videicka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Dalt » pon 28. kvě, 2007 20:45

jasny jasny...ale byt vama neodsuzuju tak rychle - to se mi nelibi na kazdem takovem videu - ty reakce...chci tim rict ze nikdo z nas nevi proc konflikt zacal a kdo ho vyprovokoval (tzn. co se delo tak 5 min. pred natacenim) - navic v tomto videu uderil prvni dedula...(samozrejme nechapu proc se ten borec s nim vubec chtel byt - a byt se se starym clovekem je samozrejme zbabele, nemoralni atd...) Nicmene zname nektere cholericke duchodce kteri si obcas naky mladezniky vyhlidnou a pusti se do nich (nejcasteji slovne) - no co by jste delali - hadali se (a riskovali fyzic. kontakt) nebo to nechali plavat a sli svou cestou? :?:
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » pon 28. kvě, 2007 21:23

Dalt píše:jasny jasny...ale byt vama neodsuzuju tak rychle - to se mi nelibi na kazdem takovem videu - ty reakce...chci tim rict ze nikdo z nas nevi proc konflikt zacal a kdo ho vyprovokoval (tzn. co se delo tak 5 min. pred natacenim) - navic v tomto videu uderil prvni dedula...(samozrejme nechapu proc se ten borec s nim vubec chtel byt - a byt se se starym clovekem je samozrejme zbabele, nemoralni atd...) Nicmene zname nektere cholericke duchodce kteri si obcas naky mladezniky vyhlidnou a pusti se do nich (nejcasteji slovne) - no co by jste delali - hadali se (a riskovali fyzic. kontakt) nebo to nechali plavat a sli svou cestou? :?:

pokud by neco zacal dedek, tak bych mu treba neco rekl a sel dal, rozhodne zadny pesti apod. , boha to bych se musel stydet jeste pekne dlouho, kdybych se pral se starym dedkem co tam mel vnucku nebo koho..i kdyby me rekl cokoliv, tak zadny rvani..max. bych ho odstrcil kdyby zacal a nazdar...nikdo normalni neposle k zemi duchodce probuh..
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lin-Shit » pon 28. kvě, 2007 21:35

ukropcany píše:4necro -Obrázek

Otvoril si mi oči... už viem, čo bude 1. vec, ktorú si do svojeho niekedy-možno-gymu zadovážim... :P :wink:

Nebudes tam nahodou schovavat a uchovavat tych co neprezili sparring?
Lin-Shit
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod luen » pon 28. kvě, 2007 22:04

player píše:Problem je v tom, ze vy v tom vidite neco, co on neprezentuje a sice nejaky primy konflikt.To je ten hlavni problem.On dokonce u toho i mluvi, takze by ho i jeden mohl poslouchat, aby mu doslo, co ze to vlastne ukazuje a proc to ukazuje, vime?;)
A Luene, jestli ti ty udery do lapy prijdou pomale a slabe, pak se rad prijdu podivat osobne, jakou mas rychlost a silu ty, nemyslim to vubec negativne, jen se rad podivam na jeste rychlejsiho a silnejsoho cloveka, navic na vlastni oci.

Playere, co blbnes??? ... Predne zklidni hlavu ... o lapach jsem nemluvil a ani o tom, ze je pomalej ... jen jsem rekl ze byl naopak rychlej az moc a ze to bylo na ukor presnosti a sily ... vse tecka! Jinak jestli chces muzes prijit ... uz jsem te nekolikrat zval ... aspon bych ti rovnou ukazal jak je to s tema postojema :D :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Raptor » úte 29. kvě, 2007 7:37

Rimmer píše:Děda vs. maldík
http://www.youtube.com/watch?v=-2_9Kak9cao

Starej pán mu to pěkně nandal, jen co je pravda ... škoda, že to nebylo K.O. :twisted:
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » úte 29. kvě, 2007 7:54

majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sam-soi » úte 29. kvě, 2007 7:56

nahodou dobre mu je nasazel :) alespon si priste nebude otvirat hubu na staré pány :lol:
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » úte 29. kvě, 2007 11:18

luen píše:
player píše:Problem je v tom, ze vy v tom vidite neco, co on neprezentuje a sice nejaky primy konflikt.To je ten hlavni problem.On dokonce u toho i mluvi, takze by ho i jeden mohl poslouchat, aby mu doslo, co ze to vlastne ukazuje a proc to ukazuje, vime?;)
A Luene, jestli ti ty udery do lapy prijdou pomale a slabe, pak se rad prijdu podivat osobne, jakou mas rychlost a silu ty, nemyslim to vubec negativne, jen se rad podivam na jeste rychlejsiho a silnejsoho cloveka, navic na vlastni oci.

Playere, co blbnes??? ... Predne zklidni hlavu ... o lapach jsem nemluvil a ani o tom, ze je pomalej ... jen jsem rekl ze byl naopak rychlej az moc a ze to bylo na ukor presnosti a sily ... vse tecka! Jinak jestli chces muzes prijit ... uz jsem te nekolikrat zval ... aspon bych ti rovnou ukazal jak je to s tema postojema :D :wink:

"On je rozdil mezi silou jako takovou a umet dat silnej uder ... ale o to nejde, kdyz ti to prijde dobry ok..."
Jestli tohle nezpochybnuje jeho silu, pak sorry:)
A kdyz si to pustis zpomalene, nebo pauznes ve spravny okamzik, uvidis, ze nejak nepresne ty udery nejsou.A sme zase u te lapy, to ze se do ni rychle trefil byla asi nahoda;)
Kde prosim te cvicite?Na strankach sem to nejak nenasel.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sam-soi » úte 29. kvě, 2007 13:24

4 player ->

Zdar,
vzhledem k tomu, že luen není dneska u netu napovím ti já ...

stačí koukat a číst ... u každýho příspěvku od luena je pro bystré oko snadno odhalitelná kompletní adresa, kde se dá zastihnout :idea:
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jeikob » úte 29. kvě, 2007 14:16

tohle sem měl rád jako 20 letý skejták. hiphop ve spojení ze shaolinem teda tím filmovým.tenhle film bych nekdy rád zkouknul celý :D

http://www.youtube.com/watch?v=oH04Q5svmco
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 29. kvě, 2007 15:02

No to bude asi tym, ze player si necita cele prispevky, ale len prvu vetu. ;) Inak by asi nereagoval ako reaguje, ze ano ;)

player ked uz ide o toho chlapika .. prehliadol si jednoznacne, ze som vyjadril obdiv nad jeho gymnastickou zrucnostou. Bolo to az dole ... chapem to uz si nestihol precitat ... bolo treba rychlo napisat ako do toho nevidim
8) :lol:
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 29. kvě, 2007 15:10

sam-soi píše:4 player ->

Zdar,

stačí koukat a číst ... u každýho příspěvku od luena je pro bystré oko snadno odhalitelná kompletní adresa, kde se dá zastihnout :idea:

Tak jeste jednou, na te webove adrese sem zadne kontaktni misto nenalezl.
Bud sem slepy, nebo to mate dokonale zkovane, coz nevim, jestli je plus ci minus.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 29. kvě, 2007 15:12

marvin píše:No to bude asi tym, ze player si necita cele prispevky, ale len prvu vetu. ;) Inak by asi nereagoval ako reaguje, ze ano ;)

player ked uz ide o toho chlapika .. prehliadol si jednoznacne, ze som vyjadril obdiv nad jeho gymnastickou zrucnostou. Bolo to az dole ... chapem to uz si nestihol precitat ... bolo treba rychlo napisat ako do toho nevidim
8) :lol:

Jaka je podstata tohoto tveho prispevku?
Napsal si nakonec "gymnastika je to pekna", predtim si vsak zkritizoval to co predvadi s tim, ze se druhy nijak nebrani.Na to sem ti jasne odpovedel, ze si nepochopil smysl prezentace.Tecka.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 29. kvě, 2007 15:14

Tak dobry, dal sem si znova tu snahu a proklikal se az na adresu.
Hadam, ze Luen se vyskytuje na Pze 3, ze jmeno souhlasi.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 29. kvě, 2007 15:21

player píše:
sam-soi píše:4 player ->

Zdar,

Tak jeste jednou, na te webove adrese sem zadne kontaktni misto nenalezl.
Bud sem slepy, nebo to mate dokonale zkovane, coz nevim, jestli je plus ci minus.

dobre, pro Tebe

napises do browseru www.wing-chun.cz

kliknes na ceskou vlajecku (to je ta vlevo, tj cerveno bilo modra)

na dalsi strance pod zlutym prouzkem je vedle odkazu "novinky" odkaz "asociace a skoly", klikni na nej

dole klikni na "Ceska republika"

klikni na "Praha 3 - sifu Jan Novak"

a bingoooo, Rehorova 30, utery az patek etc. :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » úte 29. kvě, 2007 15:26

...
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 29. kvě, 2007 15:39

player píše:Tak dobry, dal sem si znova tu snahu a proklikal se az na adresu.

Zdar, tak to mas cvicenej postreh :D jinak levej horni roh kazdehe meho prispevku se da take cist, vid :wink: to, ze se ta adresa shoduje bude take nahoda :roll: ... Dej vedet kdy prijdes at jsem urcite na treninku ... doporucoval bych stredu nebot v ut a ve ct je ve skole dost novacku a neni moc mista ... a v patek je zase slaba ucast :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 29. kvě, 2007 17:11

luen píše:

Zdar, tak to mas cvicenej postreh :D jinak levej horni roh kazdehe meho prispevku se da take cist, vid :wink: to, ze se ta adresa shoduje bude take nahoda :roll: ... Dej vedet kdy prijdes at jsem urcite na treninku ... doporucoval bych stredu nebot v ut a ve ct je ve skole dost novacku a neni moc mista ... a v patek je zase slaba ucast :wink:

Hele, tos to tam ale urcite ted dopsal, to tam nebylo :D
Tak ja ti dam predem vedet, mozna pristi tyden by to slo, v tu stredu tedy, pokud mozno uz nejak po te 4h, vecer mam treninky.Zatim;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 29. kvě, 2007 17:37

player píše:
luen píše:

Hele, tos to tam ale urcite ted dopsal, to tam nebylo :D
Tak ja ti dam predem vedet, mozna pristi tyden by to slo, v tu stredu tedy, pokud mozno uz nejak po te 4h, vecer mam treninky.Zatim;)

Ten cas neplati az po 18h ... pred tim jsem v praci :cry:

for Player mas ve schrance odpoved na SZ :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 30. kvě, 2007 14:27

Dobrej report ;)
http://youtube.com/watch?v=e3eWpgDrJuU

rok 1969

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší