spider píše:... A jak to vidíte vy?
ukropcany píše:a to hara...![]()
graver píše:ukropcany píše:a to hara...![]()
Ano, hara je základ všeho. Já mám na jeho rozvoj zvláštní tajnou techniku - posilování zevnitř. Když to přeženu, občas mi uniká přebytečná ki, ale jinak to funguje - mé hara je velmi mohutné![]()
Kolegy z vnitřních stylů prosím, aby to nechápali jako nedostatek respektu
zdenekk píše:...
PS4: Jinak jsem si už mnohokrát všiml, že lidé z Brna kolem Ingweho jsou dosti skeptičtí, co se týče věcí, které nedělají oni sami. A to je jejich slabostí. Nic ve zlém.
ingwe píše:
p.s.: aby byl můj postoj kompletní - něvěřím v ki-mástry, nevěřím v reiki, nevěřím ve znamení zvěrokruhu, nevěřím v numerologii, nevěřím v boha... jsem ztělesněná skepse
TierraZ píše:ingwe píše:
p.s.: aby byl můj postoj kompletní - něvěřím v ki-mástry, nevěřím v reiki, nevěřím ve znamení zvěrokruhu, nevěřím v numerologii, nevěřím v boha... jsem ztělesněná skepse
Muj skromny dotaz zni: " Neveris ani sobe???"
zdenekk píše:Problém názorů na Ki je jejich polarita. Pokud jste skeptici, sami se ochuzujete o možnost poznat něco víc. Pokud po tom naopak bažíte, zacházíte při hledání do slepých uliček. Ideální je neutrální postoj. Nechat to běžet a pokud to k Vám má dojít, tak to dojde.
brtnik píše:...
v BU přece člověk nikdy nedojde do cíle. To je přeci pěkné![]()
...
qBrona píše: Jistě existovali mistři v Japonsku, kteří tuto mimořádnou energii dokázali použít i na venek, jako způsob boje.
spider píše:qBrona píše: Jistě existovali mistři v Japonsku, kteří tuto mimořádnou energii dokázali použít i na venek, jako způsob boje.
To je zajímavé, můžeš to prosím trochu rozvést? Co si lze pod takovým bojovým nasazením představit?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků