NAIA píše:Jinak držím palce abyste co nejdříve přitáhli KFM do ČR.
A já se přidávám.....

NAIA píše:Makoto:
Chci se zeptat. Ve vasem clánku jsem cetl ze KFM se specializuje na civilní sebeobranu. V čem se liší od různých (mnohdy rádoby) armádních stylů?
NAIA píše:A také se chci zeptat, jestli mají lidé KFM také nějak rozvinutou výuku z hlediska předkonfliktu, postkonfliktu atd...?
Vím že jste tam byli jen jednou, ale kdybyste se náhodou zeptali tak by mě to zajímalo.
severin píše:Někde jsem četl,že na 1.Dan musíte dát kop z otočky o 360 stupňů.Doufám,že se Makoto pořádně roztahuješ![]()
severin píše:,tématické semináře za cca 75Eur-150Eur a víc /??/,zkouškový program pokud možno soukromou cestou.Abys to mohl učit,tak určitě potřebuješ licenci a na tu existuje zajímavý systém podmínek,který vyjde na velmi slušnou sumičku.
Doufám,že vám to vyjde a opravdu to tady rozjedete,rozhodně vám ty začátky nezávidím.
to je právě ta finta, nalákaj tě na lokty, zapltíš si poplatky a pak najednou rozštěpy,provazy, kopy z otočkyMakoto píše:Doufam, ze je to kachna. Nikdo z nich tam nevypadal na nejakeho kopalistu
Makoto píše:Maji jeden program pro lidi, kteri se to chteji naucit, ale nechteji to ucit (600 GBP) a pak program, ktery je pro instruktory (1.500 GBP) Do toho jeste soukrome hodiny a jsme rocne minimalne na "krasnych" 60.000 kc....Ceka nas dlouho cesta....a snad to bude stat za to....
Panda píše:Bohužel věci které nejsou tak masově rozšířené jsou většinou drahé...a obzvláště v naší republice to platí o některých FMA obzvláště...nedávno jsem si říkal že bych na jedno zašel protože to bylo jedno z mála které jsem ještě nezkusil, a cena mě bezkonkurebčbě odradila![]()
severin píše:Makoto píše:Maji jeden program pro lidi, kteri se to chteji naucit, ale nechteji to ucit (600 GBP) a pak program, ktery je pro instruktory (1.500 GBP) Do toho jeste soukrome hodiny a jsme rocne minimalne na "krasnych" 60.000 kc....Ceka nas dlouho cesta....a snad to bude stat za to....
Takže asi 171tis - 360tis za 1.dan.To nemusí být moc,když vám předají opravdu kvalitní systém výuky.Mě,jako fanouška Panantukanu, to rozhodně zajímá,hlavně pokud by semináře v Praze nepřesahovaly 1500Kč.Ted mě spíš zajímá,kdy začnete,kolik z vás do toho půjde a jak rozčleníte výuku u vás v klubu ? To by znamenalo,že částečně upustíte od JuJutsu a pojedete jen Yamaue AKJ a Keysi ?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník