Littlearts píše:No a jelikož sem z Písku tak mimo Taichi je tam také dobrý učitel na Thie Lam Tu Ho Quen Dao-jmenuje se Radek Kroupa a cvičí tak 12-15 let přímo pod Ch.Phung Nguyen.Na druho stranu když sem byl nedávno něco nakupovat u Qin Min Tanga tak sem si o Nguyenovi povídal Chvíli s jeho ženou.Prý to s klasickým Čínským kung fu moc společného nemá:Slyšel sem něco že Phung se věnoval Viet Vo Dao a pak si něco přidal,vymyslel nějaké sestavy atd.Radka ale znám a jeho Kung Fu určitě funguje.Není to sice Megasupercombatjujitsuzápaso kung Leung Ting systém ale je to dost dobrý.Dále je v Písku jeden dobrý učitel a fajn chlap na Goju Ryu a Muay Thai no pak nějaké školy Juda a pak ještě jeden Idiot co cvičí Shotokan a vyhrožuje lidem...Prachy sou hold prachy....
Takže sázel bych spíš na toho Huška.Pokud se chceš ubránit,být zdravý a mít šanci dožít se vysokého věku tak jsou vnitřní Chuan Fa to nejlepší.
FIK
kelt píše:Vzpomínám si na jednoho mistra s kterým sem pár let trávil.Vždy když sem ho šel po tréninku doprovodit na vlak tak cvičil kroky a různé pozice i při čekání na jízdenku.Beze srandyJe to jen otázka přístupu a míry svobodného myšlení
![]()
KELT
Také mi vždycky říkal že není třeba jezdit do Číny či do Japonska,Korei,Usa..a já nevim kde všude se cvičí,ale cvičit sám a trpělivě.Ne vždy znamená úspěch být v NEJ škole s NEJ Mistrem.Pokud budu s mistrem jezdit na výlety,popíjet a debatovat tak můžu být v Asii atd třeba deset let a bude mi to stejně naprd.
KwaiCheng píše:Littlearts: "..Co se týče žáků pana Huška-po dlouhé době si s odstupem uvědomuji že převážná většina z nich nestála za nic-huliči trávy,alkolíci a jiná pakáž která potřebuje berličku ve formě nějaké autority..."
Člověče, tvé názory mi neskutečně prodloužily život. Není nad to se od srdce zasmát. ©koda jen, že trumberů jako ty stále přibývá a přibývá... všeho moc škodí.
littlearts2 píše:To je dobře že ti prodloužily život!!!Můj názor se nemění-80% lidí co navštěvovalo školu pana Huška-Trosky!!!Teď po pár letech zpětně mi dochází že zkrátka neodhadl daleko kvalitnější konkurenci,která v tomto městě je!!!
Realita někdy bolí jak kopanec mezi nohy ale je třeba přiznat že to je tak jak to je!!!
Jinak ještě k současnosti-v Čr je skoro deset let a ukaž mi některé jeho dobré žáky....???Nikoho nevidim
tonglong píše:... Ja jsem se ucil Tai Chi 22 let a to jsem byl se svym ucitelem denne...
littlearts2 píše:To je dobře že ti prodloužily život!!!Můj názor se nemění-80% lidí co navštěvovalo školu pana Huška-Trosky!!!Teď po pár letech zpětně mi dochází že zkrátka neodhadl daleko kvalitnější konkurenci,která v tomto městě je!!!
Realita někdy bolí jak kopanec mezi nohy ale je třeba přiznat že to je tak jak to je!!!
Jinak ještě k současnosti-v Čr je skoro deset let a ukaž mi některé jeho dobré žáky....???Nikoho nevidim
KwaiCheng píše:Člověče, tvé názory mi neskutečně prodloužily život. Není nad to se od srdce zasmát.
Littlearts píše:Co se týče žáků pana Huška-po dlouhé době si s odstupem uvědomuji že převážná většina z nich nestála za nic-huliči trávy,alkolíci a jiná pakáž která potřebuje berličku ve formě nějaké autority...![]()
![]()
![]()
littlearts2 píše:navštěvovalo školu pana Huška-Trosky!!! ...
Realita někdy bolí jak kopanec mezi nohy ale je třeba přiznat že to je tak jak to je!!! Jinak ještě k současnosti-v Čr je skoro deset let a ukaž mi některé jeho dobré žáky....???Nikoho nevidim
JRup píše:tonglong píše:... Ja jsem se ucil Tai Chi 22 let a to jsem byl se svym ucitelem denne...
Procházím diskuze a po dlouhé době něco k Taijiquan. Mám u toho takovou technickou nesrovnalost. Zmiňuješ, že jsi byl se svým učitelem Taiji 22 let, i když jste se podle článku…
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... cle&sid=94
… seznámily v roce 1985 a on zemřel 1994. Dále si nedokážu představit jak člověk, který se BU profesionálně neživí a cvičí více stylů u více učitelů může být se svým učitelem Taiji denně. To jsi u něho bydlel? Je to tak?
Díky za doplnění.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků