od junior » sob 24. úno, 2007 9:44
No chlapci. Myslím, že jsem tu vyvolal něco, co vedlo k velkému rozhádání zastánců juda a těm, kteří cvičí úderové BU.
To jsem ovšem nechtěl, velmi se omlouvám a mrzí mě, že jste nepochopily mou myšlenku.
Omlouvám se všem!
Když jsem napsal: "Dát ránu pěstí dokáže dát téměř kdokoli"
Nechtěl jsem se dotknout ani karatistů, boxerů... NIKOHO!
Zkrátka můj názor je ten, že úder, kterým bych poslal soupeře nazem, mě osobně se nepodaří a spíše bych umřel vyčerpáním dříve než bych ho umlátil. Je pro mě jednoduší, jak vy říkáte, podrazit soupeři nohy a v čase zvedání se soupeře na nohy odkráčet do bezpečí.
Pokud vy dokážete složit na zem soupeře pár údery. Potom klobouk dolů. A napište mi jak na to a co mám trénovat. Myslým to upřímně, bez výsměchu.
Ovšem hrubě se mi nelíbí vaše srovnávání stylů x vs. y
Ani jeden sty nebyl vytvořen k tomu aby porážel ostatní styly. Nebo se pletu?
Jde mi spíše o to kolik judistů vás na ulici přepadlo, kolik karatistů,....? Bohužel já mám zkušenosti jen s tím, že takový ti frajírci co provozují tento přepadavý sport mají zkušenosti z boxem a pod. Snad proto, že se člověk naučí poměrně za krátky čas solidně boxovat.
Je to škoda, že kazí pověst boxerům. Spousta lidí odsuzují boxery právě pro takovéto členy. Myslím, že znáte ty fráze ve stylu boxeři jsou gumy ty údry jim blbnou hlavu atd.
Zkrátka a dobře nebojujte mezi sebou box vs. judo vs. karate ......
To přeci není náš cíl zjistit, zda to BU, které deláme je nejlepší, protože to ani nejde.
Jinak se mějte a napište třeba něco jak trénujete judo. Čau