malik píše:nechce se mi vcěřit, že by Standa Lánský byl proti výcviku reálu ve svém klubuale je otázkou, co je to vedení?Pan Pardubický?Mladý kluk?S jakými zkušenostmi?
Tak tomu věř.
NAIA píše:malik píše:nechce se mi vcěřit, že by Standa Lánský byl proti výcviku reálu ve svém klubuale je otázkou, co je to vedení?Pan Pardubický?Mladý kluk?S jakými zkušenostmi?
Tak tomu věř.
malik píše:NAIA píše:malik píše:nechce se mi vcěřit, že by Standa Lánský byl proti výcviku reálu ve svém klubuale je otázkou, co je to vedení?Pan Pardubický?Mladý kluk?S jakými zkušenostmi?
Tak tomu věř.
se Standou Lánským jsem cvičil ještě v Holici, pak jsme si šli každý svou cestou, on se trhl od WJJKO a založil OSS, kde to snad rozjel dobře.Já si prošel obdobím "tradice" , abych se zařadil do klubu "přátel reality", byl jsem se na Standu párkrát podívat a zdálo se mi, že to má pod kontrolou.Jinak nevím, nejsem zasvěcený do reality olomoucké školy sebeobrany, každopádně bych čekal, že se Standa do rozvoje streetfightu na olomoucku opře a rozjede to...
každopádně by mě zajímalo jak to tam funguje teď
xiuwei píše:A co tahle škola ? Vyučuje zde p.Hradecký.
http://www.serrada.cz/vyuka/rbsd/rbsd.html
Hrada se nejak nasypal. Si ho pamatuji jeste z pocatku 90-tych let. Na escrime se projevoval jako nevyrazna myska, ktera mrkla kdykoli se nekdo naprahl nebo zarval
xiuwei píše:LUEN:Hrada se nejak nasypal. Si ho pamatuji jeste z pocatku 90-tych let. Na escrime se projevoval jako nevyrazna myska, ktera mrkla kdykoli se nekdo naprahl nebo zarval
Tak to jsem překvapený. Já jsem myslel,že byl a je (patří) mezi top instruktory (cvičil i URNU v 90létech).Byl toho plný časopis (BUDO,FIGHTERS).
To asi byly počátky jeho studia a seznamování s BU, ne ?
NAIA píše:Zdravím, tady je video ze semináře co dělal LaMa v Olomouci v květnu. Je to sestřih ze závěrečného cvičení. Video stříhal sám Laďa tak se mrkněte:
http://www.youtube.com/watch?v=tB7Quck-klY
Proc hned soukrome? Vzdyt uz se tu par skol pekne zostra propralo, tak proc ne i zrovna tuto? Zajimaji me tve zkusenosti, NAIA, tak se podelNAIA píše:Podívej radší to budem řešit soukromě. Uzavřel bych to tím, že na Dukle už si reálnou sebeobranu nezacvičíš. Cvičí tam JJ ale není JJ jako JJ
NAIA píše:lidí co maji stejný pohled na věc je v ní velmi málo
Gino píše:Ja uz toho tady na forech napsal az moc. Pokritizoval, poobhajoval...
NAIA píše:lidí co maji stejný pohled na věc je v ní velmi málo
Gino píše:kamiwaza... pokud mi prozradis z jakeho duvodu bych to mel pro tebe udelattak ti preposlu nejake SZ, kterymi jsem tu pred nedavnem nekomu vysvetloval svuj postoj.
Gino píše:Proc hned soukrome? Vzdyt uz se tu par skol pekne zostra propralo
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník