Ragnarok píše:PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...
P.S.: pokavaď nikoho neseženeš tak trénuj se vzduchem nebo si vyrob na zeď úderník, nebo si kup pytel, něco na trénuj a vyběhni na ulici a řeš se stím kdo se ti nebude líbit...
P.P.S.: Ano přijde mi to taky ulítlé, a protizákonné... ale diskuse tě nic nenaučí....
Ragnarok píše:PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...
P.S.: pokavaď nikoho neseženeš tak trénuj se vzduchem nebo si vyrob na zeď úderník, nebo si kup pytel, něco na trénuj a vyběhni na ulici a řeš se stím kdo se ti nebude líbit...
majkx píše:Ragnarok píše:PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...
Chlapče dej si studený obklad na čelo a vychladni. Znám moc dobře prostředí i typ těhle "trénovaných" rváčů a jediné kam je to dovede je nástup výkonu trestu, nehledě k tomu, že ti lidé jediné co se naučí je nerespektování druhých lidí. Bojovat se opravdu nenaučí a ani neumí a to je vlastní zkušenost založená na stovkách hodin strávených ve společnosti těhle lidí, podpořená fyzickými střety a jejich řešením!!! Jediné co se dá o takových lidech napsat je, že to jsou duševní mrzáci a srabi, takže tyhle infantilně debilní kecy, tady už nepublikuj!!!
Sai píše:no ale chlapci.. vy se mýlíte.. tajemstvím boje je se vůbec nebránit a přijímat rány do té doby dokud útočník sám nepadne únavou...
jeikob píše:umět použít všechny možnosti dle situace:)
toddb píše:jeikob píše:umět použít všechny možnosti dle situace:)
ale jo, ale stejne se vsechno semele tak nejak instiktivne, takze nejaky sahodlouhy debaty na realitou postradaj smysl.
teg píše:Ted jsem znovu asi po dvou letech zkoukl dokument o zapase Ali vs. Foreman v africe nekdy ze sedmdesatych let a reknu vam ze Ali se ridil tim pravidlem o schytavani ran :]]. To co vydrzel to nechapu, ale po asi sesti nebo kolika kolech kdy prakticky lezel v provazech a inkasoval (a jeste stihnul Foremanovi do ouska rikat ze boucha jak holka :]]), Foremana uplne fyzicky znicenyho knokautoval po trech necekanych ale peknych uderech :]].
Baxxse píše:teg píše:Ted jsem znovu asi po dvou letech zkoukl dokument o zapase Ali vs. Foreman v africe nekdy ze sedmdesatych let a reknu vam ze Ali se ridil tim pravidlem o schytavani ran :]]. To co vydrzel to nechapu, ale po asi sesti nebo kolika kolech kdy prakticky lezel v provazech a inkasoval (a jeste stihnul Foremanovi do ouska rikat ze boucha jak holka :]]), Foremana uplne fyzicky znicenyho knokautoval po trech necekanych ale peknych uderech :]].
Taky podle toho na stara kolena dopadl...
toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat.Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, hlavy, tak me kdyztak opravte..
toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat.Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, tak me kdyztak opravte..
teg píše:toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat.Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, tak me kdyztak opravte..
Jj bylo to s Frazierem a byl to zapas ktery je znamy pod nazvem thrilla in Manila a je povazovan za jeden z nejbrutalnejsich v historii. Frazier nenastoupil do posledniho nebo predposledniho kola a Ali po zapase prohlasil ze tak blizko smrti jeste nikdy nebyl.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník