jox píše:Líbil se mi (i) poslední příspěvek Mira. Vzpoměl jsem si na taiji princip pečlivého zakořenění...
Jinak s argumentací toho druhu "som Číňan a poznám svoju kultúru veľmi dobre" může jít De Long do háje. Já taky uznávám, že kdejaká japonka zahraje Antonína Dvořáka lépe než já. Takové znalosti prostě člověk musí být schopen dostát.
PS: Píšu jméno buddhistického následovníka De Long takto, protože se to jednak shoduje s tím, které jméno doopravdy dostal, a jednak je jasné, že nemluvím o mnichovi Shi De Long, jak píše pavela 26.5.2007 16:19.
No to mi povídejluen píše:Ahoj Pvelo,
myslim, ze uz to vsichni vedi ... a tech par zbloudilcu, kteri se chytaji stebla travy jen dale prokazuji svou dezinformovanost a to jak hluboke jejich zoufalstvi je![]()
Zname to od nasich politiku ..., kdyz maji skandal hned z rukavu vytahnou spinu na nekoho jineho a vetsinou je to krive obvineni
pavela píše:Abych ty hovadiny upřesnil: tahle stránky SPOLEK byla nejdřív napsaná a vytvořená Hladíkem a znectila všechny lidi kteří dělají na úrovni BU v ĆR. Pak to nějaký dobrá člověk na internetu naboural a přepsal to na tohle.
Za tohle já nemůžu, za to může jiný věhlasný sifu...jox píše:pavela píše:Abych ty hovadiny upřesnil: tahle stránky SPOLEK byla nejdřív napsaná a vytvořená Hladíkem a znectila všechny lidi kteří dělají na úrovni BU v ĆR. Pak to nějaký dobrá člověk na internetu naboural a přepsal to na tohle.
![]()
![]()
Vidíš, a já tě tak trapně podezíral.
pavela píše:Za tohle já nemůžu, za to může jiný věhlasný sifu...jox píše:pavela píše:Abych ty hovadiny upřesnil: tahle stránky SPOLEK byla nejdřív napsaná a vytvořená Hladíkem a znectila všechny lidi kteří dělají na úrovni BU v ĆR. Pak to nějaký dobrá člověk na internetu naboural a přepsal to na tohle.
![]()
![]()
Vidíš, a já tě tak trapně podezíral.![]()
![]()
pavela píše:http://video.google.com/videoplay?docid=-5240359189810412687&q=Shi+De+Lon tohle hovoří za všechno, sifu Intersonic, aneb "36 komnat Shaolinu" hehehe. Nemáte někdo video jak SDL cvičí? jeho stránka www.shaolin.org.uk je na prkně...
Ten pán není normální...madmax píše:pavela píše:http://video.google.com/videoplay?docid=-5240359189810412687&q=Shi+De+Lon tohle hovoří za všechno, sifu Intersonic, aneb "36 komnat Shaolinu" hehehe. Nemáte někdo video jak SDL cvičí? jeho stránka www.shaolin.org.uk je na prkně...
No, na shaolinskeho mnicha moc protazeny neni. V predklonu se sotva dotkne zeme? To muj 70lety tata dokaze taky a to nijak moc necvici... A ty bolestive grimasy behem cviceni jsou normalni? Mel jsem strach, ze se pritom rozbreci...
Angus píše:co je to "shaolin laymonks trust"
běží to na tom druhém videu v úvodních titulkách![]()
je to uvedeno jako copyright![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků