nekdo zmlati nekoho kdo ho chce dejme tomu okrast a ty ho budes jeste snad litovat a zastavat se ho ne

Ukropacky: dobra story

ukropcany píše:4zm - asi som fakt pribrzený... jaké argumenty? Mi píšeš, že môžem kohokoľvej beztrestne urážať... no nemyslím, že beztrestne... ak je niekto urazený a chce mi čokoľvek povedať z oka do oka, má príležitosť... nemusí to vôbec nutne skončiť fyzickou konfrontáciou... o čo mi ide? O to, aby si pochopil, že ja sa nikde neschovávam... tak ako Ty si identifikovateľný a nájditeľný, tak ja rovnako... nie som žiadny anonym, ktorý píše niekde z diery a keď sa bude musieť ukázať, tak zdrhne...
P.S. A o čo ide Tebe? Teda vo vzťahu ku mne? Lebo z jedného poukázania na moju vlastnú slabosť si si na mňa normálne spravil polovačku...
ukropcany píše:4zm - ja za tú svoju slabosť nepovažujem slušnosť... za svoju slabosť považujem to, že som si nie istý tým, čo spravím... slušný v konfliktoch som vždy, nemám problém s ovládaním svojho slovníka... nie vždy sa mi však chce...
Neodpovedal si mi však, o čo ide teda Tebe...
chachar píše:makato: ty jsi nejaky lidumil ne?
nekdo zmlati nekoho kdo ho chce dejme tomu okrast a ty ho budes jeste snad litovat a zastavat se ho ne![]()
Val píše:For those regarded as warriors, when engaged in combat the vanquishing of thine enemy can be the warrior's only concern. Suppress all human emotion and compassion. Kill whoever stands in thy way, even if that be Lord God, or Buddha himself. This truth lies at the heart of the art of combat.
Jian píše:Makoto: a nechces se ho napred zeptat, potazmo mu udelat psychologicky rozbor? Abys prisel na to jestli te chce opravdu zmrzacit/zabit, nebo se jen tak predvadi jaky je kabrnak... dovolim si podotknout ze spletes-li se v usudku a bude to ta prvni varianta, tak budes mit mozna dost casu (vecnost) na premysleni o tom, kde jsi ve sve analyze udelal chybu...
Jinak jsou situace, kdy je vice nez rozumne predpokladat VZDY tu nejhorsi moznou variantu a zachovat se prave podle toho. Napriklad tehdy, je-li ten dotycny evidentne pod vlivem drogy ci jine omamne latky.
chachar píše:makato: az nekdy dostane ale opravdu dostanes budes mluvit jinac
zustane v tobe vuci takovym lidem strasna nenavis
a az se do takove situace dostanes znova nebudes chtit nechat nic nahode
Jian píše:TF: ted musim ale trosku premyslet, jaky presne je pro tebe rozdil mezi tim kdyz se nekdo vloupa k vam do domu a bude vas chtit okrast, nebo kdyz tebe i rodinu nekdo prepadne mimo domov a bude chtit totez. V USA bych to diky jejich pravnimu radu (vcelku nekompromisne urcujicimu ze zastrelit muzes v klidu snad i bezdomovce, vstoupi-li na TVUJ pozemek a do TVEHO domu) i chapal. U nas v CR mi to zase jako az tak extremni rozdil neprijde. Timto prispevkem se nechci nijak dohadovat o pouzivani strelnych zbrani (sam jsem ji nosil rozhodne z ponekud jinych duvodu nez je zrovna neco jako potencionalni sebeobrana, pro me to byla proste "pracovni pomucka", podobne jako nekdo chodi do prace denne s kufrikem nebo notebookem .-), toliko reaguji na tvoji vetu "strelnou zbran mam jen pro ochranu sveho majetku a rodiny".
Jian píše:...Byla doba kdy jsem pracoval pro narkomafii (odtud me zkusenosti s lidmi na drogach) a udajne to nebylo zase az tak spatne...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků