kik píše:Ahoj já bych měl zájem si zaspárovat s nějakým kendistou akorát nemám výbavu na to nikdy jsem kendo nedělal nešlo by to někde pujčit?
Se domluv s klukama,co Kendo dělají....a zajdi za nima do dojo.

kik píše:Ahoj já bych měl zájem si zaspárovat s nějakým kendistou akorát nemám výbavu na to nikdy jsem kendo nedělal nešlo by to někde pujčit?
Jendis píše:kik píše:Ahoj já bych měl zájem si zaspárovat s nějakým kendistou akorát nemám výbavu na to nikdy jsem kendo nedělal nešlo by to někde pujčit?
Se domluv s klukama,co Kendo dělají....a zajdi za nima do dojo.
BuFF píše:A já bych ještě doplnil, že by ste měli mít alepoň základní znalosti ovládání zbraně (spíš větší znalosti) pro svojí i partnerovu bezpečnost.
Gino píše:EDIT: mno, tak vzhledem k poslednim dvou prispevkum BuFF a Harka rusim ucast "sve trojice". Preju vam hodne zdaru, at se to vyvede a snad se potkame nekdy jindy a nekde jinde (kam budou moci i ti, co nepatri mezi elitu :lol: ).
Hezky zbytek vikendu.
Rozhodne priznavam, ze vetsinu vasich zbrani jsem videl maximalne ve filmu, jsem zacatecnik i s tou tyckou escrimackou, mam jen zhruba zakladni znalosti a tedy rozhodne ne dost odcviceno.Hark píše:Pro začátečníky to v žádném případě neni.
Základní znalosti nestačí.
A k tomu je zapotřebí mít už dost odcvičeno.
.Hark píše:Jde mi o to se potkat, poznat, zablbnout si, nezranit se, navzájem si vyzkoušet skill a vyzkoušet si techniky různých evropských i exotických zbraní.
Gino píše: Jen jsem nechtel aby tam byl nekdo kdo by se na me koukal s myslenkou "co ten tady mezi nama dela"
Gino píše:Jendis - jo, Solo a Tyros maji v tomto smeru uz "vetsi znalosti" a "dost odcviceno"Jsem zvedavy. Setkani u luena mi bohuzel uniklo a tak te rad poznam tady, rovnou i s mecem v ruce
luen píše:Tak pak napiste jak jste dopadli ... ted mi to bohuzel nevyslo, ale priste![]()
Jendis píše:luen píše:Tak pak napiste jak jste dopadli ... ted mi to bohuzel nevyslo, ale priste![]()
Tak říkals,že tenhle termín asi ne...že spíše později.Jasně,že dáme vědět....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků