Hark píše:Panda, Jendis, Buff a luen se zatím nevyjádřili který termín jim hoví víc.
Gino neví
Jian píše:Ono tech lidi mozna nakonec dorazi i vic nez to vypada tady, neb jsem oslovil i nejake zname od dreva/zeleza, z toho nekteri projevili predbezne zajem... takze se uvidi na jaky to nakonec padne termin.
Jian píše:Ja jsem klidne pro udelat to i na dva dny (kdyz uz je to vlastne beztak tak rozepsane), at muzou prijet i ti co maji cas jen v nedeli. Nevadi mi to a moznost noclehu nekde v telocvicne ve spacaku by pripadne nejaka byla?
Panda píše:Ty Harku, ja sem taky fantasy kydlic z drevaren :wink:
ne a ted vazne, uznavam ze dost z nich ma zapestni techniku nevalne kvality, ale jsou i jini kteri k tomu treba i trenuji a dost casto maji v "pomerne relanych", rozhodne relnejsich podminkach nez je dojo, "odsparovano" mnoooho hodin s hodne protivniky, jinymi slovy jsou to praktici, tzn praktikujici lide co sou zvykli na kontakt , nejakou solidni modrinu a naprosto nerizeny sparing proti nekolika souperum najednou...jinymi slovy nehazel bych je vsechny do jednoho pytle a nedosuoval,koneckoncu az prijdou budou se moc ukazat a cela tahle debata bude bezpredmetna...
Jasně, máme v plánu udělat serii DVDček pro začátek plánujeme cca 8dílů kde představíme jednotlivý účastníky, jejich styl, rodinné zázemí a jejich důvody proč se vlastně chtějí setkat. Příští rok pak bude následovat dalších 8dílů kde budou už konkrétní souboje spolu s rozebráním použitých technik. DVDčka budou v prodeji v Hayshi a Bontonlandu a taky v amerických e-shopech. Brzy se taky rozjede speciální web k tomuto setkání, kde se dozvíte podrobnější info a budete si tam moc koupit i limitovanou kolekci oblečení. Chystáme taky vydávat časopis se zaměřením na boj se zbraněmi a možná otevřeme i vlastní síť restaurací s názvem Planet Idioot. Ufff, snad jsem na nic nezapoměl.Mac píše:Ahoj,
bude video?
Mac píše:Ahoj,
bude video?
BuFF píše:Jasně, máme v plánu udělat serii DVDček pro začátek plánujeme cca 8dílů kde představíme jednotlivý účastníky, jejich styl, rodinné zázemí a jejich důvody proč se vlastně chtějí setkat. Příští rok pak bude následovat dalších 8dílů kde budou už konkrétní souboje spolu s rozebráním použitých technik. DVDčka budou v prodeji v Hayshi a Bontonlandu a taky v amerických e-shopech. Brzy se taky rozjede speciální web k tomuto setkání, kde se dozvíte podrobnější info a budete si tam moc koupit i limitovanou kolekci oblečení. Chystáme taky vydávat časopis se zaměřením na boj se zbraněmi a možná otevřeme i vlastní síť restaurací s názvem Planet Idioot. Ufff, snad jsem na nic nezapoměl.Mac píše:Ahoj,
bude video?Kdyžtak se obrať na Jendise to je tiskovej mluvčí našeho setkání a určitě má další aktuální informace
![]()
Takže se těšte plantážníci, bude to mazec kam se hrabe K1 a UFC
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků