Moderátor: Toman
Val píše:Chlapi da se na zacatku kickboxu cvicit v brylich ? Nebo uz od zacatku probiha mlaceni "duchnou" ci jinou veci na hlavu ?
Val píše:O cockach uz jsem tu cetl a moc mne nenadchlo,ze 1) vypadavaji a hlavne stoji dost penez a protoze normalne cocky nenosim tak kupovat si je specialne na cviceni ...
Trochu jsem uvazoval, ze bych normalne cvicil v brejlich (abych videl co ukazuje trener) a pro pripadny sparing bych si je sundal, ale asi je to blbost jsem dost velkej slepon.
luen píše:Val píše:O cockach uz jsem tu cetl a moc mne nenadchlo,ze 1) vypadavaji a hlavne stoji dost penez a protoze normalne cocky nenosim tak kupovat si je specialne na cviceni ...
Trochu jsem uvazoval, ze bych normalne cvicil v brejlich (abych videl co ukazuje trener) a pro pripadny sparing bych si je sundal, ale asi je to blbost jsem dost velkej slepon.
Zkus ... uvidis.
luen píše:Val píše:O cockach uz jsem tu cetl a moc mne nenadchlo,ze 1) vypadavaji a hlavne stoji dost penez a protoze normalne cocky nenosim tak kupovat si je specialne na cviceni ...
Zkus ... uvidis.
anomarox píše:ukropcany píše:Yo, je malý... ale furt lepší ako žiadny... na takomto si aspoň natrénuješ ako to nabúchať rýchlo, kým tam ešte je...
jj utika hajzl:-D ... no tady fouknu este neco co sem natocil dneka o poledni " ako vy slovaci hovorite, je to site horku jehlu))"..to kopy na zacatku jsou zamerne takove lehke..,
jinak kdyby nekdo mel nejake treninkov video, at jej nekde vystavi, nebo nejaky sparring,,...aspon tyto fora budou slouzit uzitecnejsim vecem jak nejakymu flamovani a pod
here we go !http://youtube.com/watch?v=JZjTqXAdEv8
Panda píše:Imho čočky jsou úplně v poho, mám přítelkyni co cvičí kick a bez problémů a kamaráda co dělá Vale tudo a také, navíc pokud si pořídíš jednodenní čočky a máš treningy třikrát týdně tak za 1500 je jich tam třicet, takže deset týdnů...a s tím vypadáváním to opravdu není problém, pokud ti někdo nedá přímo na oko a i potom často drží...
Genesis píše:nevíte, jak moc se na začátku dostávaj rány? mám totiž ještě rovnátka a sundaj mi je až 19. listopadu, tak bych nerad, aby mi je do tý doby sundali na kickboxu. Snad to nezní moc blbě ta otázka. Díky
Genesis píše:nevíte, jak moc se na začátku dostávaj rány? mám totiž ještě rovnátka a sundaj mi je až 19. listopadu, tak bych nerad, aby mi je do tý doby sundali na kickboxu. Snad to nezní moc blbě ta otázka. Díky
mfh píše:TF píše:už sem to tady někde psal ale tak první 2 měsíce tě do sparingu nepustí
No, ja trenuju Thai-Box v Muay Thai v Brne a do sparingu jsem sel asi po 10ti dnech![]()
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník