Bombing píše:radši sedí celé dny u počítačů nebo v hospodách
Bombing píše:Doufám že mohu tikat
Bombing píše:... Jaké máte teda tipy na rozvoj kvalitní síly atd? ...
graver píše:Ono je to vůbec nějaký zamotaný. Dneska je v módě posilka, každý básní o tom, kolik udělá na benchpressu, ale s vlastním tělem posiluje málokdo. Znám kluka, který je ve fitku 2x týdně, ale když má udělat 20 kliků na seiken, je v ..... (ne, že bych já nebyl).
migli píše:Bombing píše:... Jaké máte teda tipy na rozvoj kvalitní síly atd? ...
co je to kvalitni sila? kazdy ma trochu jine pozadavky - boxer, zapasnik, powerlifter...
nicmene me oblibene tipy jsou:
300 workout
www.rosstraining.com
Bombing píše:Myslím takovou sílu a kondici aby člověk vše zvládl v pohodě. Já jsem se tedy ted zařekl a tohohle chci nějak tak dosáhnout. Myslím že se člověk pak cítí lépe atd. Já osobně už neuznávám nějaké hrany. Jen svaly valy a svaly. to je o ničem...
spider píše:Bombing píše:Myslím takovou sílu a kondici aby člověk vše zvládl v pohodě. Já jsem se tedy ted zařekl a tohohle chci nějak tak dosáhnout. Myslím že se člověk pak cítí lépe atd. Já osobně už neuznávám nějaké hrany. Jen svaly valy a svaly. to je o ničem...
Chápu tvůj pohled. ale kyždý, kdo si trochu víc přichl k činkám ti potvrdí, že získat pár kilo svalů jako naturál není vůbec tak jednoduché a rychlé, jak by se mohlo zdát. Zejména ženy se stále bojí nadbytku svalové hmoty, a přitom nic není realitě vzdáleno víc, než že se jim něco podobného přihodí
Bombing píše:Sám jsem nabarl také celkem dost svalů ale ted se zamerim na sílu a kondici. Ponevadz svaly neznamenají sílu to vůbec a kondici ani náhodou. To je dle mého dulezitejsí nez svaly. nevím, hlavne v obrane sebe...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků