BITKY NA ULICI

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod cudles » stř 28. lis, 2007 21:08

Ponocnej píše:
Jacopo píše:
cudles píše:
Jacopo píše:Heledte... anarchisti maji jointy v hube, jak tady nekdo rikal... ale neskodi tim nikomu... co já znám nácky, tak těm je jedno, koho zrubou... jenom se schovávají za to, že chou tu naši zemičku vyčistit... ať ji vyčistí od sebe.... a to že na ně šli anarchisti v te Praze v presile a tvrde je jenom dobre... nasilim proti nasili... proti tomu se jinak bojovat neda... budme radi, ze se jich anarchisti neboji!!!

No comment :roll: 8)

Co jsem řekl tak dementního? :?:

mozna to nasili proti nasili je proti filosofii slovutneho streetfightu AI-KI-DO

:D :D :) :lol: :roll:

Takže jsi se rozhodl provokovat :?: :?: :evil: :evil: Možná bys nebyl za takového ubožáka kdyby sis nejprve počkal na mou odpověď :lol: 8)
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ponocnej » stř 28. lis, 2007 22:22

Cudles : nebud takova citlivky a necerti se jako certik ze skatulky :) rovnez nemam nic proti aikidu proti gustu zadny disputat

jinak nackove napadaji slusne lidi v presile tak se nemuzou divit ze slusny lidi napadaji potom v presile je zkratka zvolili si to a znaji rizika toho schvalovat holokaust a napadat ostatni - nedelaji to asi proto aby je slusny lide meli radi

jinak chapu ze je to typicka ceska mentalita rict o vrahovi i obeti ktera se treba brani neco jako " no jo kreteni jsou oba nevedi o cem to je " nebo podobny hlod jde o to ze nekteri lidi neumi vzit zivot do vlastnich rukou a prijmout odpovednost tak samozrejme nadavaji na lidi co todle dokazou
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Shrek » stř 28. lis, 2007 22:27

Ja osobne nemam rad nacky ani anarchisty.....Nevidim zadny hrdisntvi jit na nejakej pochod...a tam ze sebe delat debila tim ze budu rvat na tu druhou stranu proti ktere stojim a pak se s nima pobit...To umi kazdej idiot...Kazdej muze tam jit a mlatit se dokud nechcipne...Fakt na tom hrdistvi neni...A kdo brani jednu nebo druhou stranu...No neodsuzuju ho...Ale kdyby ste delaly radsi neco uzitecnejsiho... :roll:
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod cudles » stř 28. lis, 2007 23:24

Ponocnej píše:Cudles : nebud takova citlivky a necerti se jako certik ze skatulky :) rovnez nemam nic proti aikidu proti gustu zadny disputat

jinak nackove napadaji slusne lidi v presile tak se nemuzou divit ze slusny lidi napadaji potom v presile je zkratka zvolili si to a znaji rizika toho schvalovat holokaust a napadat ostatni - nedelaji to asi proto aby je slusny lide meli radi

jinak chapu ze je to typicka ceska mentalita rict o vrahovi i obeti ktera se treba brani neco jako " no jo kreteni jsou oba nevedi o cem to je " nebo podobny hlod jde o to ze nekteri lidi neumi vzit zivot do vlastnich rukou a prijmout odpovednost tak samozrejme nadavaji na lidi co todle dokazou

Nechápu ten poslední odstavec,a nevím zda-li byl určen mě. Ale pro vysvětlení,nezastávám se ani jedné strany,a obě vůbec nemusím.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 28. lis, 2007 23:26

Shrek píše:Ja osobne nemam rad nacky ani anarchisty.....Nevidim zadny hrdisntvi jit na nejakej pochod...a tam ze sebe delat debila tim ze budu rvat na tu druhou stranu proti ktere stojim a pak se s nima pobit...To umi kazdej idiot...Kazdej muze tam jit a mlatit se dokud nechcipne...Fakt na tom hrdistvi neni...A kdo brani jednu nebo druhou stranu...No neodsuzuju ho...Ale kdyby ste delaly radsi neco uzitecnejsiho... :roll:

Plně souhlasím.Nemluvě o svinstvecch jako dlažební kostky atd. Když už mají tu potřebu konfrontovat se,tak ať se sejdou někde za městem,nebo na poli,a tam ať se třeba pobijí :P
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ponocnej » čtv 29. lis, 2007 0:25

cudles píše:
Ponocnej píše:Cudles : nebud takova citlivky a necerti se jako certik ze skatulky :) rovnez nemam nic proti aikidu proti gustu zadny disputat

Nechápu ten poslední odstavec,a nevím zda-li byl určen mě. Ale pro vysvětlení,nezastávám se ani jedné strany,a obě vůbec nemusím.

odstavec byl urcen vsem kdo hazeji antifasisty a nacky do jednoho pytle je to to same jako hazet do jednoho pytle vrahy a ty co jsou proti vrahum
zlodeje a ty co jsou proti zlodejum atd atd

resil sem ze je ceska mentalita jen prihlizet a kazdy kdo udela neco vic nez ze nadava u piva je hnedka v ocich verejnosti pomalu horsi nez ten agresor :roll:
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Shrek » čtv 29. lis, 2007 9:29

Me neprijde normalni jit nekoho zbit a delat bordel v cely meste jen kvuli tomu ze ma jinej nazor na jednu vec.Takze kdyz ja mam jinej nazor na to nez ty tak te pudu zmlatit?Bylo by to tak spravne?Podle me ne....Tim ze si clovek zvedne ego ze hodi dlazebni kostku nebo nekoho zezadu prasti basebalkou nebo ho pichne zezadu nozem do ledvin mi neprijde jako hrdinstvi...CHodej tam lidi co sou z neceho flustrovany a maj potrebu jit ukazat svetu jaky sou hrdinove ze tam jsou...A ze delaji bordel...
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ponocnej » čtv 29. lis, 2007 12:04

Shrek píše:Me neprijde normalni jit nekoho zbit a delat bordel v cely meste jen kvuli tomu ze ma jinej nazor na jednu vec.Takze kdyz ja mam jinej nazor na to nez ty tak te pudu zmlatit?Bylo by to tak spravne?Podle me ne....Tim ze si clovek zvedne ego ze hodi dlazebni kostku nebo nekoho zezadu prasti basebalkou nebo ho pichne zezadu nozem do ledvin mi neprijde jako hrdinstvi...CHodej tam lidi co sou z neceho flustrovany a maj potrebu jit ukazat svetu jaky sou hrdinove ze tam jsou...A ze delaji bordel...

"Takze kdyz ja mam jinej nazor na to nez ty tak te pudu zmlatit?"

tak uz sme se dostali bliz ... nackove maji sice jinej nazor a za nej mlati ostatni tudiz se nesmuzou divit kdyz se jim verejnost postavi [pro media jsou to anarchisti ale nemyslim si ze je tam pravych anarchistu nejak moc]
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ponocnej » čtv 29. lis, 2007 12:08

Shrek: kdyz uz si dal tak peknej priklad jestli je v poradku kdyz bys me napadl kuli jinemu nazoru muzu odpovedet ze neni ale doufam ze je v poradku kdyz se napadeny zacne branit .... a verejnost pak rekne ze jsou vlastne oba stejny :lol:
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jacopo » čtv 29. lis, 2007 14:36

Já na to kašlu už... stejnak sem jen za debila... asi to chapu trosku jinak nez nekteri tady
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TF » čtv 29. lis, 2007 14:37

Ponocnej píše:
cudles píše:

odstavec byl urcen vsem kdo hazeji antifasisty a nacky do jednoho pytle je to to same jako hazet do jednoho pytle vrahy a ty co jsou proti vrahum

resil sem ze je ceska mentalita jen prihlizet a kazdy kdo udela neco vic nez ze nadava u piva je hnedka v ocich verejnosti pomalu horsi nez ten agresor :roll:

já sem taky antifašista moji kámoši jsou taky antifašisti a moje máma je určitě taky antifašista :lol: ale nikdo z nich rohzhodně není ANARCHYSTA :idea: to že anarcyhsti bojujou proti náckům je fajn ale oni bojujou ještě proti systému globalizaci vládě atd atd..... tak proč se jich zastávat jen proto že někde stáli proti náckům? to tam stáli taky židi a široká veřejnost
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ponocnej » čtv 29. lis, 2007 14:44

TF píše:
Ponocnej píše:
cudles píše:

já sem taky antifašista moji kámoši jsou taky antifašisti a moje máma je určitě taky antifašista :lol: ale nikdo z nich rohzhodně není ANARCHYSTA :idea: to že anarcyhsti bojujou proti náckům je fajn ale oni bojujou ještě proti systému globalizaci vládě atd atd..... tak proč se jich zastávat jen proto že někde stáli proti náckům? to tam stáli taky židi a široká veřejnost

problem je ze media oznaci za anarchistu kde koho [treba i ne-zakladnak] a nerekl bych ze se to zaklada na pravde ... jinak zidi a politici samozrejme taky vystoupili proti nackum pod ochranou policie si pripnuli zidovske hvezdy a hrali si na zidovsky sabes no alespon ze policie mela dost prace s tim chranit zidacky a politiky sbirajici bez nebezpeci politicke bodicky a nezbylo ji uz dost sil na ochranu nacku :P
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Shrek » čtv 29. lis, 2007 14:46

Dle meho nema normalni clovek duvod se zastavat bud nacku nebo anarchystu kazdej ma neco...Kdyz je nekdo tak blbej ze se de pobit pro nic za nic...tak takovejm lidem uz asi neni pomoci.
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Emiel » čtv 29. lis, 2007 21:40

Uuuuf, konečně jsme se prolezl všemi příspěvky..
Zajímavě se to vyvíjelo, od bitek na ulici přes erotické povídky po Anarchisti vs Náckové.

Mno, tak abbch jen zbytečně nespamoval, tak se taky lehce vyjádřím :)

1) Nejlepší obranou je ryhclý úprk - ať si o Vás mylsí, že jste srabi, alepsoň si zachráníte kůži.

2) Pokdu to nejde, zneškodnit nejbližšího soupeře. Neznamená to sice, že se ostatní zběsile a s křikem rozutečou, ale na druhou stranu jim to alepsoň lehce nahlodá morálku.

3) Hodně se to mluvilo o pákách, hodně pro i hodně proti. Mně osoběn jejich využívání nedělá problémy. Má zkušenosti, že hlavně Vás každý hned za něco chytá a to se pak páky nasazují jedna radost. Případně to jde jen přímým úderem na solar, hrtanu nebo podobných choulostivých míst ;)

4) Kdyby se náhdou někdo ptal jestli dlěám nějaké BU, tak jsem kdysi za dětských let provozoval aikido - Nic ve zlém, líbí se mi, ale neviděl jsem v něm praktické využití. Je to jen takový taneček :) (Dnešní Aikido co se vyučuje je jen Aikido starého muže, které je zaměřené více na filozofii než na praktičnost.) Mno a momentálně jsem poměrně nedávno - Teprv v půlce Listopadu - začal chodit na Bujinkan, něco jsem o něm studoval a kdesi cosi a clekem dost mě uchvátil. víc o něm, ale bduu moci říct víc, páč bez delšího tréninku a lepšího poznání můžu mudrovat co chci a stejnak to nebude pravda.

5) Lilu: Pravda, odtud tě takhel nikdo zntá nemůže, ale jevíš se jako sebevědomá holka, která si dokáže stát za svým. Jen tak dál :)

6) Anarchisti a Náckové. Hodně se tu ochomítáte těmi názvy, ale znáte jejich skutečný význam? :P
Anarchista je člověk neuznávající jakýkoli druh nadvlády.
Nácek je zase ten typ člověk,a co má v sobě zafixovaný rasismus a yenofobii a má tendenci se družit s podobně smýšlejícími a dokazovat všem jak "jací to jsou borci" tím, že mlátí halva nehlava, vše co se jim nezdá - Většinou cikány.

Tak, teď se na mě snad nesesype hromada výčitek typu:
-Děláš BU krátkou dobu, víš o nich prd.
-Aikido je ale vážně dobrý a účinný.
-Nejsi ten typ člověka, kterého bych rád viděl v nějakém Bu či BS
:) :P ;)

Uf.. Je to můj první příspěvek na tomhle serveru ,tak mě nelinčujte :)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lilu » pát 30. lis, 2007 18:14

Emiel píše:Uuuuf, konečně jsme se prolezl všemi příspěvky..
Zajímavě se to vyvíjelo, od bitek na ulici přes erotické povídky po Anarchisti vs Náckové.

Mno, tak abbch jen zbytečně nespamoval, tak se taky lehce vyjádřím :)

1) Nejlepší obranou je ryhclý úprk - ať si o Vás mylsí, že jste srabi, alepsoň si zachráníte kůži.

2) Pokdu to nejde, zneškodnit nejbližšího soupeře. Neznamená to sice, že se ostatní zběsile a s křikem rozutečou, ale na druhou stranu jim to alepsoň lehce nahlodá morálku.

3) Hodně se to mluvilo o pákách, hodně pro i hodně proti. Mně osoběn jejich využívání nedělá problémy. Má zkušenosti, že hlavně Vás každý hned za něco chytá a to se pak páky nasazují jedna radost. Případně to jde jen přímým úderem na solar, hrtanu nebo podobných choulostivých míst ;)

4) Kdyby se náhdou někdo ptal jestli dlěám nějaké BU, tak jsem kdysi za dětských let provozoval aikido - Nic ve zlém, líbí se mi, ale neviděl jsem v něm praktické využití. Je to jen takový taneček :) (Dnešní Aikido co se vyučuje je jen Aikido starého muže, které je zaměřené více na filozofii než na praktičnost.) Mno a momentálně jsem poměrně nedávno - Teprv v půlce Listopadu - začal chodit na Bujinkan, něco jsem o něm studoval a kdesi cosi a clekem dost mě uchvátil. víc o něm, ale bduu moci říct víc, páč bez delšího tréninku a lepšího poznání můžu mudrovat co chci a stejnak to nebude pravda.

5) Lilu: Pravda, odtud tě takhel nikdo zntá nemůže, ale jevíš se jako sebevědomá holka, která si dokáže stát za svým. Jen tak dál :)

6) Anarchisti a Náckové. Hodně se tu ochomítáte těmi názvy, ale znáte jejich skutečný význam? :P
Anarchista je člověk neuznávající jakýkoli druh nadvlády.
Nácek je zase ten typ člověk,a co má v sobě zafixovaný rasismus a yenofobii a má tendenci se družit s podobně smýšlejícími a dokazovat všem jak "jací to jsou borci" tím, že mlátí halva nehlava, vše co se jim nezdá - Většinou cikány.

Tak, teď se na mě snad nesesype hromada výčitek typu:
-Děláš BU krátkou dobu, víš o nich prd.
-Aikido je ale vážně dobrý a účinný.
-Nejsi ten typ člověka, kterého bych rád viděl v nějakém Bu či BS
:) :P ;)

Uf.. Je to můj první příspěvek na tomhle serveru ,tak mě nelinčujte :)

ad 5) myslim, ze clovek by se mel drzet sveho nazoru...
a neboj- lincovat Te budou - to tu oni radi...
Lilu
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Emiel » pát 30. lis, 2007 18:19

Lilu:
Jo tomu věřím. :D Jsem zvědavý, jak to schytám ;)
Máš pravdu, je moc dobré stát si za svým názorem, je-li správný ;)
Naposledy upravil Emiel dne pát 30. lis, 2007 18:38, celkově upraveno 1
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » pát 30. lis, 2007 18:26

Emiel píše:Lilu:
Jo tomu věřím. :D Jsem zvědavý, jak to schytám ;)
Máš pravdu, je moc dobrá stát si za svým názorem, je-li správný ;)

nevím proč bychom tě tu měli limčovat když není za co :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pát 30. lis, 2007 18:37

BTW:
Co si myslíte o využitelnosti BU v pouličních rvačkách?

Myslím si, že některé použitelné jsou určitě, alespoň co znám. Například takov Bujinkan - Nemá ani omezení na údery na citlivá místa, jako většina umění. Například v karate jsou, myslím, nemyslitelné údery do rozkroku, údery do očí, přišlapávání nohou k vyvedení z rovnováhy, tahání za uši a vlasy k dosažení zneškodnění protivníka a podobně. Většinu podobných úderů jsem neviděl v žádném BU jako povolené. Kdyžtak mě opravte ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 30. lis, 2007 19:41

Emiel píše:BTW:
Co si myslíte o využitelnosti BU v pouličních rvačkách?

Myslím si, že některé použitelné jsou určitě, alespoň co znám. Například takov Bujinkan - Nemá ani omezení na údery na citlivá místa, jako většina umění. Například v karate jsou, myslím, nemyslitelné údery do rozkroku, údery do očí, přišlapávání nohou k vyvedení z rovnováhy, tahání za uši a vlasy k dosažení zneškodnění protivníka a podobně. Většinu podobných úderů jsem neviděl v žádném BU jako povolené. Kdyžtak mě opravte ;)

..este ze si tu prisiel a uviedol si nas do problematiky zakazanych uderov a efektivity s tym spojenou :roll: :roll: ..este daco nam porozpravaj, povidej a kapanek prehanej..nic si nenechaj pre seba a podel sa so skazkami :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pát 30. lis, 2007 19:43

diablik:
Teď nevím, jestli to myslíš vážně, nebo si ze mě děláš srandu. (vypadá to spíš na to druhé)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...