Uuuuf, konečně jsme se prolezl všemi příspěvky..
Zajímavě se to vyvíjelo, od bitek na ulici přes erotické povídky po Anarchisti vs Náckové.
Mno, tak abbch jen zbytečně nespamoval, tak se taky lehce vyjádřím
1) Nejlepší obranou je ryhclý úprk - ať si o Vás mylsí, že jste srabi, alepsoň si zachráníte kůži.
2) Pokdu to nejde, zneškodnit nejbližšího soupeře. Neznamená to sice, že se ostatní zběsile a s křikem rozutečou, ale na druhou stranu jim to alepsoň lehce nahlodá morálku.
3) Hodně se to mluvilo o pákách, hodně pro i hodně proti. Mně osoběn jejich využívání nedělá problémy. Má zkušenosti, že hlavně Vás každý hned za něco chytá a to se pak páky nasazují jedna radost. Případně to jde jen přímým úderem na solar, hrtanu nebo podobných choulostivých míst
4) Kdyby se náhdou někdo ptal jestli dlěám nějaké BU, tak jsem kdysi za dětských let provozoval aikido - Nic ve zlém, líbí se mi, ale neviděl jsem v něm praktické využití. Je to jen takový taneček

(Dnešní Aikido co se vyučuje je jen Aikido starého muže, které je zaměřené více na filozofii než na praktičnost.) Mno a momentálně jsem poměrně nedávno - Teprv v půlce Listopadu - začal chodit na Bujinkan, něco jsem o něm studoval a kdesi cosi a clekem dost mě uchvátil. víc o něm, ale bduu moci říct víc, páč bez delšího tréninku a lepšího poznání můžu mudrovat co chci a stejnak to nebude pravda.
5) Lilu: Pravda, odtud tě takhel nikdo zntá nemůže, ale jevíš se jako sebevědomá holka, která si dokáže stát za svým. Jen tak dál
6) Anarchisti a Náckové. Hodně se tu ochomítáte těmi názvy, ale znáte jejich skutečný význam?
Anarchista je člověk neuznávající jakýkoli druh nadvlády.
Nácek je zase ten typ člověk,a co má v sobě zafixovaný rasismus a yenofobii a má tendenci se družit s podobně smýšlejícími a dokazovat všem jak "jací to jsou borci" tím, že mlátí halva nehlava, vše co se jim nezdá - Většinou cikány.
Tak, teď se na mě snad nesesype hromada výčitek typu:
-Děláš BU krátkou dobu, víš o nich prd.
-Aikido je ale vážně dobrý a účinný.
-Nejsi ten typ člověka, kterého bych rád viděl v nějakém Bu či BS
Uf.. Je to můj první příspěvek na tomhle serveru ,tak mě nelinčujte

Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.