Přátelský sparring se zbraněmi

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod Gino » úte 02. říj, 2007 17:24

Jian - osobne? Asi ne co... procital jsem tve minule prispevky a nejak v nich nevidim nikoho, koho bych snad nejak vice znal (v pripade opaku se hooodne omlouvam) :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jian » úte 02. říj, 2007 18:56

Ono tech lidi mozna nakonec dorazi i vic nez to vypada tady, neb jsem oslovil i nejake zname od dreva/zeleza, z toho nekteri projevili predbezne zajem... takze se uvidi na jaky to nakonec padne termin.

Gino: osobne ne-e
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 02. říj, 2007 19:13

Jian - tak se pozname :) A ukazes mi co vse se muze skryvat pod pojmem "sermirstvi" - ok? Mam spadeno i na Jendise... nikdy jsem se totiz s zadnym sermirem osobne nesetkal a docela me to zajima... ukazka ruznych technik atp., zajimavosti...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 02. říj, 2007 19:16

Gino píše: Mam spadeno i na Jendise...

:twisted: :twisted: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Termíny

Příspěvekod Panda » úte 02. říj, 2007 19:25

Hark píše:Panda, Jendis, Buff a luen se zatím nevyjádřili který termín jim hoví víc.
Gino neví :)

Panda ma normalne vikendy volne, takze kdyz to bude vedet v cas predem a rekne slecne a rodicum a babicce ze po nem nemaji ten vikend nic chtit tak dorazi jendno ktery vikend :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 02. říj, 2007 21:37

Jian píše:Ono tech lidi mozna nakonec dorazi i vic nez to vypada tady, neb jsem oslovil i nejake zname od dreva/zeleza, z toho nekteri projevili predbezne zajem... takze se uvidi na jaky to nakonec padne termin.

O.K.

Zmínka o známých od dřeva mě děsí, pokud máš na mysli fantazy kydliče z dřeváren.
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 02. říj, 2007 21:40

10.11.2007-11.11.2007
Picard
Buff
Jian + další?
Panda
Gino neděle - pokud bude živý

24.11.2007-25.11.2007
choze
Jian + další?
Panda
Gino neděle - pokud bude živý

Zatím se to počtem kloní k tomu 10-11, ještě uvidíme jak budou moct Jendis a luen + jeho banda.
Vít Hrachový
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 02. říj, 2007 21:43

Jian píše:Ja jsem klidne pro udelat to i na dva dny (kdyz uz je to vlastne beztak tak rozepsane), at muzou prijet i ti co maji cas jen v nedeli. Nevadi mi to a moznost noclehu nekde v telocvicne ve spacaku by pripadne nejaka byla?

Jo, bude to na dva dny - sobota a neděle, spí se u mně doma, zn. "na zemi je místa dost".
Vít Hrachový
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 02. říj, 2007 21:44

Ty Harku, ja sem taky fantasy kydlic z drevaren :wink:
ne a ted vazne, uznavam ze dost z nich ma zapestni techniku nevalne kvality, ale jsou i jini kteri k tomu treba i trenuji a dost casto maji v "pomerne relanych", rozhodne relnejsich podminkach nez je dojo, "odsparovano" mnoooho hodin s hodne protivniky, jinymi slovy jsou to praktici, tzn praktikujici lide co sou zvykli na kontakt , nejakou solidni modrinu a naprosto nerizeny sparing proti nekolika souperum najednou...jinymi slovy nehazel bych je vsechny do jednoho pytle a nedosuoval,koneckoncu az prijdou budou se moc ukazat a cela tahle debata bude bezpredmetna...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 02. říj, 2007 21:53

Panda píše:Ty Harku, ja sem taky fantasy kydlic z drevaren :wink:
ne a ted vazne, uznavam ze dost z nich ma zapestni techniku nevalne kvality, ale jsou i jini kteri k tomu treba i trenuji a dost casto maji v "pomerne relanych", rozhodne relnejsich podminkach nez je dojo, "odsparovano" mnoooho hodin s hodne protivniky, jinymi slovy jsou to praktici, tzn praktikujici lide co sou zvykli na kontakt , nejakou solidni modrinu a naprosto nerizeny sparing proti nekolika souperum najednou...jinymi slovy nehazel bych je vsechny do jednoho pytle a nedosuoval,koneckoncu az prijdou budou se moc ukazat a cela tahle debata bude bezpredmetna...

Než jsem začal s historickým šermem, sám jsem dřevárny dva roky dělal.

Takže vím, že ti lidé bez jakéhokoli vedení a školy jsou velice nebezpeční, především sami sobě, a že velice špatně kontrolují zbraň.

Nechci mít na tom sparringu smrťáky ani šití, i když pro jistotu bude k dispozici medik a nemocnice je nedaleko.

Jiná věc je pokud mají nějakou rozumnou systematickou školu.

Uvidíme na místě.
Vít Hrachový
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 02. říj, 2007 21:56

taak pokud je to tenhle duvod tak to samozrejme souhlasim :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jian » úte 02. říj, 2007 23:09

Hark: drtiva vetsina lidi co znam blize z teto sfery (predevsim ti co delaji i zelezo, nejen drevo) se nejake konkretni skole pochopitelne venuje - prevazne gotice, historice atp. Nicmene poznal jsem i hodne kvalitni "drevene" sermire u kterych jsem vlastne ani poradne nevedel co presne to cvici a s mecem to opravdu umeli, tim myslim v souboji. Ukazkovym prikladem z historie budiz Utan. :)
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 02. říj, 2007 23:09

Hlavně nechť jde o ROZUMNÉ spoluobčany..... :wink: :!: :idea:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 03. říj, 2007 7:41

Jendis :twisted: Moc si od toho neslibuj :) Ja mec v ruce drzel parkrat jako decko, hehe... o to vic me zajima jak se s nim opravdu pracuje a tak se prijedu mrknout a treba si i neco nechat vysvetlit :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 07. říj, 2007 9:44

Takže....Jendisovi se hodí víkend 10.-11.listopadu.......druhý termín urkytě nende.Nemohu ale stejně 100% potvrdit účast,zatím.Je to ještě daleko....měsíc je pro mne dlouhá doba,takže přislíbím účast na 60%....rád bych alespoň na jeden den dojel,nerad bych si to nechal ujít.Už kvůli Buffovi a Picardovi,kterýmžto setkání a zablbnutí si slibuju už dlouho.
Začnu dělat woodoo a takový ty sračičky,tejden před budu vědět určitě více.......a snad se tam tedy potkáme.... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mac » pon 08. říj, 2007 13:55

Ahoj,
bude video?
Mac
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 08. říj, 2007 14:08

Mac píše:Ahoj,
bude video?

Macu....já bych to(za sebe) udělal stejně,jako na proběhnuvším setkání vol.2.....aby to,trošku,donutilo lidi dojít..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BuFF » pon 08. říj, 2007 14:23

bude video?
Jasně, máme v plánu udělat serii DVDček pro začátek plánujeme cca 8dílů kde představíme jednotlivý účastníky, jejich styl, rodinné zázemí a jejich důvody proč se vlastně chtějí setkat. Příští rok pak bude následovat dalších 8dílů kde budou už konkrétní souboje spolu s rozebráním použitých technik. DVDčka budou v prodeji v Hayshi a Bontonlandu a taky v amerických e-shopech. Brzy se taky rozjede speciální web k tomuto setkání, kde se dozvíte podrobnější info a budete si tam moc koupit i limitovanou kolekci oblečení. Chystáme taky vydávat časopis se zaměřením na boj se zbraněmi a možná otevřeme i vlastní síť restaurací s názvem Planet Idioot. Ufff, snad jsem na nic nezapoměl. :lol: Kdyžtak se obrať na Jendise to je tiskovej mluvčí našeho setkání a určitě má další aktuální informace :lol: :lol: Takže se těšte plantážníci, bude to mazec kam se hrabe K1 a UFC :lol: :lol:
Inter verba et actus magnus quidam mons est
Mezi slovy a činy stojí vysoká hora.
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » pon 08. říj, 2007 14:24

bude video?

Zdar,
mně nejde o video, ale o setkání s lidmi.
Proto já sám žádné natáčení zařizovat nebudu.

Ale taky nebudu bránit nikomu, aby si tam cokoli natáčel, pod podmínkou, že to uveřejní jen se souhlasem všech zobrazených. Viz. Jendis tady a luen na bu.cz. vol.2.
Vít Hrachový
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 08. říj, 2007 14:28

BuFF píše:
bude video?
Jasně, máme v plánu udělat serii DVDček pro začátek plánujeme cca 8dílů kde představíme jednotlivý účastníky, jejich styl, rodinné zázemí a jejich důvody proč se vlastně chtějí setkat. Příští rok pak bude následovat dalších 8dílů kde budou už konkrétní souboje spolu s rozebráním použitých technik. DVDčka budou v prodeji v Hayshi a Bontonlandu a taky v amerických e-shopech. Brzy se taky rozjede speciální web k tomuto setkání, kde se dozvíte podrobnější info a budete si tam moc koupit i limitovanou kolekci oblečení. Chystáme taky vydávat časopis se zaměřením na boj se zbraněmi a možná otevřeme i vlastní síť restaurací s názvem Planet Idioot. Ufff, snad jsem na nic nezapoměl. :lol: Kdyžtak se obrať na Jendise to je tiskovej mluvčí našeho setkání a určitě má další aktuální informace :lol: :lol: Takže se těšte plantážníci, bude to mazec kam se hrabe K1 a UFC :lol: :lol:

Klídek,Buffe.....easy,easy.....Mac se jen zeptal...třeba dojede....zrovna on se,tuším,nějakýmu masakrování vůbec nebrání. :wink:

4 Mac-co ty zbraně??Zkusils je udělat??A jestli jo,funguje to???
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé