NAIA píše:V Keysi maji tak neco podobneho jako 3P Cover. Mě víc sedí ta varianta co dělá Rodney. Ale ukazuje to na podobný styl myšlení nebo zkušenosti. A to je dobře.
http://keysikfm.com/instructors.php
Pár těch instruktorů je tam tím způsoben zabalených. Lépe to kryje bradu ale moc mi nesedí ten odkrytý vrch hlavy. Ale má to podobnou myšlenku. Ten Rodneyho má zase více odkrytou bradu.
Spíš by mě zajímalo jestli tam také spárují. Protože sparring převážne s lokty a hlavou musí být dost masakr.
nevím co jen na tom netradičního, v PTK empty hands je tohle běžně používanej standart, a myslím, že i v jinejch FMA. Ale je fakt, že nemáme tak dobrej marketing a PTK je systém s dávnou a dlouhou historií, takže žadná extrahyperstreet novinka a tudíž vlastně v dnešní době skoro nefunčníDrGlock píše:..Líbí se mi, jak je KFM netradiční. Každej chlap se od přírody bije na pěsti, všichni předpokládají útoky pěstma, ale představte si ten moment překvapení, když se na vás někdo rozjede jen loktama, hammerama a hlavou...
BuFF píše:nevím co jen na tom netradičního, v PTK empty hands je tohle běžně používanej standart, a myslím, že i v jinejch FMA. Ale je fakt, že nemáme tak dobrej marketing a PTK je systém s dávnou a dlouhou historií, takže žadná extrahyperstreet novinka a tudíž vlastně v dnešní době skoro nefunčníDrGlock píše:..Líbí se mi, jak je KFM netradiční. Každej chlap se od přírody bije na pěsti, všichni předpokládají útoky pěstma, ale představte si ten moment překvapení, když se na vás někdo rozjede jen loktama, hammerama a hlavou...![]()
![]()
Já okolo sebe tyhle techniky vidim pořád tak moc nechápu to "málokde" ale je fakt, že se asi pohybuju mimo běžný a zavedený styly (i když je to paradox cvičím něco co má dost dávnou tradici a přitom je to novinka-aspoň u násJendis píše:já bych do toho marketing až tak netahal.....netradiční je to proto,páč je to "málokde" k vidění...a o FMA taky nemá tolik lidí až tak přehled.Sic je to lepší,než to bejvalo,ale pořád nejsou toliko v povědomí,jako jiné BU.....
diablik píše:ale zabudnite ze tym oslnite dobreho mma fightera ,nedajboze klinciara...ono ani CM kryt nie samospasitelny
Jendis píše:Já vím,že mi neporadíš,to ani felčaři....já to nepsal kvůli ničemu jinému,než kvůli tomu,proč mne to zajímá.Ale myslím,že ti lidi,co to "vynalezli",nějakej ten streetfight za sebou maj....![]()
Já už pár taky,takže vím,že boj pod tlakem(a nemusí to být ani x-boxer),stačí někdo,kdo má bomby a rube,není žádná prdel.
Hele....kde cvičíš CM,s kým.....zajímá....pošli SZ......teda,jestli se chceš podělit....(možná tuším)
diablik píše:..skusal si robit ten laktovy Keysi kryt ala CM aj v sparingu pod riadnymi bombami a pressom supera ?Pokial nie ,tak skus a uvidis co vsetko prejde na bradu,ocnice,nos...atd.mam to dobre odskusane a viem ze taky otvoreny kryt ako mali ti borci velmi boli-jak svina ,hlavne v graplingovych rukavickach...takze filozofiu a akademiku adresuj niekde inde
..v sparingu sa lame chleba a nie pri driloch
Jendis píše:Chlopi...ať se nám to tu nezvrhne v nadávání a cinty......mně osobně se KFM celkem zamlouvá a nikdo tu nikoho nenutí ke cvičení,nebo oslavování.....prostě někdo rád holky,někdo vdolky....a někdo obojí,nejlépe naráz.![]()
diablik píše:makot,omakoto,makoto..ja sa nedivim nad nicim,pokial si precitas moje predosle posty tak som sa celkom toho keysi systemu zastal,ale kedze cvicim nieco kde sa relat. podobne kryje a kedze som uz dostal pocas drilov a sparovaciek par peciek do ksichtu a to som sa snazil robit laktovy kryt na uzko za pohybu s circlingom atd.,ale asi som nerobil pretoze som chvatol do huby tak som si dovolil podotknut ze sa mi nepozdava jak to robia...osobne som velmi maly panko aby som hodnotit keysi systemJe to krasne ze sa ti to paci,ako z estetickeho hladiska to malo taky ten "basmansky" drive
hlavicky parada aj ked niektore dost signalizovane ale budiz..osobne sa mi to paci omnoho viac ako kopec videi o kravmage na youtube..spokojny?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků