luen píše:Makoto píše:Na diskusnim foru se diskutuje, v ringu se bojuje. Tak jako by jsi me vyfuckoval, kdybych chtel v ringu diskutovat tak....
Nemam potrebu ti cokoliv vysvetlovat. Mozna to bude znit smutne, ale dokazu zit s tim, ze si o me myslis, ze jsem uplne mimo, ze Yamaue je sracka, ze Ki nefunguje, ze KFM je filmova legrace, ze, ze ze. Jen me udivuje ta logika, kterou za to stavis, ale nest...zivot neni dokonaly
Jak tu rekl Jendis - za nas mluvi vysledky. A diky za to Jendis
Promluv si s Migli, ten me zna osobne, cvicil se mnou, kecali jsme o hromade veci....
Verim, ze hromadu veci bychom si vyjasnili v klidu tvari v tvar (a jednou bych to i rad udelal, opravdu. Slysel jsem, ze v realu nejsi tak militantni jako na diskusnim foru), bohuzel jsem od zacatku roku v takovem kole kvuli pracovnimu vytizeni, ze nestiham chodit ani na sve treninky natoz na tve. Optej se Migliho, cloveka od nas z oddilu, nezavisly pohled...nedavno k nam prisel z jineho jiu jitsu oddilu a je navysost spokojeny...aspon dle jeho slov. Popise ti, co cvicime, jak cvicime a jestli je KFM takova filmova sracka, jak vsude pises...ze by strach z blizici se konkurence?
Celou dobu tu pisu o tom, ze se snazim prinest nove informace (viz treba ROHOVANI, ale to uz jsem tu psal posledne). A nejen hodnotit uverejnene...to umi kazdej. Kdy naposledy jsi prispel nejakou prinosnou informaci, krome "to je kravina, prijdte dokazte"?
Tak jeste jednou a pokusim se byt co nejsrozumitelnejsi ...![]()
Na foru se diskutuje, ale neznamena to, ze si tu budeme placat jatra![]()
Abych se Jardo priznal, nevim cemu rikas logika, Yamaue ukazal na verejnosti jak jeho ki "funguje" - znas lepsi argument??? Ve Skandinavii je to ikono pro podvod a to ne na zaklade toho, co si o nem myslim ja, ale ti lide, ktere okradal a obelhaval. Obhajuj ho ... to je v poradku, jen to dokresluje kdo stoji na zemi a kdo se vznasi v oblacich!
Dale, nenapsal jsem, ze bych te vyfackoval nebo, ze bych byl tak hruby a mlatil te. Chtel jsem jen ukazat a ne jen od tebe - od kohokoli, ze mam na tele misto o kterem nevim "energeticke centrum", ktere me resetuje a nebo restartuje ... ok?
Ano, co delas pro devcata je snad bohulibe, ale o tom tady nehovorime!!! Ja take nevyzdvihuji vysledky me skoly a mejch sverencu ... mozna se pletu, ale mam pocit, ze to s tematem nejak nesouvisi![]()
JJ s miglim jsem nekolikrat hovoril, ale on se nikdy nezminil o vecech, ktere tady dnes probirame ... !!! At uz s tebou sdili tve nazory, ci ne (nechci mu nic podsouvat), tak o tomhle nikdy nepadla rec!
Jinak ja nehodnotim vase pocinani jako skoly, ci klubu ... nic o tom nevim, tak proc bych o tom psal? Bavime se o nazorech na veci, ktere nejsou z tohoto sveta, ale ze sveta fantazie a to sorry, to do bojovych umeni a sportu jaksi nepatri. Mas moznost nas o tom presvedcit, pises o sobe jako o cloveku, ktery je realista, tak se neurazej a raelisticky a chlapsky ukaz ze to, co tvrdis neni bullshit, ale realita ... v opacnem pripade jsou to zvasty o energiich, magii ... a toho uz tento server ma dost, nemyslis??? Od zacatku proti temto poveram bojuji, jak slovne tak i v realu ... jak to, ze uz me za 27 roku meho pusobeni v bu/bs nikdo tyhle veci nebyl schopen ukazat, ale vzdy se naslo mnoho zvanilu, kteri to zarucene umeli, videli, zazili ... ovsem jen do chvile nez jsem to chtel videt![]()
Ja nepouzivam tento server k reklame na svou skolu, nedavam sem videa kluku ze zapasu ... je mi to proti srsti, ale neodsuzuju to, ze to nekdo jiny dela ... proste mam na vec jiny nazor a respektuji to, ze nekdo vyuzije tohoto serveru k mensi a skryte reklame ... nevidim na tom v zasade nic spatneho pokud je to v mezich slusnosti! Ale nepovazuji za hodnotnou informaci zvatlani.
"Videl jsem, fakt to na me fungovalo, sice to ten clovek nikdy neprokazal a na nikoho jineho nez na nas to nefunguje ...." Proste bullshit a ne informace. Ty v tomhle informacni hodnotu vidis a ja ne! Ja to vidim naopak! Nejsem to ja, kdo ma problem s tim neco ukazat a dolozit sva tvrzeni ... dalsi rozdil
Co mas furt s nejakou konkurenci??? Jsi malej kluk a nebo dospelej chlap? Tohle prizdisracstvi povazuju za hnus a to je to, co mi ve skutecnosti tak vadi! Vlastne nejde o tve jakonazory, ktere neni mozne dolozit, ale jde o to jak se ke svemu tvrzeni vzdycky postavis a jak ho "obhajujes" ... Nikdo ti tvou hracku nebere ... Mej nejvic zaku na svete ... ja ti to preju. Ja budu jen rad, kdyz do me skoly nebudou chodit lidi, kteri chteji platit za to, ze jim budu lhat!!!
Na jednu stranu chces byt nosicem nevych info a na druhou starnu se ptas co s hruskou? Na jednu starnu chces byt vniman jako realista a pri tom v kazdem (placnu) destaem prispevku pises o idiocicich v bu/bs? Zakladas si na tom, ze se ucis od vehlasnych lidi a pri tom klidne skocis na lep lidem jako je Ymaue? ... ja v tom vidim schizu. nemyslim to spatne, kazdy z nas se obcas hleda, ale nedavejme ostatnim falesne nadeje, ze je budeme ucit neco, v cem evidentne nemame jasno a v cem tapeme jak skolackove z prvni tridy na zakladni skole!!! Chci toho moc, vid?
Jinak to co jsi napsal k tem vyrokum .... ja nerekl, ja netvrdil, ja ... taky mi bylo 6 let a take jsem se vymlouval. Nejde o to, ze si to napsal tak, ze si za tim stojis! Naopak uz vis, ze musis mit zadni vratka na sva ujeta tvrzeni ... a to je ten podvod, ty vis ze je to tak trochu cele kravina a proto to nastavis tak, ze to vlastne nemusi byt pravda. Jen jsi vzdy ochotny rici, ze jsi to videl, vse perfektne fungovalo a zazil jsi to na vlastni kuzi! Mozna se na tyhle kecy daji dobra bal;it babovky, ale ja nejsem zamilovana ovecka z vaseho klubu Jardo!
Nic toto nevystihuje lepe, nez ukropcanyho a nebo marvinovo (ted bych se nerad seknul, tak jsem vas kluci radeji napsal oba) teorie o z...
for migli: plz neokecavejme energeticka centra necim jako je celist ... to uz je vzane trochu nekde jinde ... o tom tohle vlakno neni!!! Mimochodem kdo tady jako jeden z prvnich uvedl, ze jsou citlivejsi mista jako genitalie, solar ... ale nepletme si to z tzv. energetickejma bodama, ano?
No,neměl jsem a nemám v úmyslu se plést do této ,,války",ale přihodím svůj názor.Luene, já jsem také nikde v Makotovo příspěvcích nenašel nic o tom,že by tvrdil jak to co předvádí Yamaue je realita atd...a to jsem to pročítal několíkrát...od začátku psal,že je to blbost,a to že se zastal Yamaueho,nebylo kvůli jeho bojovým schopnostem,ale kvůli něčemu jinému,ačkoliv sám si myslím že není na místě ho jakkoliv omlouvat,ale to už sem nepatří...Luene,kolikrát tu mluvíš o tom,jestli má někdo koule,jaký je to chlap, na to aby unesl tvé názory..já ti napíšu svoji domněnku z té flamewar s Makoto...Mně přišlo,a z tvých dalších reakcích na něj mi i přijde, že se mu snažíš podsouvat to co neřekl,vytrháváš slova nebo spojení s kontextu,a některým věcem co píše se vyhýbáš,zkrátka a dobře mi přijde že tam,kde už se něco vyjasnilo,jak to kdo myslel,nechceš uznat třeba svůj omyl(nevím čím to je,jeslti tím jak jsi rozjetej),a tak před tím utíkáš a dál pokračuješ v napadání něčeho co již bylo vysvětleno a většina pochopila jak to bylo myšleno...že to tak není viď?