Tlakové body

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Re: .

Příspěvekod cudles » stř 05. bře, 2008 20:14

luen píše:
Makoto píše:Na diskusnim foru se diskutuje, v ringu se bojuje. Tak jako by jsi me vyfuckoval, kdybych chtel v ringu diskutovat tak....
Nemam potrebu ti cokoliv vysvetlovat. Mozna to bude znit smutne, ale dokazu zit s tim, ze si o me myslis, ze jsem uplne mimo, ze Yamaue je sracka, ze Ki nefunguje, ze KFM je filmova legrace, ze, ze ze. Jen me udivuje ta logika, kterou za to stavis, ale nest...zivot neni dokonaly

Jak tu rekl Jendis - za nas mluvi vysledky. A diky za to Jendis :-)

Promluv si s Migli, ten me zna osobne, cvicil se mnou, kecali jsme o hromade veci....
Verim, ze hromadu veci bychom si vyjasnili v klidu tvari v tvar (a jednou bych to i rad udelal, opravdu. Slysel jsem, ze v realu nejsi tak militantni jako na diskusnim foru :wink: ), bohuzel jsem od zacatku roku v takovem kole kvuli pracovnimu vytizeni, ze nestiham chodit ani na sve treninky natoz na tve. Optej se Migliho, cloveka od nas z oddilu, nezavisly pohled...nedavno k nam prisel z jineho jiu jitsu oddilu a je navysost spokojeny...aspon dle jeho slov. Popise ti, co cvicime, jak cvicime a jestli je KFM takova filmova sracka, jak vsude pises...ze by strach z blizici se konkurence?

Celou dobu tu pisu o tom, ze se snazim prinest nove informace (viz treba ROHOVANI, ale to uz jsem tu psal posledne). A nejen hodnotit uverejnene...to umi kazdej. Kdy naposledy jsi prispel nejakou prinosnou informaci, krome "to je kravina, prijdte dokazte"?

Tak jeste jednou a pokusim se byt co nejsrozumitelnejsi ... :wink:

Na foru se diskutuje, ale neznamena to, ze si tu budeme placat jatra :wink:

Abych se Jardo priznal, nevim cemu rikas logika, Yamaue ukazal na verejnosti jak jeho ki "funguje" - znas lepsi argument??? Ve Skandinavii je to ikono pro podvod a to ne na zaklade toho, co si o nem myslim ja, ale ti lide, ktere okradal a obelhaval. Obhajuj ho ... to je v poradku, jen to dokresluje kdo stoji na zemi a kdo se vznasi v oblacich!

Dale, nenapsal jsem, ze bych te vyfackoval nebo, ze bych byl tak hruby a mlatil te. Chtel jsem jen ukazat a ne jen od tebe - od kohokoli, ze mam na tele misto o kterem nevim "energeticke centrum", ktere me resetuje a nebo restartuje ... ok?

Ano, co delas pro devcata je snad bohulibe, ale o tom tady nehovorime!!! Ja take nevyzdvihuji vysledky me skoly a mejch sverencu ... mozna se pletu, ale mam pocit, ze to s tematem nejak nesouvisi :wink:

JJ s miglim jsem nekolikrat hovoril, ale on se nikdy nezminil o vecech, ktere tady dnes probirame ... !!! At uz s tebou sdili tve nazory, ci ne (nechci mu nic podsouvat), tak o tomhle nikdy nepadla rec!

Jinak ja nehodnotim vase pocinani jako skoly, ci klubu ... nic o tom nevim, tak proc bych o tom psal? Bavime se o nazorech na veci, ktere nejsou z tohoto sveta, ale ze sveta fantazie a to sorry, to do bojovych umeni a sportu jaksi nepatri. Mas moznost nas o tom presvedcit, pises o sobe jako o cloveku, ktery je realista, tak se neurazej a raelisticky a chlapsky ukaz ze to, co tvrdis neni bullshit, ale realita ... v opacnem pripade jsou to zvasty o energiich, magii ... a toho uz tento server ma dost, nemyslis??? Od zacatku proti temto poveram bojuji, jak slovne tak i v realu ... jak to, ze uz me za 27 roku meho pusobeni v bu/bs nikdo tyhle veci nebyl schopen ukazat, ale vzdy se naslo mnoho zvanilu, kteri to zarucene umeli, videli, zazili ... ovsem jen do chvile nez jsem to chtel videt :lol:

Ja nepouzivam tento server k reklame na svou skolu, nedavam sem videa kluku ze zapasu ... je mi to proti srsti, ale neodsuzuju to, ze to nekdo jiny dela ... proste mam na vec jiny nazor a respektuji to, ze nekdo vyuzije tohoto serveru k mensi a skryte reklame ... nevidim na tom v zasade nic spatneho pokud je to v mezich slusnosti! Ale nepovazuji za hodnotnou informaci zvatlani.

"Videl jsem, fakt to na me fungovalo, sice to ten clovek nikdy neprokazal a na nikoho jineho nez na nas to nefunguje ...." Proste bullshit a ne informace. Ty v tomhle informacni hodnotu vidis a ja ne! Ja to vidim naopak! Nejsem to ja, kdo ma problem s tim neco ukazat a dolozit sva tvrzeni ... dalsi rozdil :wink:

Co mas furt s nejakou konkurenci??? Jsi malej kluk a nebo dospelej chlap? Tohle prizdisracstvi povazuju za hnus a to je to, co mi ve skutecnosti tak vadi! Vlastne nejde o tve jakonazory, ktere neni mozne dolozit, ale jde o to jak se ke svemu tvrzeni vzdycky postavis a jak ho "obhajujes" ... Nikdo ti tvou hracku nebere ... Mej nejvic zaku na svete ... ja ti to preju. Ja budu jen rad, kdyz do me skoly nebudou chodit lidi, kteri chteji platit za to, ze jim budu lhat!!!

Na jednu stranu chces byt nosicem nevych info a na druhou starnu se ptas co s hruskou? Na jednu starnu chces byt vniman jako realista a pri tom v kazdem (placnu) destaem prispevku pises o idiocicich v bu/bs? Zakladas si na tom, ze se ucis od vehlasnych lidi a pri tom klidne skocis na lep lidem jako je Ymaue? ... ja v tom vidim schizu. nemyslim to spatne, kazdy z nas se obcas hleda, ale nedavejme ostatnim falesne nadeje, ze je budeme ucit neco, v cem evidentne nemame jasno a v cem tapeme jak skolackove z prvni tridy na zakladni skole!!! Chci toho moc, vid?

Jinak to co jsi napsal k tem vyrokum .... ja nerekl, ja netvrdil, ja ... taky mi bylo 6 let a take jsem se vymlouval. Nejde o to, ze si to napsal tak, ze si za tim stojis! Naopak uz vis, ze musis mit zadni vratka na sva ujeta tvrzeni ... a to je ten podvod, ty vis ze je to tak trochu cele kravina a proto to nastavis tak, ze to vlastne nemusi byt pravda. Jen jsi vzdy ochotny rici, ze jsi to videl, vse perfektne fungovalo a zazil jsi to na vlastni kuzi! Mozna se na tyhle kecy daji dobra bal;it babovky, ale ja nejsem zamilovana ovecka z vaseho klubu Jardo!

Nic toto nevystihuje lepe, nez ukropcanyho a nebo marvinovo (ted bych se nerad seknul, tak jsem vas kluci radeji napsal oba) teorie o z...

for migli: plz neokecavejme energeticka centra necim jako je celist ... to uz je vzane trochu nekde jinde ... o tom tohle vlakno neni!!! Mimochodem kdo tady jako jeden z prvnich uvedl, ze jsou citlivejsi mista jako genitalie, solar ... ale nepletme si to z tzv. energetickejma bodama, ano?

No,neměl jsem a nemám v úmyslu se plést do této ,,války",ale přihodím svůj názor.Luene, já jsem také nikde v Makotovo příspěvcích nenašel nic o tom,že by tvrdil jak to co předvádí Yamaue je realita atd...a to jsem to pročítal několíkrát...od začátku psal,že je to blbost,a to že se zastal Yamaueho,nebylo kvůli jeho bojovým schopnostem,ale kvůli něčemu jinému,ačkoliv sám si myslím že není na místě ho jakkoliv omlouvat,ale to už sem nepatří...Luene,kolikrát tu mluvíš o tom,jestli má někdo koule,jaký je to chlap, na to aby unesl tvé názory..já ti napíšu svoji domněnku z té flamewar s Makoto...Mně přišlo,a z tvých dalších reakcích na něj mi i přijde, že se mu snažíš podsouvat to co neřekl,vytrháváš slova nebo spojení s kontextu,a některým věcem co píše se vyhýbáš,zkrátka a dobře mi přijde že tam,kde už se něco vyjasnilo,jak to kdo myslel,nechceš uznat třeba svůj omyl(nevím čím to je,jeslti tím jak jsi rozjetej),a tak před tím utíkáš a dál pokračuješ v napadání něčeho co již bylo vysvětleno a většina pochopila jak to bylo myšleno...že to tak není viď? :wink: U člověka s takovými uspěchy svých žáků atd by mě to víc než překvapilo...a teď Luene,se tě zeptám,jsi natolik chlap aby ses nad tím co jsem napsal nejdřív zamyslel než se začneš rozohňovat a případně mě napadat? :wink: Ne že bych si s tím nějak dělal hlavu,v případě výzvy z tvé strany jsem ochoten až budu někdy alespoň na pár hodin v Praze,se u tebe stavit,ať už je to předem dané jakkoliv,stejně už delší dobu si říkám že bych se tam rád zašel podívat až se zas na dýl(alespoň těch pár hodin) dostanu do Prahy..
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BuFF » stř 05. bře, 2008 20:16

Hezky si to tady rozebíráte :lol: skoro mě mrzí, že u nás nic takovýho ani neřešíme a že máme jen tu double L energy :lol: :lol: je to škoda, tolik srandy o kterou přicházíme :lol: :lol:
Inter verba et actus magnus quidam mons est
Mezi slovy a činy stojí vysoká hora.
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 05. bře, 2008 20:21

No,koukám že než jsem dopsal svou rekaci,přibylo pár dalších,z jejich obsahů jsem usoudil,že bylo chybou se do toho plést,koukám že to nemá cenu,že už je to osbní úroveň,a hlavně za tu dobu co jsem to psal se ukázaly nové skutečnosti,a pakliže něco z mého příspěvku na Luena vyvrátily,pak jsem ochoten uznat svůj omyl.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 05. bře, 2008 20:22

4Ucrop: No to jsem věděl že jseš znalec :lol: , ostatní si mohli myslet že jsem to vymyslel já 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 05. bře, 2008 21:05

ukropcany píše:4ranař - vidíš... a to mi tu nejaký žebrák písal, že si nevidím ďalej od špičky nosa... :lol: a ja som pritom ťažký znalec rockovej hudby... :wink: no dobre... býval som... jaj... zlaté metalistické časy... 8)

a kdo to vůbec zpívá? :oops:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 05. bře, 2008 22:33

Sennin píše:
luen píše:Ja ani od tebe vic necekal a asi nejsem sam :wink: Co taky jineho napsat k podlozeni tvejch jakoargumentu, vid :?:

Nechci se dohadovat, ale jakou ma vlastne vahu tve slovo, kdyz reagujes smajlikama? A to neni poprve, co uhejbas jak had!!! Ja bych pochopil, kdybychom byli na nejakem divcim serveru a tys tady hledal pritelku :lol: ... ale takhle ... :roll:

Vazne bych chtel videt, jak mi zmacknes nejake "energeticke centrum" (krome tech, ktere jsem uvedl) a ja treba nebudu moci bojovat, hybat se, dychat ... proste cokoli, co by me jakkoli omezovalo!!! A jestli to neumis, tak nechapu o cem vlastne diskutujes, nebo zase jen truc akce?

Tak a NAPOSLEDY!!!

1. Kde vidíš nějaké argumenty???
2. V čem uhejbám???
3. Kde jsem někde, někdy napsal, že mačkám nějaké "energetické centrum"???
4. Kde zde píšu něco o tom, jestli něco umím nebo neumím??? Třeba něco zmáčknout, aby se člověk přestal hýbat, aby přestal bojovat nebo aby přestal dýchat???
5. Nauč se číst, nauč se pochopit psané slovo!

Už se, prosím Tě, vzpamatuj a přestaň vědomně lhát, přestaň se ztrapňovat nějakými sexuálními dovětky v každé Tvé odpovědi (znamení, že není něco v pořádku s Tvojí sexualitou, optej se psychologů) a přestaň se bezdůvodně do mě navážet!!! Zkusil sis to v tomto vláknu i na Makota a taky Ti to nevyšlo - i jemu jsi podsouval věty, které nenapsal.

Pro další nechápavé: Nikde a nikdy jsem netvrdil a netvrdím, že tlakové/vitální body se používají v reálné sebeobraně. Nikde a nikdy jsem netvrdil a netvrdím, že takové techniky používám já nebo že něco takového vyučuji!

Tím, co zde vůči mě a nejen vůči mě předvádíš, jsi u mě klesl na tu nejnižší úroveň a je ostuda, že čínské wu-shu má v řadách takového člověka, který vědomně lže, překrucuje slova a vsouvá svoje fantazie do úst lidem, kteří je nevyslovili.
Reakce na Tebe a čtení Tvých nesmyslných příspěvků k čemukoliv je pro mě ztráta času, protože nejsou a vlastně ani nikdy nebyly (a nejen pro mě) čímkoliv přínosným. Tečka!

Tak Marku na osvezeni napsal jsi tohle:

Sennin píše:Tlakové body jsou věc, která je známá už "tisíc" let (netroufám si tvrdit kolik, proto ty UVOZOVKY).
Ten, kdo tvrdí, že neexistují nebo že nejdou použít třeba pro BU, je naivka a papouškuje jen názory jiných, kteří mu tenhle nesmysl tlučou do hlavy...(myslím to všeobecně a nemám nikoho konkrétního na myslí - akorát jsem se s takovými lidmi setkal!)
V klasické medicíně v ČR se třeba normálně vyučují - jsou to body na hlavních tepnách a na hlavních nervových cestách a v nervových centrech, kdy tlakem lze přivodit změna stavu - je to na delší studium i diskuzi.
Osobní zkušenost je k nezaplacení...

Jinak se tlakovými body, jejich účinku na lidský organizmus ap. zabývají třeba některé školy Ninpó, Aikidó ap.

Tohle:

Sennin píše:S takovými totálními ignoranty se tady setkáš a stále dokolečka se budeš setkávat - už si někteří na tom postavili svou image Prostě třeba v Japonsku jsou školy, které tyto znalosti a vědomosti učí už mnoho stovek let, tyto body jsou už i vědecky dokázány, ale zde v naší české kotlince, kde se bojové umění cvičí pár desítek let, se vždy objeví nějaký všeználek

Myslis tohle (tvou reakci) vazne??? Protoze mas naivni predstavu o tradicnich bu a protoze jsem si s tebou opet dovolil nesouhlasit ... neodpustil sis rypnuti na mou adresu a trapnoucce prohlasil neco o nejake image ... Mam pocit, ze jsi prestrelil hosiku! Ze jsi nezpochybnoval moje nazory, kdyz jsi byl u nas ve skole? Misto toho nesrozumitelneho knikani ... Mam pocit, ze hrdinou za klavesnici byt umis, ale v realu je tohorsi, vid? Tesim se na nase setkani face to face treba na bu volume3... dostanes dostatek prostoru jeste jednou zopakovat ty pubertacky recicky o me sexualite. A o tom lhani si take muzeme popovidat ... viz tve zpravy napr. o tom jak jsi me zadal at smazu tvuj prehmat-prispevek (ktery jsem citoval) o tom kdo u nas momentalne trenuje policicii a jak je uspesnej!!! Trochu si nevidis do ust Marecku. Puvodne jsi mi chtel vysvetlit jak, ze je to s tradici v tradicnich stylech a na konec jsi sedel jak tvrde "Y"! Jinak jsem spokojen s tim, ze jsem u tebe klesnul ... v opacnem pripade bych mel pocit, ze neco delam spatne. Ja uznani od tebe nezadal a tezko kdy zadat budu s tim se budes muset poprat po svem!

Brzo na videnou, kdyz neuhybas tak se tam potkame a preju at ti vydrzi tvuj ... no ... rikejme tomu humor :wink:

for cudles, klidne prijd, me nevadi odlisny nazor ... co mi vadi jsem uz vysvetlil a jestli mas chut a odvahu si prijit zacvicit, tak to jen uvitam ... aspon nase debata nebude zalozena na virtualnich znalostech a argumentech ... dej vedet, kdy se ti to hodi a dohodneme se ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 2:28

Tak Marku na osvezeni napsal jsi tohle:

Sennin píše:Tlakové body jsou věc, která je známá už "tisíc" let (netroufám si tvrdit kolik, proto ty UVOZOVKY).
Ten, kdo tvrdí, že neexistují nebo že nejdou použít třeba pro BU, je naivka a papouškuje jen názory jiných, kteří mu tenhle nesmysl tlučou do hlavy...(myslím to všeobecně a nemám nikoho konkrétního na myslí - akorát jsem se s takovými lidmi setkal!)
V klasické medicíně v ČR se třeba normálně vyučují - jsou to body na hlavních tepnách a na hlavních nervových cestách a v nervových centrech, kdy tlakem lze přivodit změna stavu - je to na delší studium i diskuzi.
Osobní zkušenost je k nezaplacení...

Jinak se tlakovými body, jejich účinku na lidský organizmus ap. zabývají třeba některé školy Ninpó, Aikidó ap.

Tak Honzo, na osvěžení:
Věta první - myslel jsem tím akupunkturu a akupresuru, pochopils?
Věta druhá - odpovědělo na to ještě přede mnou pár lidí, nehodlám vypisovat a to jsem měl na mysli, pochopils? A propó - ANI NA JEDNOHO JSI NEREAGOVAL A MLČEL JSI! Až na mě... Není to zvláštní?
Věta třetí a čtvrtá - viz učebnice anatomie a fyziologie pro V© a několik let práce ve zdravotnictví, rozhovory na toto téma s vysokoškolsky vzdělanými lidmi - lékaři a fyzioterapeuty, nejde o výplod mé fantazie, pochopils?
Věta pátá - hodil jsem do placu, protože na to se autor otázky ptal, co najde průměrně inteligentní člověk nejen na netu - takže pouhé konstatování, žádná svatá válka za Nin-Jutsu nebo Aikidó, a jak autor otázky naloží s těmito informacemi, je mi jedno, pochopils?

Více k mé odpovědi, kterou jsi citoval, opravdu nemám, přeber si to, jak chceš...

Příspěvek s ignoranty, vnímáš, že mluvím v množném čísle? - NAPSAL TO uživatel MOTO a opravdu jsem si nemohl odpustit to, že jsem s jeho názorem souhlasil a vlastně jsem ho jen tlumočil svými slovy. ANI NA JEHO (MOTŮV) PŘÍSPĚVEK JSI NEREAGOVAL.

Zbytek už komentovat nebudu, protože jsem to komentoval v jiných diskuzích a můj pohled na tradiční bojová umění se stále nemění... Jestli je naivní nebo ne, to je přece fuk - já mám názor, ty máš názor a je to...

...no a "viz tve zpravy napr. o tom jak jsi me zadal at smazu tvuj prehmat-prispevek (ktery jsem citoval) o tom kdo u nas momentalne trenuje policicii a jak je uspesnej!!! Trochu si nevidis do ust Marecku" - jestli tohle považuješ za lhaní, když šlo o pouhou žádost, protože jsem uvedl info, které nemělo být prezentováno na veřejnosti a požádal mě o to kamarád z dané instituce, abych tu informaci smazal...Pouze jsem vyhověl jeho žádosti a Tebe jsem, Honzo, poprosil o totéž - TOHLE POVA®UJE© ZA LHANÍ???

O Tvém svérázném vyjadřování se teď nebavím - to je už prostě Tvůj styl a beru ho jako místní folklór. ®e Ti přitom ujíždějí narážky typu:
" Tlakove, energeticke a jine body na tele skutecne existuji ... jako napr. bod "G", ale ten se aktivuje tajnou kung fu technikou
Ano tlakove body funguji, kdyz balis holku, ktera ma rada SM" - no tak fajn, lepší pro Tebe je to takhle zakončit - jseš v tu chvíli prostě nad věcí.
Tak za ty "pubertální řečičky o sexuální stránce" se OMLOUVÁM - to jsem prostě sklouznul do podobného stylu, který mi není moc vlastní.

Ale Ty prostě zesměšníš (viz bullshit, chechtající smajlíci) i člověka, který se Tě ptá jako odborníka na Wing-Chun, na Biu Jee a přitom stačí s nadhledem hodit odkaz na vaše stránky http://www.wing-chun.cz/cs/index.cs.html nebo mu zkopírovat ten text z vašich stránek:
"Biu Jee
Třetí sestava Wing Chun kung fu je často nazírána jako "zničující", "smrtící", "tajná", "nejpokročilejší" apod... Je to jen sestava, která navazuje na předchozí myšlenky a principy. Nácvik a použití krátké a výbušné síly, porazy, přehozy, údery lokty a podobně jako Siu Nim Tau, téměř na místě bez kroků sem a tam."

To je prostě věc, kterou já nikdy nepochopím - ten pohrdající přístup...

Honzo, všimni si, že se vůbec nenavážím a nenavážel jsem se NIKDY do Wing-Chun a zde na serveru jsem mnohokrát uvedl, že považuji WCH za velice použitelné pro reálnou sebeobranu. A případné zájemce o reálnou sebeobranu nelákám do své školy (protože kdo chce, tak si cestu ke mě najde), ale naopak je odkazuji na Ivana.
Nikdy jsem nezpochybňoval nebo zesměšňoval Tvoje bojové kvality - protože je neznám, neviděl jsem, neslyšel jsem a ani bojové kvality Tvých žáků - opět neznám je, neviděl jsem, neslyšel jsem. Proto se nikdy nesnížím k tomu, abych někoho soudil nebo si z něj dělal legraci jen a pouze z dojmů z internetové diskuze...

Bojuješ, dle svých slov, proti naivitě, mylným představám, scifi a bůhví proti čemu ještě. Tak už konečně na lidi vybal třeba ty Tvoje informace o Ueshibovi - že to byl nájemný vrah a Aikido vymyslel až ve stáří, aby se nějak vůči svému svědomí ospravedlnil, o mniších v čínských klášterech, kteří vlastně mniši nebyli a byli to převlečení vrahové, lupiči a násilníci, kteří utíkali před spravedlností a jejich převlek jim umožnil se skrýt, o Tibeťanech, kteří jí dodneška lidi a Číňané je považují za stejnou verbež, jako my "naše nepřizpůsobivé občany" - dolož to pádnými argumenty, o kterých jsi mi tvrdil, že je máš. Udělej článek, nechej ho vytisknout ve Fighters magazínu, přelož to, hoď to na zahraniční portály o bu/bs ap. Tímhle stylem bojuj...
Věřím, že lidi tohle ocení a pokud to bude opravdu podložené, tak mnoho lidí prokoukne a vrátí se na zem, jako já u Tebe na návštěvě, kde jsem při Tvém vyprávění seděl jako tvrdé "Y". (no, on to byl spíše Tvůj více než hodinový monolog, protože Tys mě nenechal ani skoro mluvit - oba víme, jak naše setkání proběhlo, viď)

Stále tě zajímá můj bojový repertoár a jseš, samozřejmě a pochopitelně, na něj moc zvědavý. Já, a třeba Tě to překvapí, protože jistě očekáváš něco jiného (ale třeba ani ne) mám třeba tři nejoblíbenější techniky, které mi V®DY a na 100% fungovaly a doufám, že i nadále fungovat budou: hlavičku, facku a kop do koulí. Není to žádné tajemství, nejsou to žádné moje tajné techniky (protože teď jsem je odtajnil
:wink: ), nejsou to čárymáry, hokusypokusy, nemačkám lidem žádné "energetické centra" :wink: , nemávám rukama jako epileptik, nevydávám zvířecí zvuky jako BL atd.

No a na závěr... Už jsem to tu uvedl, a řekl jsem to i osobně Tobě (!!!), že pokud nebudu mít jiné povinnosti (třeba pracovní, seminář nebo program mé přítelkyně) nebo věci, které považuji za důležitejší či přínosnější (třeba Ubuntu ;) ) než sraz přátelských sportovních utkání, které hodláte pořádat s Pavlem Mackem co 2 měsíce, tak se rád podívám na bu.vol. 3 - určitě bude aspoň o čem napsat nějakou skoro online reportáž, kterých je zde na bojovaumeni.cz jako šafránu. Vezmu foťák, noťase na poznámky a třeba diktafon na rozhovory/otázky/odpovědi...

Tak to je vše a doufám, že už je to můj poslední příspěvek v tomto vlákně, protože téma i flame je podle mě vyčerpáno.
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » čtv 06. bře, 2008 8:03

:lol: Takze nejdriv napise, ze body existuji a ze se vyuzivaji v bu a pak to popres, ze ty ne ... ty muzikant a nic s tim vlastne nemas???

Jinak k te policii, ano je to lez!!! Nejde o to, ze te kamard pozadal, abys to stahnul (mimochodem stejnej kamarad, kterej mel par patku zpet problem s tim, ze trenuje armadu a zase to nebyla pravda) a reci o tajnosti si nech ... duvod je mnohem prostejsi - neni to pravda. Zjisti si to na vnitru - zadnej kontrakt = lez :wink: Jeste Jedna vec ... ono to tady v tech vlaknech zustane Marku a vsechny ty rozpory si muze kazdej vyhledat, takze uhybej a vymlouvej se jak chces. Ja jsem ignoratnt, protoze ti nejdu na ruku a protoze jsem te pozadal o ukazku :lol: Co dodat ... preju hodne duverivejch ovecek, ktere vydrzis dlouho oblbovat napr. tim ze tepna je tlakovy, potazmo energetycky bod :lol: a ze s tim ma co docineni akupunktura a ze se toho da vyuzivat v boji ...

Jinak porad nechapu predmet tveho snazeni ... vec existuje? OK ukazes to??? Aby to nedopadlo jak s tou tradici, jako s tou zkostnatelosti, nabozenstvim ... atd vzpominas na sve kunkani u nas ve skole??? Sam jsi zabrednul do temat o kterych vis prd a podle toho to take vypada .... Jedine co te z tohodle balastu vyvede je prakticka ukazka ... vse dalsi jen plane reci!

Jinak, ze nevis nic o asii ... Marku nasetri si na letenku a vesele poznavej krasy cizich zemi. Nektere vec ac se snazis vnutit me delas sam ... sam prekrucujes. Nerekl jsem, ze vsichni mnisi v klasterech jsou lupici - rekl jsem, ze se tam mnohdy schovavali lidi pred zakonem a ze to byli rebelove treba na uteku ... mimochodem treba chi shim, ng mui .... atd ... byla na ne vypsana odmena a schovavali se ... ale na to, abys tematice trochu rozumel je treba udelat vic nez jednou prijit na pokec :!:
Naposledy upravil luen dne čtv 06. bře, 2008 15:15, celkově upraveno 3
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 8:16

luen píše::lol: Takze nejdriv napise, ze body existuji a ze se vyuzivaji v bu a pak to popres, ze ty ne ... ty muzikant a nic s tim vlastne nemas???

Jinak k te policii, ano je to lez!!! Nejde o to, ze te kamard pozadal, abys to stahnul a reci o tajnosti si nech ... duvod je mnohem prostejsi - neni to pravda. Zjisti si to na vnitru - zadnej kontrakt = lez :wink: Jeste Jedna vec ... ono to tady v tech vlaknech zustane Marku a vsechny ty rozpory si muze kazdej vyhledat, takze uhybej a vymlouvej se jak chces. Ja jsem ignoratnt, protoze ti nejdu na ruku a protoze jsem te pozadal o ukazku :lol: Co dodat ... preju hodne duverivejch ovecek, ktere vydrzis dlouho oblbovat napr. tim ze tepna je tlakovy, potazmo energetycky bod :lol: a ze s tim ma co docineni akupunktura a ze se toho da vyuzivat v boji ...

Ale KDE popírám, že ty body existují a že se využívají v bu???

Jinak k té policii - máš už třeba jiné informace...No, tehdy mi onen kamarád z PP PČR tuto informaci sdělil s tím ,že to je jistá věc, že se to rozjíždí, ale když jsem to prezentoval zde na serveru, kam sem tam také zavítá, tak mi volal, že to dosud není rozhodnuté a že mám tuto informaci vymazat - ®ÁDNÉ TAJNOSTI a lež??? Nevím, ale je to člověk, který nelže a který má podobné věci na PP PČR na starosti... Ale víc Ti to vyvracet nebudu, protože to nemá smysl. Takže Tvými slovy: když "xy" firma neuzavře připravovaný kontrakt = lže??? Velice, ale velice jednoduchý pohled na věc a naprosto naivní!

No a pokud nevíš, že na tepnách jsou tlakové body (hmmm, i namalované v učebnici fyziologie - ale autoři učebnice a potažmo všichni lékaři jsou zřejmě blbci... :wink: ) tak co Ti mám na to říct??? Opět jen to, že tam vytrhneš část věty, tam další, tam slovo, pak to spojíš dohromady a prezentuješ to jako něco, co jsem řekl já...Prostě uffff...No Comment!

"Jinak porad nechapu predmet tveho snazeni ... vec existuje? OK ukazes to??? Aby to nedopadlo jak s tou tradici, jako s tou zkostnatelosti, nabozenstvim ... atd vzpominas na sve kunkani u nas ve skole??? Sam jsi zabrednul do temat o kterych vis prd a podle toho to take vypada .... Jedine co te z tohodle balastu vyvede je prakticka ukazka ... vse dalsi jen plane reci!"

OK, ukážu klidně na kterémkoliv figurantovi, kde lze zastavit tepenné krvácení a naopak, kde lze zastavit přívod krve do mozku...Uděláme si takovou hodinku základů první pomoci :wink: Pak můžeme přejít k akupresurním bodům - taky s tím mám zkušenosti (odstraňování bolesti např.)...Tohle myslíš??? Nebo pořád po mě chceš, abych Ti tajnou technikou zmáčknul nějaké "energetické centrum", při kterém upadneš do bezvědomí nebo nebudeš moct bojovat.... (cituji Tvoje slova a odpověď na ono mačkání "energetických center" v reálné sebeobraně jsem už výše prezentoval - NEBO NĚKDE TVRDÍM, ®E MAČKÁM NĚJAKÉ CENTRA A LIDI PADAJÍ DO BEZVĚDOMÍ???)

...kunkani u nas ve skole??? Mám jiný pohled na ten rozhovor (spíše Tvůj monolog), ale Tvůj pohled ani popis Ti vyvracet nehodlám - byli jsme u toho jen my dva :wink:

Tak se měj, jdu spát...mám trošku obrácený systém a jsem po službě :wink:
Naposledy upravil Sennin dne čtv 06. bře, 2008 8:41, celkově upraveno 2
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 8:21

ukropcany píše:
Sennin píše:...tak se rád podívám na bu.vol. 3 - určitě bude aspoň o čem napsat nějakou skoro online reportáž, kterých je zde na bojovaumeni.cz jako šafránu. Vezmu foťák, noťase na poznámky a třeba diktafon na rozhovory/otázky/odpovědi...
... a to len ako dokumentarista? :twisted:

:wink: ...nevím ,nevidím do budoucnosti...nevím, co bude za týden...Situace se mění každou chvíli.

EDIT: ...a jinak proč ne jako dokumentarista???
Naposledy upravil Sennin dne čtv 06. bře, 2008 13:39, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 06. bře, 2008 9:00

Sennin píše:
luen píše::lol: Takze nejdriv napise, ze body existuji a ze se vyuzivaji v bu a pak to popres, ze ty ne ... ty muzikant a nic s tim vlastne nemas???

Jinak k te policii, ano je to lez!!! Nejde o to, ze te kamard pozadal, abys to stahnul a reci o tajnosti si nech ... duvod je mnohem prostejsi - neni to pravda. Zjisti si to na vnitru - zadnej kontrakt = lez :wink: Jeste Jedna vec ... ono to tady v tech vlaknech zustane Marku a vsechny ty rozpory si muze kazdej vyhledat, takze uhybej a vymlouvej se jak chces. Ja jsem ignoratnt, protoze ti nejdu na ruku a protoze jsem te pozadal o ukazku :lol: Co dodat ... preju hodne duverivejch ovecek, ktere vydrzis dlouho oblbovat napr. tim ze tepna je tlakovy, potazmo energetycky bod :lol: a ze s tim ma co docineni akupunktura a ze se toho da vyuzivat v boji ...

Ale KDE popírám, že ty body existují a že se využívají v bu???

Jinak k té policii - máš už třeba jiné informace...No, tehdy mi onen kamarád z PP PČR tuto informaci sdělil s tím ,že to je jistá věc, že se to rozjíždí, ale když jsem to prezentoval zde na serveru, kam sem tam také zavítá, tak mi volal, že to dosud není rozhodnuté a že mám tuto informaci vymazat - ®ÁDNÉ TAJNOSTI a lež??? Nevím, ale je to člověk, který nelže a který má podobné věci na PP PČR na starosti... Ale víc Ti to vyvracet nebudu, protože to nemá smysl. Takže Tvými slovy: když "xy" firma neuzavře připravovaný kontrakt = lže??? Velice, ale velice jednoduchý pohled na věc a naprosto naivní!

No a pokud nevíš, že na tepnách jsou tlakové body (hmmm, i namalované v učebnici fyziologie - ale autoři učebnice a potažmo všichni lékaři jsou zřejmě blbci... :wink: ) tak co Ti mám na to říct??? Opět jen to, že tam vytrhneš část věty, tam další, tam slovo, pak to spojíš dohromady a prezentuješ to jako něco, co jsem řekl já...Prostě uffff...No Comment!

"Jinak porad nechapu predmet tveho snazeni ... vec existuje? OK ukazes to??? Aby to nedopadlo jak s tou tradici, jako s tou zkostnatelosti, nabozenstvim ... atd vzpominas na sve kunkani u nas ve skole??? Sam jsi zabrednul do temat o kterych vis prd a podle toho to take vypada .... Jedine co te z tohodle balastu vyvede je prakticka ukazka ... vse dalsi jen plane reci!"

OK, ukážu klidně na kterémkoliv figurantovi, kde lze zastavit tepenné krvácení a naopak, kde lze zastavit přívod krve do mozku...Uděláme si takovou hodinku základů první pomoci :wink: Pak můžeme přejít k akupresurním bodům - taky s tím mám zkušenosti (odstraňování bolesti např.)...Tohle myslíš??? Nebo pořád po mě chceš, abych Ti tajnou technikou zmáčknul nějaké "energetické centrum", při kterém upadneš do bezvědomí nebo nebudeš moct bojovat.... (cituji Tvoje slova a odpověď na ono mačkání "energetických center" v reálné sebeobraně jsem už výše prezentoval - NEBO NĚKDE TVRDÍM, ®E MAČKÁM NĚJAKÉ CENTRA A LIDI PADAJÍ DO BEZVĚDOMÍ???)

...kunkani u nas ve skole??? Mám jiný pohled na ten rozhovor (spíše Tvůj monolog), ale Tvůj pohled ani popis Ti vyvracet nehodlám - byli jsme u toho jen my dva :wink:

Tak se měj, jdu spát...mám trošku obrácený systém a jsem po službě :wink:

Delas to schvalne nebo je to patologicke? Kdyz nekdo hlasa do sveta, ze trenuje PCR a neni to pravda resp. chodi mau tam sem tam nejaky kluk, ktery u PCR pracuje, tak je to lez = protoze netrenuje PCR, ale Frantu Vomacku, ktery u PCR pouze pracuje ... mam to take tak a netrenuju PCR. Na trenink PCR musis opakuji MUSIS mit kontrakt - co ti na tom neni jasne??? Tahle blamaz verejnosti je presne ten druh jednani, kterej nesnasim a povazuju za podlost! Nekdo si prihrejva polivcicku na informaci, ktera je 1/2 pravdou resp. lez!!!

Prosim te zase se z toho vykrucujes ... jakepak krvaceni ... tema je vitalni body ... neprekrucuj to, zase uhejbas z tematu nekam jinam. Nikdo se tady nebavil o tepnach a uz vubec ne ve vztahu ke krvaceni ... dalsi vec, ktera mi vadi = to jsou ty zadni vratlka o kterych jsem mluvil. Sam ses pustil na tenky led a ted zase smesne uhybas. Nebo mas pocit, ze se tady bavime o poskytnuti prvni pomoci pri krvaceni ... Marku, Marku ... Akupresurni bod opet neni tema tohoto vlakna akupresura s bojem nema nic spolecneho ... takze sumasumarum. Pletes do tematu , tepny cevni system (krvaceni), nervovou soustavu, akupunkturni body ... to je gulas ... a co z toho jsou tedy ty energeticke centra??? Tepna je energeticke centrum? Nervove vlakno je energeticke centrum?
Naposledy upravil luen dne čtv 06. bře, 2008 9:04, celkově upraveno 1
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 9:02

luen píše:Jinak, ze nevis nic o asii ... Marku nasetri si na letenku a vesele poznavej krasy cizich zemi. Nektere vec ac se snazis vnutit me delas sam ... sam prekrucujes. Nerekl jsem, ze vsichni mnisi v klasterech jsou lupici - rekl jsem, ze se tam mnohdy schovavali lidi pred zakonem a ze to byli rebelove treba na uteku ... mimochodem treba chi shim, ng mui .... atd ... byla na ne vypsana odmena a schovavali se ... ale na to, abys tematice trochu rozumel je treba udelat vic nez jednou prijit na pokec :!:

Hmm a proč bych měl šetřit a utrácet za letenku (mám jiné věci, které jsou pro mě důležitější a za které utratím své peníze :wink: ) - když mohu zajet k Tobě na ®ižkov??? To by bylo kontraproduktivní! Mě bohatě stačí, když mi budeš o Asii vyprávět Ty - a teď to vůbec nemyslím ironicky :!: :!: :!: Opravdu :!: :!: :!:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 9:04

Aspire píše:Ta akupresura je pro me prioritni abych to uvedl na pravou míru!
resp. zajímá mě využití tlakových bodu a bojová umění která se tím zabývají

...A co je téma tohoto vlákna???
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » čtv 06. bře, 2008 9:11

Jen doplnim ve vztahu k biujee ... zase si to pochopil tak, jak se ti to hodi. Nikomu jsem se nesmal ... jen jsem vyvracel rozsireny omyl, ze v biujee jde o nejake pichani prstama. A reagoval jsem proto, ze to bylo uvedeno ve vztahu k energetickym centrum ... coz by bylo zavadejici, ze se snad v biujee boda do nejakych bodu, ktere ... viz tema! Je to o tom o cem jsem psal. Jako posmech jsi to prezentoval ty!!! Myslim, ze krom tebe to takhle nikdo nevzal!
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 06. bře, 2008 9:23

luen píše:Jen doplnim ve vztahu k biujee ... zase si to pochopil tak, jak se ti to hodi. Nikomu jsem se nesmal ... jen jsem vyvracel rozsireny omyl, ze v biujee jde o nejake pichani prstama. A reagoval jsem proto, ze to bylo uvedeno ve vztahu k energetickym centrum ... coz by bylo zavadejici, ze se snad v biujee boda do nejakych bodu, ktere ... viz tema! Je to o tom o cem jsem psal. Jako posmech jsi to prezentoval ty!!! Myslim, ze krom tebe to takhle nikdo nevzal!

Tak se vy kluci z WCH nějak dohodněte - protože jeden odpoví na otázku tak a druhý jinak :wink: pak má z toho ten tazatel guláš...No a já už mám z Tebe, Luene, v hlavě taky guláš - už jdu fakt spát.

Pokec se mi líbil! Opravdu! A opět v tom nehledej ironii!

Dobrou...
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 06. bře, 2008 9:32

hellas píše:
ukropcany píše:4ranař - vidíš... a to mi tu nejaký žebrák písal, že si nevidím ďalej od špičky nosa... :lol: a ja som pritom ťažký znalec rockovej hudby... :wink: no dobre... býval som... jaj... zlaté metalistické časy... 8)

a kdo to vůbec zpívá? :oops:

Horkýžeslíže tuším...... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 06. bře, 2008 10:33

ukropcany píše:
Jendis píše:Horkýžeslíže tuším...... :wink:
Jasné... :D

4sennin - tak Ty nevieš, čo bude o týždeň... aha... ale že ako dokumentarista by si sa zúčastniť vedel a ešte sa aj ponúkol, tak to vieš už dnes... aha... chápem... vieš, toto je presne témou vašej debaty s luenom... nie nejaké tlakové body... ale to, že sa chováš ako slizák... (použil by som "had", ale had je nie je slizký)

:lol: Uz jsem se lekl, ze to nikdo nepochopil :wink: Jinak je to pravda stema hadama ... tak se vsem temto plazum omlouvam :oops: :lol:

Trochu bych to odlehcil. Je tu krome Senina, Makota ... nekdo jinej, kdo si mysli, ze to funguje a je ochoten to v pratelske atmosce ukazat???
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » čtv 06. bře, 2008 11:09

luen píše:...Trochu bych to odlehcil. Je tu krome Senina, Makota ... nekdo jinej, kdo si mysli, ze to funguje a je ochoten to v pratelske atmosce ukazat???

Tedy, ne ze bych mel pocit, ze se Makoto nedovede ozvat sam za sebe, ale...
makoto píše:3. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze je to muj system
4. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze tomu verim
5. NIKDE, absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze to funguje na ulici

Mozna jsem blbej a ctu neco jineho nez ostatni, ale nikde jsem nevidel, ze by Jarda prohlasil, ze tomu veri, natoz ze by to umel... nebo snad ano :?:
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ynseminator » čtv 06. bře, 2008 11:31

Já bych chtěl mít takovýhle starosti... dyk už se o tom bavíte takovou dobu a pořád jste to ještě nerozsekli, to bude delší seriál Ulice (a na to pozor páč ta je nekonečná! :lol: )
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ynseminator » čtv 06. bře, 2008 11:32

...delší než seriál Ulice...
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...