Tomkins píše:PS: Drogy neberu
Ano souhlas všem co berou drogy ,hlavně policistům ,bych chtěl vzkázat:
Drogy nikomu neberte kupujte si je za vlastní.
Moderátor: Toman
lukaskon píše:Chceš kritiku? Tak já tě zasypu až nad hlavuale ber to konstruktivně ...
1. Když dáš úder vrať ho nejkratší cestou k bradě ať se bráníš. Ty dáš ránu a ruka ti většinou padne k břichu, v tu dobu chytněš ránu na hlavu a už sedíš.
2. Máš špatný postoj. Každý to jinak vyučuje, ale radím mít špičky nohou stejným směrem, přibližně v úhlu 30 stupňů. Nestůj jak Chaplin!
3. Pytel máš moc nízko, zvedni ho tak o 30cm.
4. Dáváš špatně háky, moc brzo zvedáš lokty a zvedáš je moc. Při dopadu úderu musí být ve výšce lokte. Akorát si ruku vykloubíš.
5. Zvedáky taky nejsou košér.
Ale máš celkem dobře rozloženou váhu a hlavně snahu tak se nenech odradit?
PS: nohám nerozumím takže kritiku přidá někdo jinej
ukropcany píše:V boxe máš mať špičky jedným smerom, ale to je dobré len pre box, z pohľadu MT je to zle, nakoľko sú pri takomto postoji zadné podkolenné šlachy prednej nohy príliš vystavené útoku...
Genesis píše:taky se zeptám trochu mimo. Asi si budu pořizovat přilbu na sparring, ptže nestojim o další otřes mozku. Mohli byste mi pls nějaký doporučit? pokud možno do litru? díky
Phaia píše:Genesis: do litru?? helmy obecne kupuj lepsi, hlavu mas jen jednu..... me se nejvic zamlouva od Toptenu... stoji 2300 cca
Panda píše:2 Ukropcany: To ja prave nevim jestli je jina, me prijde že by asi neměla byt, rana jako rana, ale vzhledem k tomu jak mi nedavno někdo vysvětlil jak moc se liší ideální rukavice na box od těch na kick-thai box, tak už raděj nedělám soudy... myslel jsem to tak že mi jí doporučil trenér boxu a ne kickboxu...mě přišla že má všechno, lícnice atd...ale viděl jsem par jakože kickboxerských a přišli mi víc gumové....pro přestavu tady je ta co mi doporučil trener myslim nebo je jí aspoň podobná http://www.piransport.cz/prodej/helmy/? ... ail&zid=99
a tohle je ta co vídám u kick boxeru http://www.hayashi.cz/helma-detail-2665.html
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků