pokojicku :?:

V bodech 1,2,3,4,6, se jedna o jeho opakovane vyroky v ruznych mediich bod 8 na neho prasknul ten reporter ...

Kik zachran to a rekni, ze je ti 12-roku :wink:

luene co mám zachránit to ,že jsem řekl , že se mi líbilo jak v kickboxerovi kopal maegeri .To všechno co jsi oněm napsal může být pravda ,ale nechápu co to má společného s tím ,že v tom filmu kopal to maegeri správně.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gangstaa » pon 19. úno, 2007 17:42

luen: Vzdycky jsem mel za to, ze van damme je sampion v karate - tak nejak se to o nem vseobecne vi. Pises, ze to vsechno neni pravda. Zajimalo by me odkud to vis, pze ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...
Gangstaa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » pon 19. úno, 2007 17:47

Gangstaa píše:luen: Vzdycky jsem mel za to, ze van damme je sampion v karate - tak nejak se to o nem vseobecne vi. Pises, ze to vsechno neni pravda. Zajimalo by me odkud to vis, pze ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...

Tak jinak vsechny zaznamy se archivujou..., ze? A kde plz najdes to, ze byl Mistr Belgie nebo Mistr Evropy??? Dale ... v jakem Belgickem klubu byl registrovan???? A od kdy ... do kdy??? Atd ... dej si tu praci a hledej ... co najdes??? :wink: :D :idea:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 19. úno, 2007 17:56

Gangstaa píše:ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...

Tak to je ta nejdiplomatictejsi veta co jsem tady cetl (hodná špičkového politika)..... :D
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod villa15 » pon 19. úno, 2007 20:36

Toman píše:
Gangstaa píše:ja jsem nenasel nic o tom, ze by to nebyla pravda...

Tak to je ta nejdiplomatictejsi veta co jsem tady cetl (hodná špičkového politika)..... :D
Chlapi nevim co jse tu hadate ale vim na 100% ze prostě žán i chuck byly a jsou prostě borci!
villa15
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...