4Makoto...mrkni na SZ.....
Ono...já osobně bych hrozně rád viděl live jak CM,tak KFM......co viděl,zkusil zacvičit.Reference jsou,na obé,více než gut.......
BuFF píše:Já okolo sebe tyhle techniky vidim pořád tak moc nechápu to "málokde" ale je fakt, že se asi pohybuju mimo běžný a zavedený styly (i když je to paradox cvičím něco co má dost dávnou tradici a přitom je to novinka-aspoň u násJendis píše:já bych do toho marketing až tak netahal.....netradiční je to proto,páč je to "málokde" k vidění...a o FMA taky nemá tolik lidí až tak přehled.Sic je to lepší,než to bejvalo,ale pořád nejsou toliko v povědomí,jako jiné BU.....). A marketing maj dobrej v tom, že takovouto běžnou věc ukážou jako novou a lidi to i tak vnímaj, to považuju za povedený. A já to oceňuju, dnes je potřeba vždy zaujmout něčím jiným než maj ostatní a novinky vždycky táhnou víc než něco co už tady je, novej JAR je vždy lepší jak ten starý mycí prostředek
. Samozřejmě, že Keysi je funkční systém stejně jako desítky dalších, ale nakonce je to vždy jen a jen na tom jednotlivci jak moc cvičení dává a jak mu to funguje když je potřeba.
Neznám Keysi osobně, takže to nemůžu srovnávat, ale myslím si že ty prvky o kterejch se tady mluví jako o "málokdek vidění" kladivové údery, utoky na ruce a klouby soupeře, udery hlavou atd. jsou u nás velmi běžné a dost se na to zaměřujeme. Jak už bylo zmíněno v Keysi je vidět hodně prvků z FMA takže si myslím, že je to dost podobný. Samozřejmě oni to maj jinak poskládaný a jsou noví,lepší, silnější, voňavější atd.DrGlock píše:A máte to tak promakaný, jako v Keysi, kde se na to zřejmě vyloženě specializujou? Znám spoustu stylů, kde se taky jedou tyhle věci, i u nás je cvičíme, ale nikde jsem to ještě neviděl v pojetí, v jakým to dělají v Keysi. A pokud můžeš zodpovědně říci, že to cvičíte taky tak, rád se k vám přijedu něco přiučit a určitě nejen já.
Na můj vkus některý věci moc složitý, ale z promo videa nelze soudit. Určitě jim to asi funguje, hlavně lidem se to hodně líbí, je to žhavá novinka, používal to BATMANDefendu píše:Soupeř na tom novém promovideu dává ůder pěstí (což je relativně snadný útok pro člověka co umí dát pecku),ale obránce s rukama přilepenýma na hlavě do tý ruky dává bombu loktem,přitom se celej natočí,přikrčí a ještě švihne loktem-prostě mě osobně to přijde zbytečně,no jak to napsat......rozpohybované?Prostě mám za to,že by se to dalo udělat jednodušeji-s menším zapojením svalů...
DrGlock píše:diablik: Napsal jsi sem zajímavé myšlenky a mám dotaz. Myslíš si, že Keysi je vhodnej styl boje pro sportovní zápasy a že by takovým způsobem šlo spárovat?
DMC píše:Z toho promovidea me docela zaujaly ty hlavicky, mel bych otazku pro ty co to cvici(li):
Je to k necemu?Myslim tu techniku, kdy clovek zapichne protivnikovi hlavu pod celist, a pak s ni svihne nahoru a dozadu...
Chapu, ze cilem je nejspis vykloubit celist, ale z nekolika experimentu, ktere jsem provadel na treninku, mi vychazi, ze mu misto toho hlava proste jenom "uleti" dozadu a efekt temer nulovy.
Kdyz mu clovek tu hlavu chytne obema rukama, tahne dopredu a PAK az pohodi hlavou, tak to je jiny kafeAle co jsem koukal, tak to vsude v tom videu delaji bez uchopu.
Mohl by to nekdo znaly okomentovat, ev. mi rict, jestli mi jenom nechybi nejakej grif?
NAIA píše:No jsem rad ze ti Bob zatapi stejne jako me:) Tip by tu nejaky byl, ale na ten jsi jiste prisel take. Zatnout zuby a vydrzet to:)
Makoto píše:...musime ted drit, kdyz uz jsme se s nimi dohodli na dlouhodobe spolupraci. BTW, pokud to vyjde, tak za rok, rok a pul tu uz mozna bude ceske zastoupeniTed s nimi probirame detaily ohledne jejich instruktorskeho planu vycviku a protoze nejsme uplni zacatecnici v BU, melo by to jit vcelku rychle nahoru (aspon nam to tak rekli, pote, co nas videli cvicit
Takze kdo pak bude mit zajem, nebude muset jezdit do Nemecka, Spanelska ci Anglie.
Jendis píše:Makoto píše:...musime ted drit, kdyz uz jsme se s nimi dohodli na dlouhodobe spolupraci. BTW, pokud to vyjde, tak za rok, rok a pul tu uz mozna bude ceske zastoupeniTed s nimi probirame detaily ohledne jejich instruktorskeho planu vycviku a protoze nejsme uplni zacatecnici v BU, melo by to jit vcelku rychle nahoru (aspon nam to tak rekli, pote, co nas videli cvicit
Takze kdo pak bude mit zajem, nebude muset jezdit do Nemecka, Spanelska ci Anglie.
Tak tohle je moc moc dobrá informace....![]()
![]()
Makoto píše:, pokud to vyjde, tak za rok, rok a pul tu uz mozna bude ceske zastoupeni
Toman píše:Makoto píše:, pokud to vyjde, tak za rok, rok a pul tu uz mozna bude ceske zastoupeni
Jardo pokud vím tak toto si tvrdil o Vacirca BJJ
diablik píše:Jendis píše:
Tak tohle je moc moc dobrá informace....![]()
![]()
..no vidis Jendo a mas to tu..konecne si zacvicis podla svojho gusta
![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník