Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 13:58

Nie to síce ono přesně tak a proč jednou za rok neuspořádat něco co bude dobrý ,při high kicku někdy uklouzne i profík někdo může blbě zakopnout a praští sebou na tvrdou dlažbu ,i amatérský box kde se tolik nepadá se jede na pružný podlaze v ringu mezi provazy :!:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pon 03. zář, 2007 13:59

ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...

asi tak :wink:

na podlahu hold letos z rozpoctu nevyslo. Bude se muset trochu improvizovat :(
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 14:01

ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...

A na jakých parketách ? Asi pružný palubovce že :wink:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pon 03. zář, 2007 14:04

ASAM píše:

:D Uz jsme se ucastnili sparingu v jedne skole kde byla plovouci podlaha ... vetsi klouzacka je snad jen na ledovem kluzisti :lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 14:07

luen píše:
ASAM píše:

:D Uz jsme se ucastnili sparingu v jedne skole kde byla plovouci podlaha ... vetsi klouzacka je snad jen na ledovem kluzisti :lol:

Ale palubovky jsou pružný a nekloužou pokud jsou dobře udělaný :roll:
Neber to osobně ale podle mě by se mohl někdo v zápalu sparringu na dlažbě klíďo zranit :!:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Sparing

Příspěvekod lukaskon » pon 03. zář, 2007 14:11

To že vám všem nandám byl samozřejmě fór ...
Ta podlaha jistě není ideální, ale já na zemi stejně bojovat nechtěl, to už je hodně mimo moji mísu. Jinak si rád s někým jen zaboxuju, ale přijmu i kopy (pokud tedy budu moct přijít). Jinak doufám, že se tam sejde dobrá parta, která si nebude chtít nic dokazovat. Potom nebude vadit ani tvrdá podlaha.

Mimochodem mě napadá to nikdo nemá takový ty skládačky na podlahu? Takový to puzzle? To by se dalo přeci k Luenovi na zapůjčení dovézt ... Ale jak už píšu pro mě není problém ani v tvrdé podlaze. Prostě bude lehký sparing a žádný zabíjení.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 14:13

Skládací tatami by bylo luxusní nemůže to někdo dovést?
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

.

Příspěvekod luen » pon 03. zář, 2007 14:31

Jeste jsme nenapsal:

vybavicku s sebou a doufam, ze nikdo neprijde s 10oz rukavicema na pratelsky sparing ... jak tady nekolikrat padlo jde o chlapskou zabavu a ne o hojeni komplexu :wink:

Kluci od nas jsou vybaveni suspenzorem (klasickej kokos), helma s licnicema, 14oz rukavice+bandaze chr. zubu a popr. chranice holeni ... ale to doufam nemusim psat :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » pon 03. zář, 2007 14:35

to ASAM: Můžu se zeptat co děláš za bu/bs? :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 14:35

ukropcany píše:
ASAM píše:A na jakých parketách ? Asi pružný palubovce že :wink:
No to určite... :x Inak neviem čo sa v tom tak prpleš... resp. viem prečo, ale myslím, že na tom zase až tak nezáleží... min. nie nám, čo highkicky nekopeme... :P :wink:

Tak jo no bude se spárovat na dlažbě :lol: 50% arzenálu v p*deli do p*či. :roll:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ASAM » pon 03. zář, 2007 14:38

TF píše:to ASAM: Můžu se zeptat co děláš za bu/bs? :wink:

Uvidíš
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Angus » pon 03. zář, 2007 14:54

ASAM píše:Skládací tatami by bylo luxusní nemůže to někdo dovést?
V Praze by se mělo dát sehnat, já kdybych jel, tak jedu vlakem a stejně to mám 400 km, takže bych ho nevezl. Navíc to bohužel z rodinných důvodů nevyjde, protože mám další víkend již jinou akci a tento musí zůstat volný pro rodinu. Stejně jsem po zánětu průdušek a v mém věku než se dostanu trochu do kondice, tak to bude tak na září 2008 :cry: .
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pon 03. zář, 2007 15:10

Zkusím se poptat po skládacích tatami na zapujčení , zkuste to please i vy ostatní ať to alespoň někomu vyjde, až mě Lukáš pošle v bezvědomnmí k zemi, rád bych dopadl hlavou na tatami :lol: nehledě na to že někteří účastnící třeba z BJJ (ahooj Tomane :lol: ) by Vám vlastně vůbec nemohli předvést svoje BU a to by byla škoda.
2 Luen:
Čistě teoreticky, pokud pujde o přátelský sparing tak přece pojedem na půl plynu a nebude ta plná polní potřeba :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 03. zář, 2007 15:29

Panda píše:ahooj Tomane :lol:

:x Kua nechat si rozsekat hubu od nějakýho superior strikera ... to aby nás Lišák do konce měsíce proháněl 2x denně co? :lol:

... a nebo ....: "hele teď sem tě jako strhnul na zem ... jo? tak pojď lehnem si ať si neublížíme :lol: "

... to by ale byli judisti, zápasníci dost v pr@§li
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Vybavení

Příspěvekod lukaskon » pon 03. zář, 2007 17:45

Jinak souhlasím s Luenem ohledně vybavení. Budu mít 14 nebo 16 oz a můžu klidně nějaký dovalit na zapůjčení. Zuby si vezmu určutě a helmu jen proti kopům a se suspenzorem uvidím :-) děti už mám 3 a tak nic neriskuju.
I když jde o přátelský sparing je lepší být vybaven kdyby něco. Každý si může omylem naběhnou a jde přeci o srandu a ne zvyšování sebevědomí.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » pon 03. zář, 2007 19:21

ASAM píše:
TF píše:to ASAM: Můžu se zeptat co děláš za bu/bs? :wink:

Uvidíš

to je tajný jo ? :lol:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Vybavení

Příspěvekod luen » pon 03. zář, 2007 21:49

lukaskon píše:Jinak souhlasím s Luenem ohledně vybavení. Budu mít 14 nebo 16 oz a můžu klidně nějaký dovalit na zapůjčení. Zuby si vezmu určutě a helmu jen proti kopům a se suspenzorem uvidím :-) děti už mám 3 a tak nic neriskuju.
I když jde o přátelský sparing je lepší být vybaven kdyby něco. Každý si může omylem naběhnou a jde přeci o srandu a ne zvyšování sebevědomí.

K te vybave ... uz to napsal Lukas a ja to vidim podobne. Na vic lidi, kteri aktivne nezapasi, nemusi resit nutnost byt ready a kluci od nas rozhodne potrebuji byt bez zraneni, kvuli priprave na zapasy :wink:

Panda píše:2 Luen:
Čistě teoreticky, pokud pujde o přátelský sparing tak přece pojedem na půl plynu a nebude ta plná polní potřeba

Dale toto vybaveni povazuji za treninkovej standard, tak ani nechapu cemu se kdo divi :?:

Osobne sejmu kazdeho, kdo by se v zapase projevil jinak nez sportovne a v ramci dohodnutych pravidel! :evil:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 04. zář, 2007 0:24

2 Luen:
Myslím že dohoda je o hodně důležitější než nějáké vybavení, posledně jsme s Playerem sparovali jen v pytlovkách prsťákách (graplingovkách), používal je i Dong-wu, a dokud Playera s Ukropcanym nenapadl ten sqělý nápad si sundat rukavice úplně tak to bylo celkem bez problémů, že jo kluci :lol: (ovšem přiznám se že v momentě kdy jste si je začali slékat jsem si myslel že Vám přeskočilo :wink: )
PS.: Helma rozhodně nepatří k mému standartnímu vybavení přátelského sparingu, naopak si jí beru jen tehdy když očekávám sparing nepřátelský, tak se nediv mé reakci, ale chápu že se ne to třeba u Vás díváte jinak.
Jinak jé se příjdu příjemně pobavit, kdokoliv tam přijde s jiným úmyslem by raději neměl chodit vůbec :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 04. zář, 2007 7:46

Panda píše:2 Luen:
Myslím že dohoda je o hodně důležitější než nějáké vybavení, posledně jsme s Playerem sparovali jen v pytlovkách prsťákách (graplingovkách), používal je i Dong-wu, a dokud Playera s Ukropcanym nenapadl ten sqělý nápad si sundat rukavice úplně tak to bylo celkem bez problémů, že jo kluci :lol: (ovšem přiznám se že v momentě kdy jste si je začali slékat jsem si myslel že Vám přeskočilo :wink: )
PS.: Helma rozhodně nepatří k mému standartnímu vybavení přátelského sparingu, naopak si jí beru jen tehdy když očekávám sparing nepřátelský, tak se nediv mé reakci, ale chápu že se ne to třeba u Vás díváte jinak.
Jinak jé se příjdu příjemně pobavit, kdokoliv tam přijde s jiným úmyslem by raději neměl chodit vůbec :wink:

To je v pohode, pokud se tak domluvite? Ja s tim problem nemam, jen aby se nekdo nevymlouval atd ... zdravi povazuji za to nejdulezitejsi a nekdy i drobnej uraz udela cloveku na dlouho trable ... Tak jen nechci, aby nekdo odchazel nastvanej, ze se zase na nejakou dobu vykolejil ze zapasu :wink:

Tohle vetsinou chapou lidi, kteri aktivne fungujou, ale darmo mluvit, jsou i taci, kteri zbytecne riskuji ... Maji pak pocit, ze jsou o to vetsi hrdinove Obrázek
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 04. zář, 2007 7:53

luen píše:To je v pohode, pokud se tak domluvite? Ja s tim problem nemam, jen aby se nekdo nevymlouval atd ... zdravi povazuji za to nejdulezitejsi a nekdy i drobnej uraz udela cloveku na dlouho trable ... Tak jen nechci, aby nekdo odchazel nastvanej, ze se zase na nejakou dobu vykolejil ze zapasu :wink:

Tohle vetsinou chapou lidi, kteri aktivne fungujou, ale darmo mluvit, jsou i taci, kteri zbytecne riskuji ... Maji pak pocit, ze jsou o to vetsi hrdinove Obrázek

Kde ti tohle můžu podepsat ? posledních osm měsícu jsem netrénoval kvůli zranění nohy a i na setkání příjdu s titanovou ortézou (předem varuji je na levé noze, lowkicky nedoporučuji, stála mě majlant a je kvalitní :oops:
2 Ukropcany: :) tak nějak jsem doufal že vydržím déle než jen první kolo, chjo no nic jdu si masírovat žebra ocelovou trubkou :wink: PS.: No původně jsi ti domlouval první kolo s Martínkem jako takový malý dáreček, ale bohužel má utrženou achilovku...na soustředění...jsme banda mrzáků... :cry: :cry:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé